- 1 Şubat 2018
- 122
- 42
- 98
- Konu Sahibi MissDiemella
-
Ben 12 gün önce Melih Demirbükene ameliyat oldum burnum uzun ve köprü vardı sonuç beklediğimden çok daha iyiydi tavsiye ederim kesinlikle. Burnum küçük ve doğal oldu ve rahat nefes alabiliyorum.Çok memnun kaldım.Fiyat 9bin civarı burundan buruna değişebilir fiyatı. Instagramdan bakabilirsin doktorun hesabına.
Umarım mesajımı gören olur ^^ ekim ayında beklen sami üre’ye ameliyat olabilirim, doktordan daha önce ameliyat olan ya da daha iyi önerim var diyen varsa fikirlerinizi alabilir miyim
Melih beye ne kadara ameliyat oldunuz acaba ben yunusemredeyken bir gorusmustum randevu alamamistim o zaman tabiMerhabalar. Bende yaklaşık 2 ay önce Melih Bey’e ameliyat oldum ve çok memnunum. İstediğim gibi çok doğal bir burnum oldu. Kendisi çok ilgili ve işinde uzman bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ozelden bana oncesi sonrasi foto atabilir misin rica etsem. Ben de haftaya gorusmeye gitmek istiyorum fatih goren mi bekir oksay mi karar veremedimİyi akşamlar hanımlar,
Ben ağustosta Bekir Oksay'a ameliyatımı oldum. Ayrıca çok memnunum onu tercih ettiğim için. Fiyatı da uygun 5000 Tl ye oldum.
Başka bir şey sormak isteyen olursa, seve seve cevaplarım.
Bende yunusemredeyken görüşüp randevu alamayanlardanım:) haliyle kendi kliniğini açmasını bekledim. İyi ki melih beye olmuşum diyorum. Çok ilgili bir doktor ve tam istediğim gibi bir burnum oldu. Fiyatıda 9-10 bin civarı ama tabi ameliyattan ameliyata değişiklik gösterebilirMelih beye ne kadara ameliyat oldunuz acaba ben yunusemredeyken bir gorusmustum randevu alamamistim o zaman tabi
Merhaba Bekir Oksay'ın özel kliniğimi var yoksa hastanede mi ?İyi akşamlar hanımlar,
Ben ağustosta Bekir Oksay'a ameliyatımı oldum. Ayrıca çok memnunum onu tercih ettiğim için. Fiyatı da uygun 5000 Tl ye oldum.
Başka bir şey sormak isteyen olursa, seve seve cevaplarım.
Merhaba ben de düşünüyorum. Şu an nasılsınız. Memnun musunuz. Ağrı morluk oldu muBen 12 gün önce Melih Demirbükene ameliyat oldum burnum uzun ve köprü vardı sonuç beklediğimden çok daha iyiydi tavsiye ederim kesinlikle. Burnum küçük ve doğal oldu ve rahat nefes alabiliyorum.Çok memnun kaldım.Fiyat 9bin civarı burundan buruna değişebilir fiyatı. Instagramdan bakabilirsin doktorun hesabına.
Merhaba oldunuz mu bende Alper Bey'le gidicem nasıl yaptı burnunuzdan memnun musunuz ?Merhaba pinkfloyd86 sana bir kaç sorum olacaktı.Cevaplarsan sana çok minnettar kalacağım. Bende Alper hocadan randevu aldım yakın bir zamanda ameliyatımı olacağım. Sorum şu ameliyat sonrası yüzünde ve burnunda şişlikler ne kadar büyüklükteydi ve bu şişliklerin belli olmayacak derecede düzelmesi ne kadar zamanını aldı. Ve sorun olmazsa bana fotoğraflarını atabilirmisin burnunun son şeklini gerçekten merak ettim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba bende Alper Bey'le ameliyat olucan ama hiç birşey bilmiyorum nasıl yaptığına dair sizin burnunuz çok mi kötü oldu yada ilgilenmedi mi doktor gerçekten yazacaklarım iz benim için çok önemlıkızlar aman diyeyim sakın Alper Dilci'ye emanet etmeyin burnunuzu..ben 2 kere ona ameliyat oldum..1 kez de lokal oldum,mahvetti burnumu..uzak durun uyarıyorum sizi..
Melihe bey e ameliyat oldum bende. Ne istediğini bağlı aynı burunlar yapmıyor aslında.Merhaba bende Alper Bey'le ameliyat olucan ama hiç birşey bilmiyorum nasıl yaptığına dair sizin burnunuz çok mi kötü oldu yada ilgilenmedi mi doktor gerçekten yazacaklarım iz benim için çok önemlı
Melihe bey e ameliyat oldum bende. Ne istediğini bağlı aynı burunlar yapmıyor aslında.Bende Eskisehirde ameliyat olmayi dusunuyorum bu yaz, ama hicbir doktordan pek emin olamadim. Bekir Oksay'in instagrami yok o yuzden sonuclarina bakamiyorum... Melih Demirbukene baktim o da biraz ayni tip burunlar yapiyor
Ameliyat oldunuz mu? Ben de dr arayışındayım. Kimde karar kildiniz acabaBende Eskisehirde ameliyat olmayi dusunuyorum bu yaz, ama hicbir doktordan pek emin olamadim. Bekir Oksay'in instagrami yok o yuzden sonuclarina bakamiyorum... Melih Demirbukene baktim o da biraz ayni tip burunlar yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?