Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

canım ben de 34+4 günlük hamileyim ve daha hamile kalmadan beri abdurrahman akçaya gidiyorum.ben de aşırı derecede memnunum.detaylı usg hastanede var.zemin katta radyoloji bölümü var.ordan randevu alıyorsun.radyoloji uzmanı bakıyor çok fazlada inceliyor bebişin her yerini.birde biz gittiğimizde cd'ye kayıt yapmalarını istedik ama ellerinde cd olmadığı için bizde telefona kayıt yaptık.çook hoş pozlar verdi oğlum...

kaç liraya yaptılar? anadolu hastanesi 150 lira istiyor,ümit 125 dedi

gilraen
kendimi kötü hissettim bende
neyse inşallah bi sonraki randevu iyi geçer inşallah

abdurrahman akçay hangi hastane de peki?

çok afedersiniz bana ilişkiyle ilgilide hiçbirşey söylemedi
ben burda okuduklarımla cahilliğimi yendim

valla 19.haftadayım ilşkiyle ilgili banada bişey söylemedi doktoer bende sormaya utanıtyorum yapmaya korkuyorum iki arada kaldım

gilraen
kendimi kötü hissettim bende
neyse inşallah bi sonraki randevu iyi geçer inşallah

abdurrahman akçay hangi hastane de peki?

çok afedersiniz bana ilişkiyle ilgilide hiçbirşey söylemedi
ben burda okuduklarımla cahilliğimi yendim

inşallah diğeri iyi geçer canım

abdurrahman hoca ümit hastanesinin doktoru.detaylı usg için 120 tl aldılar sanırım.biz ilişki konusunu sormuştuk dr.a ilk 3 ay yasak koydu bize.ben tüp bebek ile hamile kaldığım için korkudan 8 aydır kardeş kardeş yatıyoruz...

bebek arabası alan varmı nasıl bişey almayı düşün üyosunuz baston tarzımı normal arabamı

ben daha araba almadım.bi oğlum olsun ona göre alcaz şu anda tek eksiğimiz nerdeyse o kaldı.kraftın ve Pierre Cardin'in çift yönlü normal bi modelini gördüm ama incelemedim dediğim gibi oğlum 2-3 aylık olunca almayı düşünüyorum.

canım ben de 34+4 günlük hamileyim ve daha hamile kalmadan beri abdurrahman akçaya gidiyorum.ben de aşırı derecede memnunum.detaylı usg hastanede var.zemin katta radyoloji bölümü var.ordan randevu alıyorsun.radyoloji uzmanı bakıyor çok fazlada inceliyor bebişin her yerini.birde biz gittiğimizde cd'ye kayıt yapmalarını istedik ama ellerinde cd olmadığı için bizde telefona kayıt yaptık.çook hoş pozlar verdi oğlum...

ellerinde cd yoksa biz cd götürsek olmazmı?:)

çatlak kremi alan varmı?kaçlira? doktorum bitane yazdı bana fitolastin jel diye çok ettkili dedi,internette baktım 50milyondan başlıyor

ben alışverişe başlamadım daha hala inceliyorum... bende park yataklardan almayı düşünüyorum.. arabalar için hepsi burada da sanırım kraftın dı travel seti 2 liydi istediğin gibi ona dışardan bi bak istersen

ben çatlamalar için kakao yağı kullanıyorum. bir de bebak acı badem kremi bence güzel çok da uygun. gerçi karnım pek büyümedi daha:)

Son düzenleme:
park yatağınızı iyi günlerde kullanın.çok cici.bana kayın validem oto koltuğu getirecek kardeşi almanyadan göndermiş bakalım nasıl bişi olcak???
cd'yi götürmeniz olur aslında :))
ben dugles var esparkta ordan 25 tl ye aldım çatlak kremi karnım çatlamadı ama göğüslerimde var çatlak...

Son düzenleme:
teşeşkürtle rcanım.bende eskişehirde çok yer gezdim en çok içime sinen bu yatk oldu kraftınkileri sevmedimhem rengarenk olması çok güzel hemde kocaman cepleri var çok kullanışlı fiyatıda çok uygundu,hemen atladık annanesi aldı zaten.

ben 11 haftalık hamileyim özel hastane yada devlet arasında karar veremedim bayan doktor tercihim fikirlerinizi bekliyorum.Ayrıca Gülbin erol hakkında bilgisi olan var mı özel ümitte sanırım

X