EskiSehir'lilerr nerdesinizzzzz

Nadiren çıkıyorum bende arkadaşların sahnesi olduğunda 222 ye gidiyoruz bazen
sohbet falan içinse sokak cafeye gidiyoruz. arena cafe de oyun falan oynuyoruz işte öle takılıyoruz biz de :KK70:

222'nin dışında söyledkleirini henüz keşfedemedim bile :) Zamanla düzelir diye umuyorum valla ne diyeyim insan içine karışmam lazım benim de bir an önce :)

Öğrenirsin zamanla belki bir eskieşhir buluşması yaparız. İş yerinden de yok mu kimse?

Valla ne kadar güzel olur aslında, çok sevinirim cidden.
İş yerindekilerle sabah 8 akşam 7 görüşüyorum zaten ve herkes çok işinde gücünde. Haftasonları öyle çok dışarı çıkan insanlar da değiller sanıırm ve daha alışamadık birbirimize işte :)

Alışırsınız umarım iş yerindekilerle birbirinize erken gelseydin espark falan yapardık bi :p

:) İnşallahhh çok teşekkür ederim..
Espark yapmak lazım arada evet tek eğlencem o :) Sen nerede oturuyorsun? Espark'a yakın mı?

Hamamyolu taraflarında oturuyorum ben ama eskişehirde her yer yakın geliyor bana nerde yaşıyordun sen önceden

burayı şimdi gördüm hemşolar:)) bende eskişehirliyim memleketimle de gurur duyuyorum:KK16::KK16::KK16:

bn de esparka yakınım canım ve evet kssinlikle her yer yakın :)
istanbuldaydım ben.

selam bereeen :)

Esparkın oralar daha canlı bizim buraya göre ben olsam akşamları orda bir dolaşsam yeter cıvıl cıvıl her yer :)

hb canlarım ben ıstanbulda yasıyorum malesef :KK43: yazın memleketıme gelmek kısmet oluyor akrabaların hepsi orda biz gurbette :KK5::KK5::KK5:

Evet yazın gezmek daha ıyı oluyor bırazda unvlıler gıdınce bosalıyor sehır bıze kalıyorrrr:KK16::KK16:

Valla katılıyorum ara tatilde daha güzeldi sanki tabi gençler olmadan olmuyor :p
Yok canım biz girmiyoruz bence bu kategoriye. İstanbulun tadını çıkar Beren bizim yerimize de :)

Valla katılıyorum ara tatilde daha güzeldi sanki tabi gençler olmadan olmuyor :p
Yok canım biz girmiyoruz bence bu kategoriye. İstanbulun tadını çıkar Beren bizim yerimize de :)

Yaaa neden öyle diyorsunuz kızlar çok mu sıkılıyorsunuz anlamadım ben:44::44:

Yaş kaç senin? Ben daha gencim :p bensiz olmaz :KK70:

Yalnız kalınca sıkılıyor insan beren

Son düzenleme:
Hmm anladım cnm ama inanır mısınız insan istanbul da bile olunca gezemeyince gezemiyor herkes koşturmaca bır kaç adım atsan hep para buyukşehırler buyuk sorunlar çıkarıyor ınsanın karsısına trafık desen ayrı bır dert bu sıkıntılardan sonra kımsenın dısarı cıkası gelmıyor valla

Ben de gencim :pkendimi de kattım az buçuk bakma :)
26yım canım.
Yalnız kalınca sıkılıyor insan Beren. Tanıdık yok burada :)

X