- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
- Konu Sahibi Flowers001
Ben daha yeni çektirdim tip fakültesinde mete bey 260 liraydı, ama normalde de sabah erkenden gidip muayene olup detaylı ultrason için gün alabiliyormuşsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasil yaptin canim anlamadim erkenden gidip muayene olmadinmi direk gun mu verdilerBen daha yeni çektirdim tip fakültesinde mete bey 260 liraydı, ama normalde de sabah erkenden gidip muayene olup detaylı ultrason için gün alabiliyormuşsunuz.
Sen hamilesin kuzum nasil cektirdin daha yeniBen daha yeni çektirdim tip fakültesinde mete bey 260 liraydı, ama normalde de sabah erkenden gidip muayene olup detaylı ultrason için gün alabiliyormuşsunuz.
Mhrs de o bölüm cikmiyo kuzum direk kadin dogum bolumu cikiyo bende baktimda online alayim dedim bulamadimMhrsden alabildim direk bende şaşkınım ama bakıyorlar mı herkese acaba belli şartları var mıdır bilmiyorum
Ben aldım bugün hatta kadın doğum diye girdim şehir hastanesinde kimse çıkmadı yunus emrede çıktıMhrs de o bölüm cikmiyo kuzum direk kadin dogum bolumu cikiyo bende baktimda online alayim dedim bulamadim
Niçin film çektirmek istiyorsunuz ki ben de Acıbadem’e sordum 2400 dediler film çekindiğin ay şans yüksek oluyormuş korunacaksan şansını düşürmez miDilek ulusoya gidiyorum bende canim doktorum cok iyi cok memnunum sen neden degistirdin ki acaba ben cok seviyorum bizde iki ay femara denedik bu ay femara ve catlatma ignesi oldum ama gine sonuc alamadik birde üstüne corona olduk esimle beraber bu ay korunacagiz o yuzden bende dedimki bu ay madem bos gececek bali hsg cekineyim vaktim bosa gitmesin onunda fiyatlar uçmuş malesef napcagimi tam bilemiyorum suan bende durumlar bu sekilde düsük yasadigin ay ne tedavisi olmustun klomenmi kullanmistin canim cok gecmis olsun bu arada
Tıp fakültesinde başer hocaya çektirdim 2ay önce hiç acı hissetmedim gayet iydi özele o kadar para vermeye gerek yok hiç canım.Eskişehir de rahim filmi çekilen yerler ve fiyatlarını yazarmısınız kızlar iki hastaneye sordum gercekten çok uçuk fiyatlar daha uygun cekinebilecegim bir yer varmı eskisehirde
He kafin dogum diyemi ben infertilite bolumu sandim canim evet sehir hastanesi randevu vermiyor yunusemrede bana cok uzakBen aldım bugün hatta kadın doğum diye girdim şehir hastanesinde kimse çıkmadı yunus emrede çıktı
İlac ucreti ne kadardi kuzum yani ne kadar ucret verdinizTıp fakültesinde başer hocaya çektirdim 2ay önce hiç acı hissetmedim gayet iydi özele o kadar para vermeye gerek yok hiç canım.
İki ay femarayla denedim olmadi kuzum yumurta buyuyo ama bir sorun mu var süpe ediyorum ayrica 1 bucuk yildir deniyoruz olmuyor ve ayrica bende pco goruntusu var söyleki zaten doktorlar hsg cekinilen ay korunmayi ineriyor yumurtalar radyasyona ugruyo cunku bende dedim ki bu ay corona oldum korunayim hic olmassa hsg cekineyim bosa korunmamis olurumNiçin film çektirmek istiyorsunuz ki ben de Acıbadem’e sordum 2400 dediler film çekindiğin ay şans yüksek oluyormuş korunacaksan şansını düşürmez mi
Eşim orada çalıştığı için ücret ödemedim ben. Bi fikrim yok fiyat konusunda. Ama başer hocayı araştır bi çok iyi.İlac ucreti ne kadardi kuzum yani ne kadar ucret verdiniz
Tamam canim aklimda bulunsun bakalim agri aci vs oluyormu pekiEşim orada çalıştığı için ücret ödemedim ben. Bi fikrim yok fiyat konusunda. Ama başer hocayı araştır bi çok iyi.
Evet ya koronadan dolayı azaldı mı acaba muayeneleri bilmiyorum o zaman ben bunu almışken bi gideyim bakalımHe kafin dogum diyemi ben infertilite bolumu sandim canim evet sehir hastanesi randevu vermiyor yunusemrede bana cok uzak
Bende hiç olmadı hissetmedim bile belkide acı eşiğim yüksek benim ondan olabilir. Ama çok rahattı kendini kasmadığın sürece sorun yokTamam canim aklimda bulunsun bakalim agri aci vs oluyormu peki
Git git canim ben sira almaya caliscam bakalim alabilcem mi oda muammaEvet ya koronadan dolayı azaldı mı acaba muayeneleri bilmiyorum o zaman ben bunu almışken bi gideyim bakalım
Heh anadoluyu bilmiyordum iyi oldu canim dedigin butun hastaneleri ogrendimde anadolu fiyat vermemisti telefonda anestezi olunca nasil oluyo ya bayiliyomusun kompleBen anadolu hastanesinde anestezili 1600 e çektirmiştim geçen sene Haziran’da
O zaman gidersem yazarım sana sende bana haber etGit git canim ben sira almaya caliscam bakalim alabilcem mi oda muamma
Tmm canim yazarim tabi bakalim ne diyeceklerO zaman gidersem yazarım sana sende bana haber et
Hafif anestezi veriyolar 15 dk uyuyosun çokta güzel derin bi uyku gayet rahat hiç bişey hissetmiyosun. Ben uyandıgımda bi yarım saat sonra adet sancısı çekmştm ama sanırım kendimi kasmışım o yüzden. Biraz kanamam da oldu yanında ped götürHeh anadoluyu bilmiyordum iyi oldu canim dedigin butun hastaneleri ogrendimde anadolu fiyat vermemisti telefonda anestezi olunca nasil oluyo ya bayiliyomusun komple