- 1 Ekim 2008
- 348
- 3
Slm bayanlar kaşlar malum her bayan için çok önemli. Ben kaş aldırmak için sürekli bir yere gidiyordum ama her gidişimde alanlar değişiyordu sinir oluyordum(isim vermeyeyim) en son alan son damla oldu artık oraya gitmek istemiyorum berbat yaptı kaşlarımı ismet dediğniiz yeri daha net tarif edebilirmisiniz ben biraz yabancıyım da:) Bende orayı deneyeyim inşallah iyi alırlar. Bir de nişan saçı yapan en iyi yer nersi biliyormusunuz ?Tabi uygun da olması lazım:) Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Slm bayanlar kaşlar malum her bayan için çok önemli. Ben kaş aldırmak için sürekli bir yere gidiyordum ama her gidişimde alanlar değişiyordu sinir oluyordum(isim vermeyeyim) en son alan son damla oldu artık oraya gitmek istemiyorum berbat yaptı kaşlarımı ismet dediğniiz yeri daha net tarif edebilirmisiniz ben biraz yabancıyım da:) Bende orayı deneyeyim inşallah iyi alırlar. Bir de nişan saçı yapan en iyi yer nersi biliyormusunuz ?Tabi uygun da olması lazım:) Yardımcı olursanız çok sevinirim.
kızlar tam benim konum burası :lepi: ben size 3 yer tavsiye edebilrim denedm de ztn ama fiyat frkı var ilki doktorların ara sokağındaki aslan kuaför orda bi safiye abla var süper alır kaç kşi götrdm wazgeçemediler ama biraz pahalı kaş 7lira 2.side arkasmn gttgi bi yer savaş caddesnd bnde gttm birsen kuaför ordada bi barış abla var gttm denedm gayet güzeldi fytıda 4lra 3.sde bgn demet die bi kuaför war ağdaya gdiorum gttm hamam yolunda yne aslana gtcektim üşendm açıkcası ben alym dedi ve begndm ayrıca 3tl ydi kalınlık meselesne glnce bnmde kaşlarım kalındr ve hiçbri inceltmedi hep kalınlık taraftarı kuaför bu saydıklarım kolay gelsn
tavsiyelerin için çok sağol canım aramızda bu konularda bilgili birinin olması güzel opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
çok teşekkür ederim tatlımya bnde zmanında çok aramıştım kaş saç vb için o yzden bilgim war canım her zman yardm edrmopuyorumnanaktan
canım epeydir girmiyordum yeni gördüm valla beni hangisi alsa güzel aldı ama isimlerini bilmiyorumbende kaşlarımı aldırıcam esk.de ama güvenipte gidemedim hala. ismete aldıran arkadaşlar hangi kıza aldırdınız. yada başka güzel alan yer biliyormusunuzz
Kesinlikle istisnasız tek tavsiyem Üniversite Cad. Salon Majör'deki Sevim Teyze. Kaş alışı, manikürü, pedikürü harika. Fiyatlarıda çok uygun.
Kesinlikle istisnasız tek tavsiyem Üniversite Cad. Salon Majör'deki Sevim Teyze. Kaş alışı, manikürü, pedikürü harika. Fiyatlarıda çok uygun.