- 1 Şubat 2018
- 122
- 42
- 98
- Konu Sahibi MissDiemella
-
Merhaba FBahar, mesajiniz icin tesekkür ederim.Merhaba dr. Melih Demirbüken var Eskişehir’de, instagramda takip ediyorum o da güzel burunlar yapıyor gibi. Bi göz atın isterseniz.
Arkadaşlar bende Eskişehir de ameliyat olacağım opr.dr fatih gören varmış özelde aranızda yaptıran varmı ve fiyatı ne kadar olur ya da Eskişehir de başka tavsiye edebileceğiniz doktor varmıdır şimdiden teşekkürler.
cevaplarım tabiki:) ameliyat günü dahil toplam 3 gün sürdü şişliklerim..ilk gün gözlerde vardı,ikinci gün max.şişliğe ulaştı..3.gün yanaklarıma indi ve geçti..burunda abartı bi şişlik olmadı..genel olarak güzel ve doğal bi burnum oldu ama burun ucumda küçük bi yamukluk var şuan..yakında revizyon olucam yine alper beyeMerhaba pinkfloyd86 sana bir kaç sorum olacaktı.Cevaplarsan sana çok minnettar kalacağım. Bende Alper hocadan randevu aldım yakın bir zamanda ameliyatımı olacağım. Sorum şu ameliyat sonrası yüzünde ve burnunda şişlikler ne kadar büyüklükteydi ve bu şişliklerin belli olmayacak derecede düzelmesi ne kadar zamanını aldı. Ve sorun olmazsa bana fotoğraflarını atabilirmisin burnunun son şeklini gerçekten merak ettim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
canım naptın oldun mu ameliyatını..nasıl geçti?Merhaba pinkfloyd86 sana bir kaç sorum olacaktı.Cevaplarsan sana çok minnettar kalacağım. Bende Alper hocadan randevu aldım yakın bir zamanda ameliyatımı olacağım. Sorum şu ameliyat sonrası yüzünde ve burnunda şişlikler ne kadar büyüklükteydi ve bu şişliklerin belli olmayacak derecede düzelmesi ne kadar zamanını aldı. Ve sorun olmazsa bana fotoğraflarını atabilirmisin burnunun son şeklini gerçekten merak ettim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
kızlar aman diyeyim sakın Alper Dilci'ye emanet etmeyin burnunuzu..ben 2 kere ona ameliyat oldum..1 kez de lokal oldum,mahvetti burnumu..uzak durun uyarıyorum sizi..Ben geçen hafta oldum burun ameliyatımı,devlet hastanesinde..deviasyon+estetik müdahale oldu..Alper Dilci yaptı ameliyatımı,şimdilik çok memnunum,eli çok hafif ve yaptığı işin farkında olan bir doktor..1 gün morluk,1 gün kızarıklık yaşadım gözlerimde..o kadar sadece..2300 tl ücret ödedim.
Fotografını gösterebilirmisin?Ben geçen hafta oldum burun ameliyatımı,devlet hastanesinde..deviasyon+estetik müdahale oldu..Alper Dilci yaptı ameliyatımı,şimdilik çok memnunum,eli çok hafif ve yaptığı işin farkında olan bir doktor..1 gün morluk,1 gün kızarıklık yaşadım gözlerimde..o kadar sadece..2300 tl ücret ödedim.
Fotografini merak ettimkızlar aman diyeyim sakın Alper Dilci'ye emanet etmeyin burnunuzu..ben 2 kere ona ameliyat oldum..1 kez de lokal oldum,mahvetti burnumu..uzak durun uyarıyorum sizi..
Ben 12 gün önce Melih Demirbükene ameliyat oldum burnum uzun ve köprü vardı sonuç beklediğimden çok daha iyiydi tavsiye ederim kesinlikle. Burnum küçük ve doğal oldu ve rahat nefes alabiliyorum.Çok memnun kaldım.Fiyat 9bin civarı burundan buruna değişebilir fiyatı. Instagramdan bakabilirsin doktorun hesabına.Arkadaşlar burun estetiği yaptırmak istiyorum. Yurtdışında yaşıyorum.
Istanbul'a gidemiyorum malum fiyatlar çok pahalı. O yüzden en iyisi Eskişehir de olmak konusunda karar kıldım. Bekir Oksay'ı biraz araştırdım ama hâlâ emin değilim. Bir de Mehmet sezgin var fakat onun hakkında pek bir şey bilmiyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Ya da önerdiğiniz başka bir doktor var mı Eskişehir'de?
Yardimci olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?