A avtugba Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2020 46 53 8 32 8 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi avtugba #1 Merhaba kızlar, Tipik bir pcos hastasıyım ve dün yaptırdığım tahlilde FSH 12 çıktı. Prematür over yetmezliği teşhisi konulacak gibi duruyor ve doktor benden HSG istedi. Sizlerden daha önce yaptıranlar ya da fiyatlar hakkında bilgisi olanlar var mı?
Merhaba kızlar, Tipik bir pcos hastasıyım ve dün yaptırdığım tahlilde FSH 12 çıktı. Prematür over yetmezliği teşhisi konulacak gibi duruyor ve doktor benden HSG istedi. Sizlerden daha önce yaptıranlar ya da fiyatlar hakkında bilgisi olanlar var mı?
medusares Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2019 3.833 10.845 158 8 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi avtugba #2 Ben yunus emre de tedavi görüyorum. Acıbadem ve yunus emre yapıyor diye biliyorum. Ama fiyat konusunda hiç bilgim yok maalesef
Ben yunus emre de tedavi görüyorum. Acıbadem ve yunus emre yapıyor diye biliyorum. Ama fiyat konusunda hiç bilgim yok maalesef
A avtugba Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2020 46 53 8 32 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi avtugba #3 medusares .!.: Ben yunus emre de tedavi görüyorum. Acıbadem ve yunus emre yapıyor diye biliyorum. Ama fiyat konusunda hiç bilgim yok maalesef Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
medusares .!.: Ben yunus emre de tedavi görüyorum. Acıbadem ve yunus emre yapıyor diye biliyorum. Ama fiyat konusunda hiç bilgim yok maalesef Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
olive_bluto Dur bakalım mevla neyler, neylerse güzel eyler 🙏 Kayıtlı Üye 6 Kasım 2014 6.012 16.246 248 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi avtugba #4 Acıbademde 1300e çektirdim ben daha yeni. Çok geçmiş olsun ❤