merhaba kızlar. eskişehirde doktor öneriniz var mı? ümit hastanesi ve acıbadem arasında kaldım? ümit hastanesi gülbin erolu duydum ama hangi hastaneyi ya da doktoru tavsiye edersiniz?
merhaba kızlar. eskişehirde doktor öneriniz var mı? ümit hastanesi ve acıbadem arasında kaldım? ümit hastanesi gülbin erolu duydum ama hangi hastaneyi ya da doktoru tavsiye edersiniz?
hayırlı uğurlu olsun inşallah :)Allahın izniyle bebişimiz yolda :)
hayırlı uğurlu olsun inşallah :)
hangi doktora gidiyorsunuz?
1 düşük yaptım 2 ay 1 haftalık. O zaman mine inana gitmiştim ama artık acıbademin bütceme uymaması sebebiyle gidemiyorum. Siz ne kadar ücret ödüyorsunuz?Teşekkürler darısı isteyenlerin başına. Allah sağ salim eli ayağı düzgün kucağımıza almak nasp etsin. Mine inana gidiyorum.
Benim arkadaşım ümitte çalışıyor ebe hemşire o konuda rahatım. Tam olarak doğum ücretlerini bilmiyorum sizin ne istediğinize bağlı özel oda, süsleme, özel durumlara göre değişiyor ama danışmada size kaba bir fiyat söylerler oraya sormanızı tavsiye ederim hangi doktora gidiyorsunuz?Merhabalar batıkentteki ümit hastahanesine giden arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ebeler hemşireler nasıl davranıyolar normal doğum ücreti ne kadar yardımcı olursanız çok memnun olurum
Devlet Hastanesine gidiyorum tuba yuvanç aBenim arkadaşım ümitte çalışıyor ebe hemşire o konuda rahatım. Tam olarak doğum ücretlerini bilmiyorum sizin ne istediğinize bağlı özel oda, süsleme, özel durumlara göre değişiyor ama danışmada size kaba bir fiyat söylerler oraya sormanızı tavsiye ederim hangi doktora gidiyorsunuz?
1 düşük yaptım 2 ay 1 haftalık. O zaman mine inana gitmiştim ama artık acıbademin bütceme uymaması sebebiyle gidemiyorum. Siz ne kadar ücret ödüyorsunuz?