- 4 Ocak 2012
- 441
- 0
selam kıslar ben 28+5 günlük hamileyim aslında başka şehirdeyiz ama eşim askerde olduğu için bir süredir burdayım ve doğumumu burda yapıcam.
doktorum mine inan. sizler de kaç haftalık hamişsiniz,doktorunuz kim nasıl bir hamilelik geçiriyorsunuz tanışalım dertleşelim derim ben vereliniortakyerimseniben
Kızlar 40 haftalık oldum kızımızın hala bir ismi yok isim önerilerinizi bekliyorum
hemşerilerimmerhabalar,
canim arkadasim yeni dogum yapti acibademdeki ozlem hanimdi doktoru, bende esk.de olsam ona gidersim sanirim orda calisan bi arkadasimda ozlem hnmi tavsiye etti. bende eskisehirliyim ama ank.da oturuyorum. hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin ins
Bayanlar bana akıl verin ne olur yaa.. Ben bu ay çalışmalara başlayacaktım ama ara kanama falan oldu normal reglimde çok gecikti. Şimdi ben Teoman Haluk Minsin'e gidiyorum yakın bize Medlıne oldu adı eski adıyla Anadolu hastanesi. Ama soğuk geliyor bana herşeye cevap vermiyor. Daha önce de Onvağa gidiyordum Sabahattin beye ama ona da ulaşamayınca bıraktım. Onvak ve Anadolu evime çok yakın ama ben Acıbadem istiyoru eşim uzak diyor da arabamız var ayrıca eve uzak olsa da işime yakın. Eşimi razı edemiyorum. Acıbadem çok mu iyi sorunuma çözüm bulabilir miyim. Ben klomen tedavisi de görmek istiyorum bir iki ay sonra.Özlem hanım ve Fatih Öğüçten hangisi iyi ki Fatih beyi daha önce de duydum. Başka bir yerdeydi. Acıbadem de fazla bekleniyor mu ilgilenme nasıl. Gerçekten fiyatlar artacak mı bilgi verir misiniz.
Mrb, bende Teoman beye gidiyordum ama hastaneden ayrılacağını söylemişti Kasım ayında. Bizde Acibadem hastanesinde özlem Hanım'a başladık. Teoman Bey'den ben cok memnundum. Özlem Hanım'da iyi. İlgili. Gecen perşembe sezeryan dogum yaptım hatta. Her gün uğradı. Şimdide dikişlerinden bir problem vardı aradım, geç olsa da dondü, bilgilendirdi.
Acibadem hastanesinde biz vaktinde randevumuza giremedik, çünkü beklenmeyen ameliyatlar, doğumlar çıkıyordu. 1-2 saatte anca çıkıyorduk hastaneden. Farkettigime göre gece12 lere kadar hastanede çalışıyorlar, istediğiniz vakitte randevu alabilmeniz güzel bence. Fiyatlarda muayene ücreti artmamıştı ama dogum paketleri vs. De artış vardı.
Bir de Fatih Bey'den randevu alabilmek icin 1 ay onceden almak gerekiyormuş, özlem Hanım'a 1-2 hafta onceden yer bulabiliyorsunuz.
Umarım yardımcı olabilmisimdir.
Bu arada Teoman bey hala medline da mı?
21 günüm kaldı..
sakarya dayım ben dejavu one..
dua edin kıslar bana:18:
valla be en son Temmuzda gittim bilmiyorum ama medlıne oluca adı yine girmiştik siteye değişti mi doktorlar acaba diye de değişmemişti ama ne zaman bakmıştım bilmem. Ayrılmadı sanki aynı kadro devam ediyordu ama o tek ayrıldıysa bilemem bakayım bir hele. O doktor şöyle iyi,aradığında ulaşabiliyorsun, gereksiz açıklamalar yapmıyor gerçi biz bayanlar hep açıklama bekliyoruz.Mesele Onvağa Sabahattin beye gitmiştim Teoman Doğuştaydı o zaman doğumda devlette oluyordu öyle istemedim gebelik düşündüğüm için de Sabahattine geçtim hemen bir hormon bozukluğunda yeni denemeler olduğu halde klomen vermişti o an hoşuma gitti hemen hamile kalırım oh diye de sonra Teoman'a dönünce kızdı hemen klomen verilmez dedi o yönü de iyi ama çok muhabbetli değil, açıklama yapmayı seven biri değil. Ama bize çok yakın evimden bile gözüküyor hastane. Acıbademe gitmek istiyorum ama eşim uzak diyor oysa araba var hem işyerimde orası da yakın aslında eşimle ikimizde iki eylül kampüsünde çalışıyoruz Anadolu da ünversitesinde. Ben bakayım ayrıldıysa eşimi Acubademe razı ederim belki.
kızlar pazartesi günü eskişehir acıbadem hastanesinde normal doğum ile bebeğimi dünyaya getirdim. Harikaydı doğum hikayemi ve bazı önerilerimi özelikle yanınızda götürülecekler ve bebekle ilgili paylaşacağım... Bu arada isim önerileriniz için teşekkürler bu gece babası ile karar vereceğiz... Allah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin...
Bayanlar bana akıl verin ne olur yaa.. Ben bu ay çalışmalara başlayacaktım ama ara kanama falan oldu normal reglimde çok gecikti. Şimdi ben Teoman Haluk Minsin'e gidiyorum yakın bize Medlıne oldu adı eski adıyla Anadolu hastanesi. Ama soğuk geliyor bana herşeye cevap vermiyor. Daha önce de Onvağa gidiyordum Sabahattin beye ama ona da ulaşamayınca bıraktım. Onvak ve Anadolu evime çok yakın ama ben Acıbadem istiyoru eşim uzak diyor da arabamız var ayrıca eve uzak olsa da işime yakın. Eşimi razı edemiyorum. Acıbadem çok mu iyi sorunuma çözüm bulabilir miyim. Ben klomen tedavisi de görmek istiyorum bir iki ay sonra.Özlem hanım ve Fatih Öğüçten hangisi iyi ki Fatih beyi daha önce de duydum. Başka bir yerdeydi. Acıbadem de fazla bekleniyor mu ilgilenme nasıl. Gerçekten fiyatlar artacak mı bilgi verir misiniz.
kızlar pazartesi günü eskişehir acıbadem hastanesinde normal doğum ile bebeğimi dünyaya getirdim. Harikaydı doğum hikayemi ve bazı önerilerimi özelikle yanınızda götürülecekler ve bebekle ilgili paylaşacağım... Bu arada isim önerileriniz için teşekkürler bu gece babası ile karar vereceğiz... Allah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin...
Canım gözünaydınAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşşş darısı başımıza artık.. Önerilerini sabırsızlıkla bekliyorum uygun olduğunda yazarsan bizi de aydınlatmış olursun bende acıbademe gidiyorum 29 haftalık olduk yavaş yavaş doğum çantamı hazırlıyorum nolur nolmaz diye...sende tecrübelerini aktarırsan sevinirim canım .
bayanlar tecrübelisiniz.. mantar rahatsızlığı olup hamile kalan varmı ? ?
az kaldı benim de 15 günnnnnnnnnnn