• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de Ortodontist arıyorum

dingo

analar ve oğulları
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
22
0
16
Eskişehir
arkadaşlar eskişehirde bildiğiniz güvendiğiniz hem hasta memnuniyeti hem de fiyatlar açısından iyi bir ortodontist tavsiyesine ihtiyacım var.
bilenler isim ve fiyat söyleyebilirler mi? malum okullar kapanıyor, çocukları götürüp muayene ettirmek istiyorum da..

hiç kimse cevap yazmamış:(
ablamın 10 ve 13 yaşlarında iki kızı var. sürekli söylenip duruyordu bi gidip muayene ettiremedim diye. yiğenlerimi ben götüreceğim söz verdim.. ama sanırım kendim araştırıp soruşturacağım.. yine bilenler gidenler cevap yazarlarsa bi fikir olur..

merhabalar,

acıktım cafenin üzerinde ortodontist diş hekimi ghizlane genç var. benim yeğenim tedavi oldu giden herkes memnun bence mutlaka ona gidin. internet adresini de aşağıya yazıyorum. iyi günler.

Eskişehir Ortodonti

dün kızları kendi hekimime götürdüm.
doktorlarda garanti bankası hizasında muayenehanesi var. ona da danıştık tabi.
bülent bey var,iyidir dedi..ama şimdi bir ortodontist daha hasta kabul etmeye başlamış,
bizim doktorun karşısında muayenehanesi varmış. burçin ipek. fiyatları makul olabilir, o da iyidir dedi. ikisinden de randevu aldım.. bakalım bir an önce başlayacağız inşallah..

Back