Inanmıyorum çok mutlu oldum suna ablayı tanıyan biri daha var kıvırcık saçlı çok tatlı bir bayandı hafif (turuncu renkli saçlı kendinden kızıl mı deniyor o tarzlı insanlara:) oyle bir bayandı müthis alıyordu..onun teli varsa lütfen ilet ankaradan kalkıp sırf onun için gelecegim...güzellik merkezinin adı bile yeter belki eskisehir netten falan bulurum..burdan eskisehirli arkadaslara sesleniyorum lütfen suna ablayı bulun muhtesem alıyor.....ve lütfen biri bana onun telini atsın...ankara da denemedigim ünlü isim kalmadı nafile bir sey beceren yok güzel kaşımı saçma sapan yaptılar....
canım netten buldum telefonunu suna hamının vısnelıktekı subesıymıs nettekı doktorlardakını aldım aradım ....telefonda fıyat veremıyoruz dedıler ...neyse senden ögrenırız artık.....sana kolay gelsın....
kızlar cumartesi gittim o kadar güzel davrandı ki anlatamam..çok sevindi 10 yıl sonra onu bulmama..inanılmaz tatlı bir bayan...
Kas konusunda suna abla super vallahı aynı performans devam inanılmaz tatıl..kanatlı iş merkezinin tam karşısında ilayda güzellik salanu var orada yeri...hem temiz hem güzel bir ortam artık visnelikte degil..merkezde..12 tl ye alıyor kası hemde uygun...
öpüyorum burdan onu ve slm gönderiyorum
arkadaşlar bu kaşların şekilsiz olması ve incelmesinin bir nedeni de kuaförler. kalın istiyorum inceltmeyin dediğim halde inceltiyolar şeklini istediğim gibi yapmıyolar. eskişehir'de güzel kaş alan yer bilen varsa yardım etsin lütfen :Saruboceq:
canım ismet kuaför var yerini tarif ediyim,doktorlar caddesindeki yol var dogruözler var hatta o yol da parfümerici var köşede dogruözlerin karşısındaki pastanenin hemen yol geçiyo orası o ara sokaktan geçtiginde ışıklara gelmeden ismet bayan kuaförü kime sorsan gösterir. oradaki kızlar süper alıyo orayı sana tavsiye ederim.
Merhabalar. Bahsettigin kizlar Selda ve ablasi sanirim canim. Selda evlendi sonrasinda da kendi dukkanini acacagini soylemisti ama ismet kuafore ne yapiyor diye sordugumda haberimiz yok diyorlar. Ismet onun amcasi sanirim musteri kaybetmekten korkuyor. Ben seldanin 4 senelik musterisiydim numarasi da vardi ama telefonumu yedeklerken yanlislikla silindi. Harika kas aliyordu cok alismistim ona simdi hicbiryere guvenip gidemiyorum. Haber alirsaniz ondan buraya da yazin lutfenmerhaba canım ismet kuafördeki o iki arkadaş oradan ayrılmış.Şuanda hangi kuaförde olduklarını biliyor musun? Gerçekten çok güzel kaş alıyorlardı((