Eskişehiri bilen var mı atama hakkında?

Peki Bozüyükte de 1 okul açık yazmayı düşünüyorum aynı şekilde merkeze gitgel yapmayı düşünüyorum sizce Sivrihisara göre daha mı mantıklı

Peki Bozüyükte de 1 okul açık yazmayı düşünüyorum aynı şekilde merkeze gitgel yapmayı düşünüyorum sizce Sivrihisara göre daha mı mantıklı
Bozüyük 40 dk kadar sürüyor. Bilecik yolu üzerinde. Yolu güzeldir. Bence mantıklı. Ama il içi düşünüyorsanız Bozüyük’ten Eskişehir’e gelmek zor olur.
Ama Eskişehir Bozüyük arası gidip gelen çok. Fabrikalardan falan da oluyor.

İliçi çok zor. Bu sene eşim 250 puanla gelemedi. ilde alım da az oluyor, merkeze gelmek o kadar kolay değil ne yazık kş
Boşanmış biri olarak oğlumla yaşayabileceğim bir şehir mi Eskişehir? Çocuğumu güzel bir yerde büyütmek istiyorum imkanları olan...

Evet tek soru Eskişehir'e il içi mi ildisi mi kolay gelebilirim bu da bir bilinmez... O yüzden Bozüyük daha yakın olmasona rağmen yazmak ne kadar mantıklı bilemedim

Boşanmış biri olarak oğlumla yaşayabileceğim bir şehir mi Eskişehir? Çocuğumu güzel bir yerde büyütmek istiyorum imkanları olan...
Evet o anlamda güzeldir. Çocuklar için çok fazla ücretsiz atölye etkinlik olursa belediye çocuk için öok hizmet verir. Okullar fena değil, ulaşım kolay. Güvenli kadınlar için. Ama merkezi için ilçeleri bilemem

Evet tek soru Eskişehir'e il içi mi ildisi mi kolay gelebilirim bu da bir bilinmez... O yüzden Bozüyük daha yakın olmasona rağmen yazmak ne kadar mantıklı bilemedim
Bozüykten Eskişehir’e iliçi olmaz.

Size çok teşekkür ederim cvplar için peki Eskişehirde hangi semtler iyidir güvenli sakin nezih vs

Yok yok onu biliyorum sadece acaba il içi mi il dişimi kolay olur gelmek saçma bir muhasebe yaptım
Sivrihisar olabilir ama yol çok. Gelişmiş bir ilçe. Diğerleri için aynısını söylemem
Bozüyük’te uzun dönem 40 dk yol giderim derseniz mantıklı

Sivrihisar olabilir ama yol çok. Gelişmiş bir ilçe. Diğerleri için aynısını söylemem
Bozüyük’te uzun dönem 40 dk yol giderim derseniz mantıklı
Açıkçası ilçede yaşamak istemiyorum gitgel olacak mecburen karar verip tercih yapmam lazım

Size çok teşekkür ederim cvplar için peki Eskişehirde hangi semtler iyidir güvenli sakin nezih vs
Odunpazarı ve Tepebaşı merkez ilçelerinde pek çok iyi muhit var. Kiralar yalnız biraz uçtu her yer gibi. Bizim oturduğumuz semtte 20-25 bin arasında değişiyor.

Tercih yapmadan bence maliyetleri de düşünün. İlçe için araçla gitseniz benzin kurtarmıyor. Ondan eşim araçla gitmiyor ona rağmen yola günlük 200 gidiyor. Aylık üç gün de gitseniz 4 bin yol masrafınız olur Sizde kira masrafı da olacak 20 bin de kira gideriniz olur. Kışın soğuktur doğalgazda kışın çok geliyor

Her gün o yol çekilmez Sivrihisar la arasında 1.30 saat yol var Mihalıççık ta hemen hemen öyle çok zorlanırsınız bunun yazı kışı var bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…