• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eskişehirde rahim filmi çeken yerler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben daha yeni çektirdim tip fakültesinde mete bey 260 liraydı, ama normalde de sabah erkenden gidip muayene olup detaylı ultrason için gün alabiliyormuşsunuz.

Dilek ulusoya gidiyorum bende canim doktorum cok iyi cok memnunum sen neden degistirdin ki acaba ben cok seviyorum 🤗 bizde iki ay femara denedik bu ay femara ve catlatma ignesi oldum ama gine sonuc alamadik birde üstüne corona olduk esimle beraber bu ay korunacagiz o yuzden bende dedimki bu ay madem bos gececek bali hsg cekineyim vaktim bosa gitmesin onunda fiyatlar uçmuş malesef napcagimi tam bilemiyorum suan bende durumlar bu sekilde düsük yasadigin ay ne tedavisi olmustun klomenmi kullanmistin canim cok gecmis olsun bu arada
Niçin film çektirmek istiyorsunuz ki ben de Acıbadem’e sordum 2400 dediler film çekindiğin ay şans yüksek oluyormuş korunacaksan şansını düşürmez mi

Eskişehir de rahim filmi çekilen yerler ve fiyatlarını yazarmısınız kızlar iki hastaneye sordum gercekten çok uçuk fiyatlar daha uygun cekinebilecegim bir yer varmı eskisehirde 🤕
Tıp fakültesinde başer hocaya çektirdim 2ay önce hiç acı hissetmedim gayet iydi özele o kadar para vermeye gerek yok hiç canım.

Niçin film çektirmek istiyorsunuz ki ben de Acıbadem’e sordum 2400 dediler film çekindiğin ay şans yüksek oluyormuş korunacaksan şansını düşürmez mi
İki ay femarayla denedim olmadi kuzum yumurta buyuyo ama bir sorun mu var süpe ediyorum ayrica 1 bucuk yildir deniyoruz olmuyor ve ayrica bende pco goruntusu var 🤦🏼 söyleki zaten doktorlar hsg cekinilen ay korunmayi ineriyor yumurtalar radyasyona ugruyo cunku bende dedim ki bu ay corona oldum korunayim hic olmassa hsg cekineyim bosa korunmamis olurum

Heh anadoluyu bilmiyordum iyi oldu canim dedigin butun hastaneleri ogrendimde anadolu fiyat vermemisti telefonda 🤣 anestezi olunca nasil oluyo ya bayiliyomusun komple
Hafif anestezi veriyolar 15 dk uyuyosun çokta güzel derin bi uyku 😂 gayet rahat hiç bişey hissetmiyosun. Ben uyandıgımda bi yarım saat sonra adet sancısı çekmştm ama sanırım kendimi kasmışım o yüzden. Biraz kanamam da oldu yanında ped götür 👍🏼

Back