EskiSehir'lilerr nerdesinizzzzz

ben de böyle bir topik açmayı düşünüyordum ne güzel kar yağdı demi ya şimdi çıkıp gezcez biz :))

kızlar ben de eskişehir'e yeni taşındım ve kimseleri tanımıyorum burada. bir tanışma ayarlasak hakikaten hayata dönmüş olurum ben de :)

Bende Eskişehirdeyim. Buraya gelirken resmen oturup ağladım ama şimdi ayrılamıyorumm =)

canım ben tepebaşı belediyesi'nin oralarda oturuyorum. satılık evleri bilmiyorum ama kiralar 500-700 arası burada.

Bende çok sıkıldım ya bütün gün internetin başındayım :KK43:
Bu aralar hep evdeyim arkadaşlarım hep çalışıyor. Ben işsiz olunca patlamak üzereyim resmennnn, çok yalnız bıraktılar beni çoook :)

:KK43: al benden de o kadar. ben haftaiçi çalışıyorum ama haftasonları çok sıkılıyor canım evde oturuyorum hep. sen evlenip mii geldin?

Yok öğrenciydim ben burda yüksek lisans yapıyorum şimdi ama o da haftada 3 gün 1-2 saat doldurmuyor vakti :KK70:
Sen evlenerek geldin galiba?

Yok öğrenciydim ben burda yüksek lisans yapıyorum şimdi ama o da haftada 3 gün 1-2 saat doldurmuyor vakti :KK70:
Sen evlenerek geldin galiba?

yok canım ben de evlenmedim :) ben de doktora yapıyorum burada ama alışamadım yani ocak ayının başında geldim hala depresyon modundayım :KK43:

Valla bir an önce yapacak bir şeyler bulmak lazım yoksa benim sonum kötü gözüküyor :) Sen bir şeyler keşfedersen bana da söyle olur mu :)

Havalar güzelleşse gidilir yine bir yerlere de o da yok yani çok soğuk şu ara hala. Neyse hakkımızda hayrılısı artık ne diyelim :)

Ya tanıdığım kimse olmadığı için çıkamıyorum ama arkadaşlarım filan geldiğinde gittim birkaç yere aslında. Leman, Hangover, Varuna'ya filan gittim. Başka da hiçbir yer bilmiyorum zaten buralarda. Sen çıkıyor musun dışarı akşam?

X