- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.476
- 598
- Konu Sahibi Flowers001
-
Ben cektireli 4 sene olacak neredeyse. Degismistir muhtemelen. Ben acibademde 10bine vip dogum yapmıştım. Gectigimiz eylulde kuzenim. 15.000e yapti.Ne kadar çok artmış fiyatlar gürlife tan fiyat aldım anestezili 2000 TL bulur dediler Acıbadem için de o civarlarda internette yazıyordu.
kuzeninizin doktoru kim Acıbadem’de öğrenebilir miyim memnun kaldı mı kendisi? Bir de hsg sonucunda gebelik daha kolay olabiliyor diyorlar sizin nasıl olmuştuBen cektireli 4 sene olacak neredeyse. Degismistir muhtemelen. Ben acibademde 10bine vip dogum yapmıştım. Gectigimiz eylulde kuzenim. 15.000e yapti.
Hsgden hemen sonra hamile kaldim. Dr umuz ceren hanimdi. Hala doktorum o. Ben cok memnunum. Ne zaman mesaj atsam cevap verirdi bana.kuzeninizin doktoru kim Acıbadem’de öğrenebilir miyim memnun kaldı mı kendisi? Bir de hsg sonucunda gebelik daha kolay olabiliyor diyorlar sizin nasıl olmuştu
Hsg öncesi ne kadar süre denemiştiniz peki? Kusura bakmayın çok soru sordum. Yarın çekileceğim ben de umarım sizin gibi güzel sonuç alırım bu ayHsgden hemen sonra hamile kaldim. Dr umuz ceren hanimdi. Hala doktorum o. Ben cok memnunum. Ne zaman mesaj atsam cevap verirdi bana.
Sorun yok cevaplarim seve seve:) 8 ay surdu. 9. Ay hamile kaldim. Umarim sizinde guzel vikat sonuclariniz.Hsg öncesi ne kadar süre denemiştiniz peki? Kusura bakmayın çok soru sordum. Yarın çekileceğim ben de umarım sizin gibi güzel sonuç alırım bu aydoktorum Muhsin tatoğlu gürlife ile anlaşması olduğu için orada çekecek. Ceren hanımı da not ediyorum teşekkürler
Canım rahim filmi mi o fiyat tıptaBen daha yeni çektirdim tip fakültesinde mete bey 260 liraydı, ama normalde de sabah erkenden gidip muayene olup detaylı ultrason için gün alabiliyormuşsunuz.
Yok ben yanlış anlamışım. Rahim fil.i ücretsiz çekiliyor.Canım rahim filmi mi o fiyat tıpta
Cidden ücretsiz mi yunus emre ilac parası 1200 istediYok ben yanlış anlamışım. Rahim fil.i ücretsiz çekiliyor.
Bana ücretsiz yapılmıştı. Önce doktorun önermesi lazım ama.Cidden ücretsiz mi yunus emre ilac parası 1200 istedi
Hangi doktor acabaBana ücretsiz yapılmıştı. Önce doktorun önermesi lazım ama.
Üreme sağlığı biriminden verilmişti.Hangi doktor acaba
TeşekkürlerÜreme sağlığı biriminden verilmişti.
Merhaba bir ücret talep ediyorlar mı ilaç ücreti diyeDevlette çektirebilursiniz üniversite hastanelerinde. İşlem acimiyo burda yazılanlara aldirmayin
Tıpta ücretsiz mi çekiyorlar? İlaç için para istemiyorlar mı?Tıp fakültesinde başer hocaya çektirdim 2ay önce hiç acı hissetmedim gayet iydi özele o kadar para vermeye gerek yok hiç canım.
Evet ben cuma çektirdim canım ilac parası 47 tuttu baska ücret odemedimTıpta ücretsiz mi çekiyorlar? İlaç için para istemiyorlar mı?
Yok canımMerhaba bir ücret talep ediyorlar mı ilaç ücreti diye
Bu geçtiğimiz cuma mı? Hsg çektirdin değil mi yanlış olmasınEvet ben cuma çektirdim canım ilac parası 47 tuttu baska ücret odemedim
Evet canım tıp fakültesinde çektirdimBu geçtiğimiz cuma mı? Hsg çektirdin değil mi yanlış olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?