selAM KIZLAR BEN BİR arkadaşpım için soracam medline hastanesinde yakın zmanda doğum yapan varmı?yani medline olduktan sonra,ben anadoluyken yaptım memnun kalmadım,bide ARSLAN KABUKÇUOĞLU nun haSTASI OLAN BU DOKTORLA İLGİLİBİLGİSİ OLAN VARMI?
canım nasılsın doğum yaptın mı merak ettim seni
Arkadaşlar Merhaba,
7,5 aylık hamileyim. Eskişehir'de Medline Hastanesinde muayenelerimi oldum. Doktorum Alev Özdemir Karabağ. Doktorumdan memnunum. İlgili, güler yüzlü sevecen. Ama hastaneye güvenemiyorum. Temizliği ve güvenilirliği konusunda şüphelerim var. Doğumhanelere girip bakma şansım olmadı. Medline Hastanesinde normal veya sezeryan doğum yapanlar görüşlerini paylaşabilirler mi?
özel ümit vişnelikte hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz?
Arkadaşlar Merhaba,
7,5 aylık hamileyim. Eskişehir'de Medline Hastanesinde muayenelerimi oldum. Doktorum Alev Özdemir Karabağ. Doktorumdan memnunum. İlgili, güler yüzlü sevecen. Ama hastaneye güvenemiyorum. Temizliği ve güvenilirliği konusunda şüphelerim var. Doğumhanelere girip bakma şansım olmadı. Medline Hastanesinde normal veya sezeryan doğum yapanlar görüşlerini paylaşabilirler mi?
özel ümit vişnelikte hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz?
acıbadem var canım doktorlar bazen 9 a kadar orada olabiliyorlar...ümit hastanesi medline 5 - 5 buçuk arası muayeneyi kapatıyorakşam 18.30-19.00 gibi kadın doğum muayeneye randevu veren hangi doktorlar var biliyor musunuz? çalıştığım için ancak o saatlere randevu alabiliyorum. yardımlarınızı bekliyorum hanımlar..
Bizde Acıbadem'de Meliha Hanım'a gidiyoruz. Doğum sırasında nasıldı? Memnun kaldınız mı acaba?Merhaba bende meliha hanıma gidiyorum kısmet olursa doğumumda acıbademde olacak.Meliha hanım mükemmel bir doktor.Hamileleiğin kaçıncı haftasındasın