Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eskişehir herşeyden biraz biraz bulunan ülkemizin en ortalama sehri bence çılgın eglence tarifsiz tarihi doku doğal güzellik ne istersen var falan sehri değil de yeteri kadar herseyin oldugu tatminkar bir yer. öyle gezilip görülecek poek birsey yok ama sosyal hayatı güzel sinema tiyatro eglence insanların bakışları durusları dahi daha bir farklı kültür seviyesi yüksek. yıllardır burada tek bir sorun yaşamadım insanlarla ilgili ayrıca her keseye de uygun. tabi biz doymuşuz buralara ama ilk defa gelecekseniz madem bar falan da hitap etmiyorsa porsuk kenarında yğrğyüş çay molası yapın derim malum bahar havası ortam oldukça güzelHmm bar falan bana da hitap etmez zaten
eskişehir sevilmez mi bee
sevmeyenleri beğenmeyenleri anlayamadım
egeliyim ama eskişehir çok güzel türkiye standartlarının üstünde bence.
Ağzına sağlık canım valla doğma büyüme buralıyım.Ama şehrime öyle şeyler demişler ki şok oldum.En yaşanılası ve sıkıntısız şehirlerden bir tanesi gece 2 de 3 de bile evine gidebilirsin.eskişehir sevilmez mi bee
sevmeyenleri beğenmeyenleri anlayamadım
egeliyim ama eskişehir çok güzel türkiye standartlarının üstünde bence.
Ağzına sağlık canım valla doğma büyüme buralıyım.Ama şehrime öyle şeyler demişler ki şok oldum.En yaşanılası ve sıkıntısız şehirlerden bir tanesi gece 2 de 3 de bile evine gidebilirsin.
elvanelvan88 hala devam canım başkanımız sağolsun Eskişehirimiz sayesinde kültür başkenti bile oldu.Bütçeni sarsmayacak şekilde huzur ile gezilebilecek her güvenilir şehir daha ne olsun.Nice kapalı ve dar görüşlü iller varken şehrime saydıklarına açıkcası üzüldüm Eğer gezilemeyecek kadar kötü olsaydı neden tüm şirketleri hergün gezi düzenlerdi.Hergün dolup taşıyor şehrim övünmek gibi olmasın
Yok arkadaşım 5 yıldır orda okuyor zaten o bilir teşekkür ederim :)valla sazovaya baya vakit ayir derim tadini cikarin oranin kentpark ta mutlaka gidilmeli odunpazarina mutlaka cikin selale parktan sehir manzari esliginde cayinizi kahvenizi icin gondollar cikti simdi mutlaka binin adalardaki kafelerin birine oturun bal mumu muzesine gidin mutlaka keskr bi turla gitseydiniz hic bilmiyosaniz bilen biri yoksa yaninizda zor olur gezmek
Mersin'den gideceğiz :)Evet gidip geldim ben malum arakadasim vardi onda kaldim yeme icme de arakadasim eskisehir de pahali diyordu ama bana normal geldi acikcasi ancak o kadar olur diye düşündüm siz nerden hangi sehirden gideceksiniz