- 5 Ekim 2011
- 195
- 0
ben bu topiği bastan sona okudum zaten. ben özlem hanımı iyilemedim evet sessiz karakteri oyle sanırım dedim. ama sen direk cvp olarak fatih bey onu ikiye katlar şöyle böyle diyorsun. ben soylicek olsam en başta soylerdim fatih beyle yaşadıklarımızı. topikte fatih beylede ilgili olumsuz yazılar var. sende baştan bi oku.
ayrıca iyi doktor bulma çabası diyorsun yaa yok oyle birşey. butun doktorların yaptığı hatalar mutlaka var. dört dörtlük insan varmı ?
dediğin gibi can taşıyoruz doktor bebeği içimize bağlayamaz. nasipse kucağımıza alıcaz değilse alamıcaz. herkesin alnında yazılı şeyler var ben kadere inandığım için 2'li test bile yaptırmıyorum. Alnımıza ne yazıldıysa onu görücez.
bidaha oku ozaman topiği fatih beye bir yada iki eleştirisi var ama özlem hanımın geneli şikayet aynı ayrıca ikiye katlar dediğim şey yanlış anlaşıldı sanırım hastaları ikiye katlar randevu almak nekadar zor en az 1 ay beklemek zorunda kalıyorsun ve her randevuda saatinde gitsen bile doktoru en az 2yada 3 saat bekliyorsun ama yinede yılmadan usanmadan bekliyor onca insan memnun olmasalar bukadar yogun olurlarmıydı tabiki iyi doktor çabasındayız kusura bakma yoksa önümüze ilk gelen doktora gideriz begenmediğin doktoru niye bırakıyoruz iyi doktor peşinde degilizde ,kusursuz kimse yoktur allahdan başka arkadaşım ama fatih beyin tecrübesi ile özlem hanımın tecrübesini sen kıyasla her işte bir usta bır kalfa bir çırak vardır yanılıyormuyum tekrar üstüne basa basa söylüyorum herkez kimden memnunsa ona gitsinnnnn özlem hanımla ilğili arkadaşlarımın yaşadıklarını yazardım ama uzatmıcak gerek yok
evlat kaybettim arkadaşım ben bilmiyorum senin başından böyle bişey geçtimi ve benim gibi yaşayan her insan hep bir tedirgin her konuda ama şunu söyliyeyim doktorumun yanına ilk girdiğimde hoşgeldiniz nasılsınız diye eşimlede benimlede en az bi 10 dk konuşuyoruz helimi hatrımı soruyor şikayetimi soruyor gittiğim haftada bebegimin nasıl büyüdügünü ne gibi degişiklikler yaşadıgını tek tek anlatıyorbi sorunuz varsa sorun diyor eşime ve bana çok sıcak davranıyor sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi sonra hadi gel bebegimize bir bakalım diyor ve ultrasan cihazını eline alıp karnıma dokundururken her ikimizde besmele cekiyoruzz buna bizzat şahid oldum bebgi gördükden sonra ilk dedigi şey maşallah meliscim bebegin çok iyi bakın cocuklar diyip eşimide benide rahatlatıyor onu izlememize izin verip ellerini ayaklarını herşeyini gösteriyor herşey yolunda diyip kocaman bi gülümseme konduruyor ilaç kullanmam gerekiyorsa onları veriyor bizimle sohbete devam ediyor yüzümüzde bir tedirgin görürse mutlaka soruyor aklınızda bişi varsa mutlaka sorun diyor ve biz ordan çıkarken kaç saat beklemiş olursak olalım agzımız kulaklarımızda mutlu ve rahat bir şekilde bütün sorularımıza cevap alarak çıkıyoruz bunları söylemekde hata ettiysem kusuruma bakmayın bu adam kötü siz istediğinize gidin
fatih beyin yaptıklarını ben ve benim arkadaşlarım özlem hanımdan görmedik dogrusu haaa sen görüyon ne mutlu sana özlem hanımdan memnun olmayıpda devam eden arkadaşımda var sırf eşi bayan doktor olcak diyeişte benim demek istediğimi kendin zaten soylemişsin. kendi doktorunu anlatabilirsin nasıl davrandığını çokta iyi yapmışsın bunu keşke en başta yapsaydın. beni hala anlamıyorsun. özlem hanımı kötülerken bizim psikolojimizi bir düşün en başta. kendi doktorunu anlat ama kıyaslama. çünkü bu bir tercih. içimize kurt düşürmenin bi alemi yokki. sen boyle fatih beyi anlatınca ben hiç tanımasam benim doktorum boyle davranmıyor deyip o eleştiriyi kendimde yapabilirim. ben en başta sana demedim fatih bey şöyle böyle diye. cunku sen tercih etmişsin ne kadar olumlu gidersen o kadar iyi olur herşey diye düşünüyorum.
Allah bir daha o acıyı sana yaşatmasın inşallah. bu bebeğine sağlık sıhhat versin. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
canım benim ara kanamam geldi yine de.Aradık Ramazan beyden randevu için ama pazartesiye kadar yok benimde bu hafta gitmem lazım beklemek istemiyorum o yüzden bu sefer gidemicem ama bir dahakine mutlaka randevu alıp onu da değerlendiricem şimdi Özlem hanıma aldım acıbademe onu da bir değerlendireyim bakalım. İşin kötüsü tam regl günümü bilmiyorum bu ara dengesizlik yaşadığım için ve reglinn 3. günü yine hormona gitmek istiyorum bu normal reglim değil hem olsa bile, cuma günü geçiyor yaptırma zamanı. Regl olunca 3.gününe randevu almak istesem bulamıyorum ama ısrar edicem artık.
merhaba dejavu
yazdıklarının hepsinin takip ettim ama oğlum klavyenin tuşlarını söktüğü için yazamadım.canım benim oğlumda tedaviyle tüp bebekle oldu.eskişehirde bir çok dr.a gittim.önce aburrahman akçaya gittim.pko teşhisi koydu.korkulacak bişey yok 1 yıl bekleyelim dedi.biz 3 ay sonra eskiden berk bey vardı ona gittik.o da tedavi sırasına kıbrısa gitti.hastalarına hiçbir açıklama yapmadan safiye hanım rabia hanım bunlara gittim sonra.rabia hanım da çok iyi bir dr. ama aşılama yapmıyor.klomen tedavisi uyguladı 6 ay olmayınca ankaraya yönlendirdi bizi.hikmet hassa (ogü kadın doğum anabillim dalı başk.) onun tavsiyeler üzerine seçtik. aşılama 2 kere yaptırdım ollmadı.özeline gidiyordum.ama kendimi hiç rahat hissetmiyordum yanında.tutarsız davranıyordu.bir ediği ikinciyi tutmadı hiç.neyse tüp bebeğe geçelim ama burdaki takipler için iyi bir dr. bulalım dedik ve abdurrahman akçaya döndük tekrar.1 aşılamada o yaptı yine negatif sonuç.sonra tüp bebek için ankaraya gittik.takiplerimi abdurrahman bey yaptı.doğumumu da o yaptırdı.hatta bugün yine kontrole gittim.ufak bi müdahalede bulunması gerekti jinekolojik olarak. ben çok çok memnundum ama arkadaşlarında dediği gibi beklentiler farklı.
çok teşekkür ederim canım ya valla işte böyle açıklayıcı şeyler duymak istedim ama gereksiz tartışmalar olmuş topikte bence burada hangi doktor iyi, hangisi kötü falan işte bu işlere girersek çıkamayız biri o doktordan memnıunken, öbürü memnun olmayabilir çok doğal herkesin beklentileri farklı dediğin gibi. Burada sorunlara eğilip o soruna en iyi yanıt verebilecek doktor tavsiye edilmeli ama seçim hakkı kişiye bırakılmalı her neyse. Canım inan şu an öyle kötü durumdayım ki. İki aydır ara kanama geliyor ve 2 aydır 41 günde regl oluyorum bu ayda olursa 3. ay olacak. Şimdi ara kanamam var işte bu sabah geldi. Normalde de 35 günde regl oluyordum ama düzenliydi yumurtlama da oluyordu. Sonra böyle düzensizleşti bizde bazı nedenlerden bebeği ertelemiştik tam başlıcaz böyle oldu. Eşimin sperm değerleri de yapıldı çok iyi değerler ama yoğunluk fazla, hacim iyi değil aşılama dedi tıbbın üroloji bölümü normal olmaz dedi rahmim de arkaya dönük çünkü. Biz normal denicez ağustosa kadar o değerlerle normal olmaması yine de mümün değil gibi geliyor bana. Ama aşılama için adam gibi bir doktor bulamadım eskişehirde doğrudüzgün şu kişide yaptırdımda tuttu diye okuduğum olmadı hadi onu geçtim Anadolu hastanesinde Teoman doktorumdu ayrılmış doktor arayışındayım. Ramazam beyi çok tavsiye ettiler gerçekten çok az eleştiri var aradım ama saçmalık şu ki Sakarya cumadna cumaya randevu alıyor tüm hafta için böyle şey olur mu nasıl randevu alıyorlar. Fatih bey şubat sonuna kadar dolu,özlem hanıma cumaya buldum aldım çünkü normal reglimi bekleyemicem gidicem bakılsın yumurtalarda birşey mi var, hormona falan. sonra kendi reglimi olunca ramazan beyi düşnüüyorum da regl ne zaman olcam bilmiyorum nasıl randevu bulucam regl olunca da 3. gününe bilmiyorum. Abdurrahman bey Ümit hastanesinde mi canım orasıda bize uzak kalıyor acıbademe bile zor razı ettim eşimi vişnelikte oturuyoruz biz. Araba var gerçi ama öyle diyorsan ona da bakarız iyi doktor için yapmayacağım yok ama aşılamayı tıpta yaptırıcam galiba da sen böyle deyince Abdurramhan'a mı yaptırsam acaba dedim. Senin tutmamış ama senin sorun neydi benim eşimin değerler çok iyi diye tıtar demiş dr. Herneyse başını şişirdim ya ama çok dertliyim çok eskişehirde doktor seçmek çok zor yaa.. Hele aşılama da söz konusu olunca neyse yaza kadar Allah kerim bir muayeneyi halletsem.. Keşke görüşebilsek dimi.
acıbadem de görümcem doğum yaptı,ama özlem hanımdan hiç memnun kalmadı,normalde 1 haftada geçmesi gereken dikişleri 1 ayda zor geçti,çünkü doğumdan sonra içini temizlememiş,hemen dikiş atmış hemde uyuşturmadan.ayrıca komşumuzun bi akrabası orda doğumda hayatını kaybetti,bebeğin eşi düşmeden dikiş atmış ve kadın zehirlenmiş ağzından köpükler gelmiş.ve bebekte doğumdan kaynaklanan kalça çıkılığı var ve kafasında tırnak izleri görmüşler bebeğin.ve dahası da var...kulaklarıma inanamadım.acıbadem gibi bi hastanede şu yaptıklarına bakın.ben bıraktım hemen özlem hanımı..şimdi tanser beye gidiyorum.pek çok kişiden tavsiye aldım hakkında..
canım çook geçmiş olsun rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürsün ben aşılamayla ilğili hangi doktor iyidir kim aşılama yapar bilmiyorum ama arkadaşımın biri tıpa gidiyor şimdi yine bi doktoru kötülemek gibi olcak bundan sonra yazmıcam ne yse doktorun biri diyimde millet alınmasın arkadaşımın bebegine özürlü dedi ve direk orda sordu aldırmak istiyormusun ona göre kürtaş gününü belirlicekdi düşünmem gerek diyip çıktık odadan bende vardım sonra tıpa gitti bi profösör var ona gidiyor ismi aklımda degil malesef sorunlu gebeliklere bakıyor bu arada arkadaşımın bebeginin çok şükür hiçbirşeyi yok adam tahminim aşılama da yapıyordur diye düşünüyorum istersen arkadaşımdan ögrenirim devlet hastanesindede profösör bi bayan var ondanda çok güzel övgüler aldım şimdiki doktorumdan memnun kalmasaydım eger ona gidicektim normal muayene için sana onuda tavsiye edebilirim o bayanda problemli gebeliklere bakıyor oda profösör ama işte randevu almak zor olabilir bu arada yanlış anlaşılırmı bilmem artık doktorumu yazmaya bile korkuyorum o duruma geldim bildiğim birşeyide söylememekde beni rahatsız ediyor fatih beye randevu almak çok zor ama doktorun hastanede oldugu günler randevu almadan ara randevu ile mutlaka görünüyorsunuz yalnız çok bekliyorsunuz sabırsız sinirli bir eşin varsa yalnız git derim beklemesi zor gerçekden yada gündüz git direk 2. kata gidip doktorun asistanlarından ara randevu talebinde buluna bilirsin bu diger doktorlar içinde geçerli belki bu durum sakarya hastanesindeki doktor için bile geçerli olabilir ara sor bence için rahat degilse sende olmazsa aşılama için ankaraya git olmazsa sonra begendiğin bi doktorlada takibini yaparsın denizlide bi arkadaşım aşılama yöntemiyle hamile kalmıştı ama burdaki arkadaşlarımdan duymadım hiç oda hemen tutmuyor tabi uzun ve sabırlı bir bekleyiş olması lazım arkadaşımda çok tekrarladılar tamam yeter olmıcak dediği an rabbim nasip etsi kızı 1 yaşına gircek şimdi allahdan ümit kesilmiyor arkadaşım dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün karnınıda kucagınıda boş komasın inşallah
Bunun doğruluğu var mı. Yani bana imkansız gibi geliyor. Eşi gelmeden hiçbir dr dikiş atmaz ki göre göre ölüme mi götürecek hastayı. Ayrıca tek başına olmuyor ki doğumda yardımcıları oluyor birisi uyarır yani ki dediğiniz şey alelade bir ihmal değil yapılabilecek birşey değil yani. Peki aile şikayetçi olmadı mı anne hayatını kaybetmiş, bebekte sorunlar var zaten açığa alırlardı o doktoru ve acıbadem gibi bir hastane asla adına leke gelsin istemez elbet böyle birşey dilden dile duyulurdu işine son verilirdi gibi geliyor bana.Ama ben bunu bizzat sorucam.Çünkü üst katımızda oturan komşumuz acıbadem de ameliyat hemşiresi. Çok yoğun çalıştığından görüşemiyoruz ama ben ona Özlem hanımı zaten soracaktım cumaya randevum var bu konuda da ağzını ararım.
bu dikiş olayını doktora sormak lazım çünkü doğum hikayesini yazan bi arkadaşta aynı şeyi yazmıştı. dikiş atıldıktan sonra bebeğin eşini çıkartmışlar. tabi bu başka bi şehirden arkadaş. ama normal bişiymiş gibi yazmıştı. benimde aklıma takıldı, doğrusu nedir bi öğrenmek lazım normal doğum yapanlardan. birde dikiş atarken iğne yapılmaması daha iyimiş rahim kaslarına olumsuz etkisi oluyormuş. zaten normal doğum yapmayı düşünen annelere doktorların doğuma yakın bilgi vermesi lazım. insan bildiği zaman en azından ona göre hazırlar kendini.
yani dikiş atarken çok hafif uyuşturulduğunu biliyorum normal doğumlarda zaten lokal gibi uyuşturuldu diyen kimseyi görmedim çok doğum hikayesi okudum herkes hissetmiş normal doğumda dikişi. Ama normal doğumda eşi çıkmadan dikiş atmak olacak şey değil inanasım gelmiyor yani. Rutin birşey bu zaten ve tek başına değil ki bu kadın uyarmaz mı kimse. Ben kendisine de sorucam tabi ki hiçbir dr kabul etmez ama anlarız halinden tavrından. Benim takıldığım acıbadem gibi bir hastane böyle doktoru tutmaz barındırmaz bünyesinde. Aile nasıl şikayetçi olmamış o zaman. Söyleyende komuşumuzun akrabası diyor ne kadar doğru düşünmek lazım.
canım bizde bebek düşünmeye başladığımızda benim de ara kanamam gelmişti.kanamalıyken dr.a gittim.polikistik over sendromu olduğum ortaya çıktı.hormon tahlili ve usg sonuçlarında.rahimimde de kayıklık var birde.eşimin sonuçları da gayet iyiydi hep.d.lardan ramazan beyi ben de duydum.arkadaşım gidiyordu çok memnundu.bana senin düşündüklerin çok karmaşık geldi.şimdi özlem hanıma gideceksin,sonra ramazan beye, aşılama içinde ünv.ye.bence görüşmeye git drarla..adetliyken olmasada mutlaka git.kendine bir doktor seç.senin takibini yapsın.hormon düzenini,adet düzenini,yumurtlamanı herşey hakkında bilgisi olsun ki aşılamada şansını biraz daha arttır.bir dr. diğer doktorun uygulamasını hiç bir zaman yeterli bulmuyor.oda çok fazla kafa karıştırıp insanı strese sokuyor.adet zamanı da adet düzensizliğin olduğu için ara randevu ile alırlar seni.benim hep öyle oldu.adet olunca doktoru arıyordum hemşiresi saat veriyordu.hatta tüp bebek ve aşılamada hep aradan alıyordu.çünkü yumurtaık takibi için 2 güne bir hatta her gün gitmen gerekebiliyor.abdurrahman bey ümitte.valla sen vişnelik'e uzak diyorsun da ben beylikova'da oturuyorum.70 km eskişehire.3 yıl boyunca nerdeyse haftada 2-3 gün gittik geldik.aşılamada başarı oranı düşük %10-15 şans veriliyor.inşallah yaza kadar doğal yollarla hamile kalırsında hiçbir tedaviye gerek kalmaz...çok teşekkür ederim canım ya valla işte böyle açıklayıcı şeyler duymak istedim ama gereksiz tartışmalar olmuş topikte bence burada hangi doktor iyi, hangisi kötü falan işte bu işlere girersek çıkamayız biri o doktordan memnıunken, öbürü memnun olmayabilir çok doğal herkesin beklentileri farklı dediğin gibi. Burada sorunlara eğilip o soruna en iyi yanıt verebilecek doktor tavsiye edilmeli ama seçim hakkı kişiye bırakılmalı her neyse. Canım inan şu an öyle kötü durumdayım ki. İki aydır ara kanama geliyor ve 2 aydır 41 günde regl oluyorum bu ayda olursa 3. ay olacak. Şimdi ara kanamam var işte bu sabah geldi. Normalde de 35 günde regl oluyordum ama düzenliydi yumurtlama da oluyordu. Sonra böyle düzensizleşti bizde bazı nedenlerden bebeği ertelemiştik tam başlıcaz böyle oldu. Eşimin sperm değerleri de yapıldı çok iyi değerler ama yoğunluk fazla, hacim iyi değil aşılama dedi tıbbın üroloji bölümü normal olmaz dedi rahmim de arkaya dönük çünkü. Biz normal denicez ağustosa kadar o değerlerle normal olmaması yine de mümün değil gibi geliyor bana. Ama aşılama için adam gibi bir doktor bulamadım eskişehirde doğrudüzgün şu kişide yaptırdımda tuttu diye okuduğum olmadı hadi onu geçtim Anadolu hastanesinde Teoman doktorumdu ayrılmış doktor arayışındayım. Ramazam beyi çok tavsiye ettiler gerçekten çok az eleştiri var aradım ama saçmalık şu ki Sakarya cumadna cumaya randevu alıyor tüm hafta için böyle şey olur mu nasıl randevu alıyorlar. Fatih bey şubat sonuna kadar dolu,özlem hanıma cumaya buldum aldım çünkü normal reglimi bekleyemicem gidicem bakılsın yumurtalarda birşey mi var, hormona falan. sonra kendi reglimi olunca ramazan beyi düşnüüyorum da regl ne zaman olcam bilmiyorum nasıl randevu bulucam regl olunca da 3. gününe bilmiyorum. Abdurrahman bey Ümit hastanesinde mi canım orasıda bize uzak kalıyor acıbademe bile zor razı ettim eşimi vişnelikte oturuyoruz biz. Araba var gerçi ama öyle diyorsan ona da bakarız iyi doktor için yapmayacağım yok ama aşılamayı tıpta yaptırıcam galiba da sen böyle deyince Abdurramhan'a mı yaptırsam acaba dedim. Senin tutmamış ama senin sorun neydi benim eşimin değerler çok iyi diye tıtar demiş dr. Herneyse başını şişirdim ya ama çok dertliyim çok eskişehirde doktor seçmek çok zor yaa.. Hele aşılama da söz konusu olunca neyse yaza kadar Allah kerim bir muayeneyi halletsem.. Keşke görüşebilsek dimi.
evet ara randevu varmış dün aradığımda sekreter söyledi zaten ama ne kadar bekleyeceğiniz belli olmaz dedi benim de eşim sabırsız yani. İşten çıkıp gitmem lazım bir de ne kadar bekleyeceğim belli olmayacağı için izin alamam ki. O yüzden cuma 17.10 aldım. Daha erken gitsem iyiydi ama işte. Özlem hanımla ilgili çok şikayet var ama memnun olanda var bende gidip görücem kimsenin demesiyle değil kendim değerlendirmek isterim ama ilk önceliğim aslında Sakarya yani. Ramazan bey hakkında çok şikayet görmedim ama cumadan cumaya randevu çok saçma misal ben düzensiz regl oluyorum bilmiyorum tarihimi regli olunca da 3. günü hormon yaptırmam lazım regl günüm cuma dışında bir güne gelirse hormon yaptırmak için nasıl randevu alıcam dimi ama işte bende tahmini olacağım günü baz alarak onun 2 gün sonrasına randevu alıcam taktik bu ama dr görünce de bu şikayetimi ileticem ne dicek bakalım. Özlem hanımı tanımak için gidiyorum şimdi. Tıpta sanırım dediğin prof bir hikmet hassa var ki sanırım aşılamayı yazın orada yaptırıcam. Özel de iyi dr bulursam özelde de olablir ama o zaman bakıcaz şimdilik normal muayene olacağım dr arayışındayım Özlem'e de Ramazan beye de gidip ikisini de değerlendiricem. Fatih beye yer bulmak imkansız şubat sonuna kadar ama belli olmaz ona da alabilirim randevu.
bu dikiş olayını doktora sormak lazım çünkü doğum hikayesini yazan bi arkadaşta aynı şeyi yazmıştı. dikiş atıldıktan sonra bebeğin eşini çıkartmışlar. tabi bu başka bi şehirden arkadaş. ama normal bişiymiş gibi yazmıştı. benimde aklıma takıldı, doğrusu nedir bi öğrenmek lazım normal doğum yapanlardan. birde dikiş atarken iğne yapılmaması daha iyimiş rahim kaslarına olumsuz etkisi oluyormuş. zaten normal doğum yapmayı düşünen annelere doktorların doğuma yakın bilgi vermesi lazım. insan bildiği zaman en azından ona göre hazırlar kendini.
bence daha büyük tepki vermeliydin bana neler yazdın ne oldu gördünmü hoş bu çok agır bi konu benim bile inansım gelmedi ama ki umarımda degildir hala ona giden arkadaşlarım var bence senin gibi biri bunuda kadere baglamalıydı neyse tekrar tartışma konusu açmayalım sen doktora sorsanda evet ben öldürdüm kadını demez farkındaysan sen fatih beyi anlatırken yengemin kanaması vardı gittik bişi yok bebek iyi dedi gönderdi ertesi gün bebek öldü diyip doktoru suçlamak istemiştin ben se hiç bi zaman özlem hanım benim bebegimi öldürdü demedim ama şimdi bunları duyunca acaba demekden kendimi alakoyamıyorum ama şuda bi kesin ben kürtaşımı o kadında oldum ertesi gün aşırı ateş titremeyle sabah 6da acillik oldum kürtajdan sonra içime baktı parca kalmışmı diye temiz dedi biray sonra düzenli adetim yine geldi ve ikinci ayda o korun demesine ragmen korunmadım sebep söylemedi korun dedi sadece bende beklemedim tekrar hamile kaldım iişini temiz yapmasa kalamazdım diye düşünüyorum hakkını yemem kimsenin ülümüne sebep olucanı sanmıyorum onun altında mutlaka farklı nedenler vardır hepimiz biliyoruzki dogumda doktorumuz kim olursa olsun ucunda ölümde var bukadar büyük bi hatayı kulakdan dolma bişiler ögreniyoruz eşinin çıkması gerektiğini bizler bile biliyorsak o doktorda biliyordur okadarda degil ha parça kalır o ayrı mesele sezeryan çünki normal dogum gibi dogal yoldan atılmıyor allah ailesine sabır versin evladına uzun ömür versin
arkadaşım ben sana cvp vermiyorum sen neden inatla bana yazıyorsun. ben bitirmeye çalıştıkça uzatıyorsun. neyse herkes karakterini ortaya koyuyor zaten. bu zamana kadar kavgacı insanlarla işim olmadı bu saatten sonra da olmaz. lütfen cevapta yazmaaaaaaa.
düzgün konuş ben senin karakterinle ilğili hakeret etmedim haklı olmammı bu kadar zoruna gitti ben zaten sana bana yazma diyen bendim ama özlem hanımla ilğili eleştiri gelince dayanamadım ondan yoksa emin ol benimde seninle ugraşıcak halim yok hatta o gün okadar üstüme geldinki çok sinirlenmişim demekki sancılandım sabaha kadar şahsıma hakaret etme olurmu sadece artık yanlış düşüncede oldugunu artık anlamışındır umarım buda benim sana son yazışım olsun ne sen bana cevap yaz ne ben sana....
valla çok komiksin. ben haksız olduğumu düşünmüyorum. benim haklılığımı onaylayan oldu da sana hak veren olmadı be. gerçekten çok komiksin guldurdun beni. sen bana birdaha yazma dedn bende boşverdim yazmadım. sen yinede dayanamadım yazdım diyorsun. dayan bende dayandım sana sustum.
bu topicte daha öncede soylendi ama anlamayanlar varsa anlasın. bir doktoru kötülerken bir kere daha düşünün. ona giden hastaları strese sokmaya kimsenin hakkı yok.
sadece biraz saygıı gösterelim. arkadaşımız aşılama soruyor bu konuda fikri olan varsa yazar. gidip deneyen memnun olan varsa soyler. ama şu doktor kötü bu doktor kötü aman bu çok iyi demenin kimseye bi faydası yok.