Gebeliğe Hazırlık Eskişehirde rahim filmi çeken yerler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canim tesekkur ederim ins brnimdr agrim acim cok olmaz sanirim tikanik olunca aciyormus biraz

Hımm anladım canım ben de burdan okuduğum kadarıyla biliyorum işte bende de sağda az yapışıklık var dedi ondan dolayı hamile kalamayabilirsin rahim filmiyle açılabilir bi bakalım dedi doktor ama çok da pahalı geldi

Yapisiklik oldugunu nerden anladi bebegim rahim filminde cikiyo diye biliyorum

Sen hamilesin kuzum nasil cektirdin daha yeni
Ayy özür dilerim ben niyeyse ayrıntılı ultrason diye algılamisim

Ama şöyle söyliyeyim rahim filmini de tip fakültesinde çektırmıştım. Tip fakültesinde önce üreme sağlığı bölümüne gitmeniz lazım orda doktorlar uygun görürse istiyorlar rahim filmini. Ama isterseniz özellerde de var acıbadem hast, ve ümitte çekiyor sanırım. Bir de yunusemre devlet hast . Interfilite bölümü yönlendiriyor.

ultrasonla baktı ve eliyle de karnıma bastırarak anladı bide benim rahmim ters o yüzden şüphelendi
Belki bi sislik vs gormus olabilir tikanikliktan dolayi canim doktorun diyorsa muhakkak cekin özelde degilde fakulte yada devlet hastanesindr cekinebilirsin o kadar ucret bende vermek iatemiyorum isin acikcasi biraz gereksiz pahali bence birde ters rahim ultrasonda anlasilabiliyormu canim sen nasil ogrendin

Doktor açıldı dedİ filmdede gözüküyor zaten verdikleri ilaçlı sıvının karın boşluğuna dolması gerekiyormuş gitmeden önce çok araştırmştm
İyi bali kuzum ya sevindim ins cözümü olmayan bir derdim yoktur benimde tikaniksada acilir umarim.

Sehir hastanesine gidicektim canim ama yönlendirirlermi acaba yada orda hsg cekiliyormu yeni hastane sonucta vardir illaki diye dusündüm

Aynen ultrasonda çıkıyor ters olduğu hatta ben evlenmeden önce öğrendim bakalım daha 1senemiz dolmadı o yüzden ağır alıyoruz hamilelik için Allah hepimize hayırlısını nasip etsin canım

Sehir hastanesine gidicektim canim ama yönlendirirlermi acaba yada orda hsg cekiliyormu yeni hastane sonucta vardir illaki diye dusündüm
Şehir hastanesinde çekiliyor mu hiç bilmiyorum , ama yunusemrede ve tıpta var, dediğim gibi önce ınterfikite bölümü ya da bir kadın doğumgünün istemesi lazım rahim filmi gerekli diye.

Aynen ultrasonda çıkıyor ters olduğu hatta ben evlenmeden önce öğrendim bakalım daha 1senemiz dolmadı o yüzden ağır alıyoruz hamilelik için Allah hepimize hayırlısını nasip etsin canım
İns canim benim hakkımızda hayirlisi olsun insallah

Şehir hastanesinde bu konuyla nihat inan ilgileniyormus gittim ögrendim bizzat fakat siz gidip vaktinizi bosa harcamayin hastaneye sorduruyorum burda hsg (rahim filmi ) cekiliyormu diye evet diyorlar cekiliyor ceken doktora gidiyorum soruyorum yok diyor cekmiyoruz sadece takip yapiyoruz diyor sacma sapan seyler anliyacaginiz hastane cekiyor ama cekecek doktor yok ordaki sekreter bile sinir oldu nasil olur falan diye cekmesi lazimdi ama bizim elimizden gelen bisey değil doktorun insiyatifine kalmis dedi işin aslı sinir oldum ve eve geri geldim

Siz tip fakültesine gidin sabah 8 de muayene olup ayrıntılı ultrason isteyin.

Kaçıncı
Ayni gun cekerlermi ki
Ya benim kafam hep ayrıntılı ultrasona gidiyor çok özür dilerim , şöyle soylıyım sabah 8 de tio fakültesinde üreme sağlığı bölümüne gidin, orda öncelikle muayene ederler, sonra uygun görürlerse, ki genelde herkese çektiriyorlar, sonra rahim filmi için gün alıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…