Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Bugün kontrole gittiğimde fiyatları öğrendim sgklılara normal 1000 tl sezeryan 1500 tl hepimize hayırlı olsun.....

Evet ya çok zam gelmiş. Sanırım Acibadem ne alabilirse bizden onu alıyor. İstanbulda dogum fiyatları 6000 tl yi buluyo die duymuştum.

bende acıbademe gidiyorum 850 sezeryandı baya bi zamlanmıs şansıma 18 haftalığım dr değiştirmekten sıkıldım muayene ucretleri nasıl peki?hulusi beye gidiyorum..

bende acıbademe gidiyorum 850 sezeryandı baya bi zamlanmıs şansıma 18 haftalığım dr değiştirmekten sıkıldım muayene ucretleri nasıl peki?hulusi beye gidiyorum..

ya çok fazla artmış ilginç. birden bu kadar artmaması lazım. birde biz doğum yapasıya bu fiyatlarda kalacağını zannetmiyorum. açıldığından beri devamlı artıyor. muhtemelen o zaman 1500e doğum yaparız. bu zamlar yuzundan butun muayenelerini acıbademde olup devlette doğum yapanlar var. insan birazda kendini enayi yerine konulmuş gibi hissediyor. umarım normal doğum 1000 de kalır

ben VIP paket seçmiş ve 1700 ödemiştim,neden bu kadar arttıki,çok abartılmış,diğer özel hastanelerde en pahalı 500 sezaryan...

bu arada bende hulusi beyin hastasıydım,mğkemmel bir doktor...

Merhaba arkadaslar, ben de buğun gittim Acıbadem'e muayene ücretleri değişmemiş. 35 tl verdik.
Bu arada ben 36+4 günlük hamileyim ve çatı muayenem vardı. Ve 3 cm açılmam olmuş. Her an dogum olabilir dedi. Sizin basınıza böle bir şey geldi mı. Biz çok şaşırdık

Canım süper ya ben 37+5 teyim ve hala tık yok büyük bir heyecanla bekliyorum her tuvalete gittiğimde acaba nişanım gelecek mi diye ne güzel normal doğumun da kolay olabilir. bu arada doktorun kimdi

Bu arada bazı arkadaşlar epidural sezeryan ile spinali karıştırıyor galiba acıbademde spinal anestestezi ve genel anestezi için herhangi bir ücret alınmazken epidural için 750 tl ekstra ücret alınıyor bilginize.... epidurali devlet karşılamıyor spinal ile aralarındaki farkın ne olduğunu internetten bulabilirsiniz bu arada ben doktoruma (fatih bey) epidural normal doğumu sordum ıkınma hissini azalttığı ve vakum ve forseps kullanım oranını arttırdığı için sıcak bakmadığını söyledi

Canım süper ya ben 37+5 teyim ve hala tık yok büyük bir heyecanla bekliyorum her tuvalete gittiğimde acaba nişanım gelecek mi diye ne güzel normal doğumun da kolay olabilir. bu arada doktorun kimdi

Bende de bu sabah yogun kıvamı akıntıya karışık pembemsi bisiklet oldu ama. Nisan mı yoksa çatı muayenesinin etkisiyle mı oldu bilmiyorum. Bakalım beklemedeyiz. Bende merakla bekliyorum ama çok heyecanım yok. Pazartesi kontrole çağırdı bakalım ne olacak. Bu arada doktorum özlem hanım.

kızlar acıbadem in malezyalı bir gruba satıldığı söyleniyor,ondan fiyat değişikliği olmuş olabilir

canım geçen hafta tv de bi program izledim,sezaryeni öyle bir anlattılar ki (zorunlu durumlar hariç) ,eşimle normal olur inşallah diye dua ettik.Bir de sezaryende bebeğin ciğerlerinde amniyon sıvısı kaldığından alerjik astım sezaryenle doğanlarda oldukça sık görülüyormuş.normal doğumda o ıkınma esnasındaki basınçla o sıvı atılıyormuş ciğerlerden.Başka bir forumda bir arkadaş da sezaryenle bebek doğduktan sonra bir hortumla o sıvının boşaltıldığını yazmıştı,hatta o görüntüleri izleyince içim bir tuhaf oldu diye yazmıştı,düşünsen doğar doğmaz burnuna hortum sokup sıvıyı boşaltıyorlarmış bebekte.Ben zorunlu bir durum olmadıkça normal doğumu düşünüyorum.Son 15 yılda ne kadar çok çocuk alerjik astımlı çevremizde dikkat ettin mi?Bence sezaryen in artmasının etkisi olabilir,bana mantıklı geldi.Zaten sağlık bakanlığı da keyfi sezaryenin önüne geçmek için yeni uygulamalar başlatıcakmış

Teşekkür ederim canım bilgilerin icin. Ben de araştırayım bakalım biraz daha.

Merhaba arkadaslar,
Acibadem de yeni dogan sünneti yaptıran var mı? Varsa kim yapıyor, nasil yapılıyor, anestezi mı yapıyorlar yoksa kremle mı uyusturuyorlar? Bilgi verir mısınız?

asena hoş geliyor gibi asya melisa mina mira janset te var eşim asenayı beğeniyor sizce nasıl

aslında yorumlar bizi çok etkiliyor tam karar veriyorsun biri olumlu yada olumsuz bir yorum yapıyor tekrar kararsızlık oluyor bence asya mina arasında tecih edebilirsin. asenaya pek pozitif bakamadım yine de sizin kararınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…