Eskişehir'de Hamile Giyim Mağazası Aranıyor

missports

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
69
1
86
Eskişehir
Mesajımı okuyan herkese selam. Eskişehir'de yaşıyorum ve 10 haftalık hamileyim. Göbişim büyümeye başladı ve benim alışveriş yapmam gerek. Eskişehir'e yabancıyım, Eskişehir'de bildiğiniz hamile giyim mağazası bilenler bana yazarsa sevinirim.

Eskişehir de hamile giyim ürünleri alabileceğin yerler ;

tramvay çarşı durağı karşısında lc-waikiki
taşbaşı y&y collection ben burlardan alıyorum ürünleri çokta beğeniyorum...:49:

Eskişehir de hamile giyim ürünleri alabileceğin yerler ;

tramvay çarşı durağı karşısında lc-waikiki
taşbaşı y&y collection ben burlardan alıyorum ürünleri çokta beğeniyorum...:49:

Teşekkürler canım. Eşim biliyordur buraları. Sen kaç haftalık hamilesin? Pardon hamile misin önce onu sorayım :)

28.haftaya yeni girdik hayırlısı ile ben de kıyafet bulmakta zorlandığım için dediğim yerlerden alıyorum

Senin bebiş büyümüş. Cinsiyet ne? Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.

y&y mağazasını bulamadım hafta sonu. Artık adresini bulup önümüzdeki hafta sonu bakıcam. Ben ilçedeyim 2 aya kadar, hafta sonları gidebiliyorum esk.e. Kayınvalidem orda. Ona gidiyoruz. Ama 2 ay sonra gibi yerleşicez inşallah merkeze.

Livaa mağazasına gittim. Süleyman Çakır Lisesinin civarında. Orda da hoş kıyafetler var. Tavsiye ederim.

Evet büyüdü şükürler olsun... cinsiyeti erkek nasip olursa ....Güzel temennilerin için teşekkür ederim umarım herkes sağlıkla sıhhatle alır kucağına.livaa mağazasını da ben bilemedim umarım istediğin kıyafetleri bulabilmişsindir.sevgiler

Back
X