- 9 Ağustos 2010
- 696
- 2
- 42
ben 11 haftalık hamileyim özel hastane yada devlet arasında karar veremedim bayan doktor tercihim fikirlerinizi bekliyorum.Ayrıca Gülbin erol hakkında bilgisi olan var mı özel ümitte sanırım
arkadaşım ben devlete gitmeyi düşünmedim hele doğumu orda yapmak bana göre bişwy değil 2-3 kişi aynı odada ,hem doğumu normal yapana kadar zorluyolarmış artık en son doğuramazsan sezeryana alıyorlarmış,özel daha iyi.ben anadolu hastanesi emine elmAS ETİZE GİDİYORUM MEMNUNUM,SAKİN BİR BAYAN,GÜLBİN HANIMA İYİ DİYENDE VAR ÇOK AGRESİF VE PARACI DİYENDE VAR TAM BİLMİYORUM.
canım ben de 34+4 günlük hamileyim ve daha hamile kalmadan beri abdurrahman akçaya gidiyorum.ben de aşırı derecede memnunum.detaylı usg hastanede var.zemin katta radyoloji bölümü var.ordan randevu alıyorsun.radyoloji uzmanı bakıyor çok fazlada inceliyor bebişin her yerini.birde biz gittiğimizde cd'ye kayıt yapmalarını istedik ama ellerinde cd olmadığı için bizde telefona kayıt yaptık.çook hoş pozlar verdi oğlum...
KIZLAR MERHABA..BU TOPİĞİ YENİ GÖRDÜM..ÇOK HARİKA OLMUŞŞ
BENDE 2 AYLIK HAMİLEYİM..DAHA DOĞRUSU 2 AYI BİRAZ GEÇMİŞ OLABİLİR BU AKŞAM GİDİCEZ KONTROLE...
benim doktorum Kemal Hükmen..şu anda sakarya hastanesinde..kimi iyi diyor bu doktor için kimide kötü diyor..valla anlamadım ama çokta alakalı olduğunu söyleyemem..bilmiyorum yani...
kızlar benimde bayramdan önce kanamam olmuştu hemde iş yerindeyken .feci bir kanamaydı...düşük riski var dedi doktor yüzde 3 ama öyle çok değil..hastanede kaldım 1 gece kanamam kesilince eve geldim..işte bu akşam tekrar gidicez...
burda bir
arkadaş hamile kıyafeti sormuş en uygun nerde diye..bende tam olarak bilmiyorum ama bu saygının hizasındaki köşedeki İZEM diye bir mağaza var kesinlikle orayı tavsiye etmem...çok kazık bir yer...Eşim utku hamilelik giyim diye bir yer bulmuş fiyatlar çok uygunmuş...bir pantalon aldı bana 30 tl...izemden 90 a almıştık yuhh yani...
neyse kızlar çok yazdım galiba....
hepinizi öpüyorumm
BENDE 2 AYLIK HAMİLEYİM..DAHA DOĞRUSU 2 AYI BİRAZ GEÇMİŞ OLABİLİR BU AKŞAM GİDİCEZ KONTROLE...
benim doktorum Kemal Hükmen..şu anda sakarya hastanesinde..kimi iyi diyor bu doktor için kimide kötü diyor..valla anlamadım ama çokta alakalı olduğunu söyleyemem..bilmiyorum yani...
kızlar benimde bayramdan önce kanamam olmuştu hemde iş yerindeyken .feci bir kanamaydı...düşük riski var dedi doktor yüzde 3 ama öyle çok değil..hastanede kaldım 1 gece kanamam kesilince eve geldim..işte bu akşam tekrar gidicez...
burda bir arkadaş hamile kıyafeti sormuş en uygun nerde diye..bende tam olarak bilmiyorum ama bu saygının hizasındaki köşedeki İZEM diye bir mağaza var kesinlikle orayı tavsiye etmem...çok kazık bir yer...Eşim utku hamilelik giyim diye bir yer bulmuş fiyatlar çok uygunmuş...bir pantalon aldı bana 30 tl...izemden 90 a almıştık yuhh yani...
hepinizi öpüyorumm[/QUOT
hayırlı olsun bebişin canım..
burda bir arkadaş hamile kıyafeti sormuş en uygun nerde diye..bende tam olarak bilmiyorum ama bu saygının hizasındaki köşedeki İZEM diye bir mağaza var kesinlikle orayı tavsiye etmem...çok kazık bir yer...Eşim utku hamilelik giyim diye bir yer bulmuş fiyatlar çok uygunmuş...bir pantalon aldı bana 30 tl...izemden 90 a almıştık yuhh yani...
hepinizi öpüyorumm[/QUOT
hayırlı olsun bebişin canım..
sağol bitanem hepimizin bebişleri hayırlı olsun
ben lojmanda oturuyorum kemaL HÜKMENİ TANIYAN ONA GİDEN ÇOK ARKADAŞIM VAR HİÇ MEMNUN DEĞİLLER,BU UTKU HAMİLELİK TAM OLARAK NERDEYMİŞ Bİ ÖĞRENİRMİSİN CANIM
arkadaşlar ümitin fiyatları ne kadar gidenler yazabilir mi, testler için ayrıca ücret alıyorlarmı bir de doğum ücretleri nasıl
benim internette sorun var sanırım bağlanmakta zorlanıyorum.
katara ümitte ayrıntılıdan sonra eline usg fotolarını ve bebişin bakılan organlarıyla ilgili bilgileri veriyorlar.yani bize verdiler.sen yinede hastaneyi bi ara sor.
Hamile kıyafetini ben izemi geçince y&y diye bi mağza var ordan almıştım.aldığımda 1 ürün alana 2.si %50 indirimliydi.pantalon,yün kazak,tunik,panço aldım 180 tl tuttu.ama hepsi güzel, kaliteli.
ümitte doğum fiyatları:
Sgk:günlük :
Normal doğum 145 tl
sezeryan 165 tl
iki işlem için de spinal anestezi (belden uyuşturma) istersen +400 tl.
Süit oda günlük +90tl
bunlar sgk fiyatları, farklı bir sigortan varsa arayıp muhasebeye bağlanıp sorabilirsin.
Sakarya'da 550-600 diye duydum.diğerlerini bilmiyorum.
Kelebek bebeğin hayırlı olsun canım...