Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Tabi haberlesiriz canım

Canım uygun güzel bişiler bulursan banada haber ver bende cok para vermek istemiyorum gerci bizim daha baya var ama :KK34:

Canım ben konusmadım daha tansel bey doguma giriyor dimi senin az kalmıs hayırlısıyla kucagına alırsın insaşşah
ben de açık açık sormadım canım ama arkadaşlarımınkine girdi.bana da belirtin olursa hemen beni ara ya da acile gel onlar ararlar beni dedi.il dışında falan olmazsa giriyor yani.

ben de açık açık sormadım canım ama arkadaşlarımınkine girdi.bana da belirtin olursa hemen beni ara ya da acile gel onlar ararlar beni dedi.il dışında falan olmazsa giriyor yani.

bu işler kısmet işi ben buna inanıyorum. birde tansel bey' e de inanıyorum. hastasını yarı yolda bırakacak bir doktora benzemiyor. eminim ki imkan ve koşullar el verdiği sürece doğumlara giriyordur. Rabbim hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin. öncelikli olarak da fizyo ya :KK70: :nazar::nazar::nazar::nazar:

bu işler kısmet işi ben buna inanıyorum. birde tansel bey' e de inanıyorum. hastasını yarı yolda bırakacak bir doktora benzemiyor. eminim ki imkan ve koşullar el verdiği sürece doğumlara giriyordur. Rabbim hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin. öncelikli olarak da fizyo ya :KK70: :nazar::nazar::nazar::nazar:[/Q

amin canım rabbim hepimize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin...

bende Eskişehirliyim... Acıbadem Meliha hanıma gidiyorum ve çok sevdim... hem ilgili hemde çok rahat konuşabiliyorum...ama doğumu Acıbadem de mi olur kesin net şuan için birşey diyemiyorum...

Merhaba bende meliha hanıma gidiyorum kısmet olursa doğumumda acıbademde olacak.Meliha hanım mükemmel bir doktor.Hamileleiğin kaçıncı haftasındasın

kızlar merhaba 06 ocak pazartesi 12:58 itibari ile oğluma kavuştuk darısı bekleyenlerin başına inşallah.tanser bey ve ayşe hanım doğuma girdi.sabah 7 de hastanedeydim.doğum için hazırlıklar başladı ve tanser bey kontrole geldi sık sık.doğuma da girdi.normal doğum yaptım.sorularınız varsa cevaplarım...

kızlar merhaba 06 ocak pazartesi 12:58 itibari ile oğluma kavuştuk darısı bekleyenlerin başına inşallah.tanser bey ve ayşe hanım doğuma girdi.sabah 7 de hastanedeydim.doğum için hazırlıklar başladı ve tanser bey kontrole geldi sık sık.doğuma da girdi.normal doğum yaptım.sorularınız varsa cevaplarım...

gözünüz aydın ne büyük mutluluk :) Allah hepimize bu duyguyu tattırır inşallah, hayırlısıyla bizde bebişimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah :)

bende bu güzel haberi bekliyordum cnm. allah analı babalı büyütsün. birlikte hep mutlu olun. doğumun nasıl geçti, ortam nasıldı ? anlat bakalım :) sıra malum bende hayırlısıyla :emir_bebek::nazar:

Çocuklarına alışveriş yapacak hanımlar belki biliyorsunuzdur ama mothercare da her ayın 15 inde % 50 indirim oluyor çıt çıtlu badiler filan çok düşüyor çok kaliteli o yüzden o günleri kaçırmayın. Ben henüz hamile değilim inşallah bir gün bana da nasip olur böyle güzel alışverişler yapmak.

fizyo nerelerdesin ? gerçi nerede olacaksın mis kokulu bebişinin yanında tabi :) doğumun nasıl oldu biraz detaylı anlatabilirmisin.

ayrıntılı hikayemle geldim.39+5 te 6 ocak gece 1 de sancılarım başladı ben uyumaya devam ettim 2 gibi kalktım dakika tuttum 13 15 dakikada 1 geliyordu sancılar kalktım duşa girdim başladım yürümeye evde sabah 7 de hastaneye gittik acilden giriş yaptık doğumhaneye yönlendirdiler orda sancı odasına alındım ebe geldi muayene etti 3.5-4 cm açılma var dedi.doktoru aradılar ve doğuma hazırlamaya başladılar damar yolu lahman yapıldı önlük giydirdiler doktor geldi açılma ilerlemiş çok güzel dedi.aralarda ebe gelip kontrol ediyordu zaten açılma 6 cm olunca doktor geldi su kesesini patlattı ve hızlandırmak için suni sancı takıldı 10 cm olunca doğumhaneye girdik ve oğluma 12:58 itibari ile kavuştum 3150 gr 51 cm doğdu oğlum.dogduktan sonra tekrar sancı odasına aldılar serum takıldı oğlum eşim annem yanımdaydı 2 saat orda durduk sonra odamıza çıktık.biz tek kişilik odada kaldık.bu arada doğuma zam gelmiş.1150 lira ödedik.biz memnun kaldık tekrar hamile kalsam yine tanser beyi tercih ederim.doğumdan korkmayın o kadar dayanılmaz bi acı değil iyi ki normal doğurmuşum çabuk toparlandım allah sizi de bi avazda kurtarsın...

ayrıntılı hikayemle geldim.39+5 te 6 ocak gece 1 de sancılarım başladı ben uyumaya devam ettim 2 gibi kalktım dakika tuttum 13 15 dakikada 1 geliyordu sancılar kalktım duşa girdim başladım yürümeye evde sabah 7 de hastaneye gittik acilden giriş yaptık doğumhaneye yönlendirdiler orda sancı odasına alındım ebe geldi muayene etti 3.5-4 cm açılma var dedi.doktoru aradılar ve doğuma hazırlamaya başladılar damar yolu lahman yapıldı önlük giydirdiler doktor geldi açılma ilerlemiş çok güzel dedi.aralarda ebe gelip kontrol ediyordu zaten açılma 6 cm olunca doktor geldi su kesesini patlattı ve hızlandırmak için suni sancı takıldı 10 cm olunca doğumhaneye girdik ve oğluma 12:58 itibari ile kavuştum 3150 gr 51 cm doğdu oğlum.dogduktan sonra tekrar sancı odasına aldılar serum takıldı oğlum eşim annem yanımdaydı 2 saat orda durduk sonra odamıza çıktık.biz tek kişilik odada kaldık.bu arada doğuma zam gelmiş.1150 lira ödedik.biz memnun kaldık tekrar hamile kalsam yine tanser beyi tercih ederim.doğumdan korkmayın o kadar dayanılmaz bi acı değil iyi ki normal doğurmuşum çabuk toparlandım allah sizi de bi avazda kurtarsın...

cnm çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. özellikle benim gibi ilk defa doğum yapacak bir insan için süper oldu söylediklerin. tanser beye bende çok güveniyorum zaten. cok sakin biri. inşallah bende yakın zaman hayırlısıyla kucağıma alırım fıstığımı :) son bir soru çatı muayenesini kaçıncı haftada yapıyorlar ? kendine çok iyi bak Allah' a emanet ol. sevgiler:nazar:

hakkında hayırlısı artık canım. bu arada sana bir şey soracağım. hastane için gecelik filan almam lazımda. eskişehirde nerden bulabilirim böyle seyleri?
Bebeğim daha doğrusu çocuğum 2 buçuk yaşında oldu arkadaşlar , acıbadem özlem hanımda doğum yapmıştım ve memnun kaldım ... Ben lohusa pijama gecelik sabahlığımı www.lohusashop.com dan sipariş etmiştim...

Arkadaşlar eskişehirde bebek şekeri bulabileceğimiz yerleri soyleyebilirmisiniz

Merhaba arkadaşım ,
Benim bir akrabam yapıyor bu işleri , kapı süsü , hastane şekeri , mevlüt şekeri ve odamızın süslemesini hep ona yaptırdım süperdi hepsi istersen iletişim bilgilerini paylaşabilirim

cnm çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. özellikle benim gibi ilk defa doğum yapacak bir insan için süper oldu söylediklerin. tanser beye bende çok güveniyorum zaten. cok sakin biri. inşallah bende yakın zaman hayırlısıyla kucağıma alırım fıstığımı :) son bir soru çatı muayenesini kaçıncı haftada yapıyorlar ? kendine çok iyi bak Allah' a emanet ol. sevgiler:nazar:
39.haftada yaptı canım yapmadan önce haber veriyor zaten.

kızlar nisanda işe başlayacağım güvenebileceğim oğlumu gönül rahatlığıyla emanet edebileceğim bakıcı arıyorum yardımcı olabilecek var mı?

merhaba arkadaşlar.Bende 27+4 haftalık hamileyim.Devlet hastanesinde Nigar Özgür Elite gidiyorum fakat doğumu Ümit hastanesinde yapmayı düşünüyorum.Gülbin Erol nasıl bir doktor,hastası olan varmı aranızda?Onunla devam etmek istiyorum ama randevu almadım daha biraz araştırma yapmak istedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim..

selAM KIZLAR BEN BİR arkadaşpım için soracam medline hastanesinde yakın zmanda doğum yapan varmı?yani medline olduktan sonra,ben anadoluyken yaptım memnun kalmadım,bide ARSLAN KABUKÇUOĞLU nun haSTASI OLAN BU DOKTORLA İLGİLİBİLGİSİ OLAN VARMI?

X