• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskisehir'de burun estetiği yapan iyi bir doktor?

Ben 12 gün önce Melih Demirbükene ameliyat oldum burnum uzun ve köprü vardı sonuç beklediğimden çok daha iyiydi tavsiye ederim kesinlikle. Burnum küçük ve doğal oldu ve rahat nefes alabiliyorum.Çok memnun kaldım.Fiyat 9bin civarı burundan buruna değişebilir fiyatı. Instagramdan bakabilirsin doktorun hesabına.

Melih Demirbüken ile karar verme aşamasındayken konuşmuştum ancak sonrasında Bekir Oksay'da karar kıldım. Başarılı bir doktor olduğunu farkettim Melih beyin. Yine de Bekir hocayı tercih ettim onun tecrübeli ve iyi ameliyat yaptığı için.
Sizin burnunuz çok iyi gözüküyor.

Umarım mesajımı gören olur ^^ ekim ayında beklen sami üre’ye ameliyat olabilirim, doktordan daha önce ameliyat olan ya da daha iyi önerim var diyen varsa fikirlerinizi alabilir miyim

Ameliyat oldunuz mu bilmiyorum ama burun estetiği konusunda doktor Beklen'in iyi olacağını sanmıyorum çünkü onun hakkında bazı yazılar okudum ona ameliyat olmuş kişilerin yazılarını ve memnun olmadıklarından bahsediyorlardı. Üstelik yaptığı ameliyatları gösteren fotoğraflar da gördüm ve öncesi - sonrasında fark yok gibiydi.

Merhabalar. Bende yaklaşık 2 ay önce Melih Bey’e ameliyat oldum ve çok memnunum. İstediğim gibi çok doğal bir burnum oldu. Kendisi çok ilgili ve işinde uzman bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Merhabalar. Bende yaklaşık 2 ay önce Melih Bey’e ameliyat oldum ve çok memnunum. İstediğim gibi çok doğal bir burnum oldu. Kendisi çok ilgili ve işinde uzman bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Melih beye ne kadara ameliyat oldunuz acaba ben yunusemredeyken bir gorusmustum randevu alamamistim o zaman tabi

İyi akşamlar hanımlar,

Ben ağustosta Bekir Oksay'a ameliyatımı oldum. Ayrıca çok memnunum onu tercih ettiğim için. Fiyatı da uygun 5000 Tl ye oldum.
Başka bir şey sormak isteyen olursa, seve seve cevaplarım.
Ozelden bana oncesi sonrasi foto atabilir misin rica etsem. Ben de haftaya gorusmeye gitmek istiyorum fatih goren mi bekir oksay mi karar veremedim

Melih beye ne kadara ameliyat oldunuz acaba ben yunusemredeyken bir gorusmustum randevu alamamistim o zaman tabi
Bende yunusemredeyken görüşüp randevu alamayanlardanım:) haliyle kendi kliniğini açmasını bekledim. İyi ki melih beye olmuşum diyorum. Çok ilgili bir doktor ve tam istediğim gibi bir burnum oldu. Fiyatıda 9-10 bin civarı ama tabi ameliyattan ameliyata değişiklik gösterebilir

İyi akşamlar hanımlar,

Ben ağustosta Bekir Oksay'a ameliyatımı oldum. Ayrıca çok memnunum onu tercih ettiğim için. Fiyatı da uygun 5000 Tl ye oldum.
Başka bir şey sormak isteyen olursa, seve seve cevaplarım.
Merhaba Bekir Oksay'ın özel kliniğimi var yoksa hastanede mi ?

Ben 12 gün önce Melih Demirbükene ameliyat oldum burnum uzun ve köprü vardı sonuç beklediğimden çok daha iyiydi tavsiye ederim kesinlikle. Burnum küçük ve doğal oldu ve rahat nefes alabiliyorum.Çok memnun kaldım.Fiyat 9bin civarı burundan buruna değişebilir fiyatı. Instagramdan bakabilirsin doktorun hesabına.
Merhaba ben de düşünüyorum. Şu an nasılsınız. Memnun musunuz. Ağrı morluk oldu mu

Ben yazın olmayı düşünüyorum gerçekten çok mu kötü yaptı sizin burnunuzu çok iyi yorumlar da okudum çünkü

Merhaba pinkfloyd86 sana bir kaç sorum olacaktı.Cevaplarsan sana çok minnettar kalacağım. Bende Alper hocadan randevu aldım yakın bir zamanda ameliyatımı olacağım. Sorum şu ameliyat sonrası yüzünde ve burnunda şişlikler ne kadar büyüklükteydi ve bu şişliklerin belli olmayacak derecede düzelmesi ne kadar zamanını aldı. Ve sorun olmazsa bana fotoğraflarını atabilirmisin burnunun son şeklini gerçekten merak ettim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba oldunuz mu bende Alper Bey'le gidicem nasıl yaptı burnunuzdan memnun musunuz ?

kızlar aman diyeyim sakın Alper Dilci'ye emanet etmeyin burnunuzu..ben 2 kere ona ameliyat oldum..1 kez de lokal oldum,mahvetti burnumu..uzak durun uyarıyorum sizi..
Merhaba bende Alper Bey'le ameliyat olucan ama hiç birşey bilmiyorum nasıl yaptığına dair sizin burnunuz çok mi kötü oldu yada ilgilenmedi mi doktor gerçekten yazacaklarım iz benim için çok önemlı

Bende Eskisehirde ameliyat olmayi dusunuyorum bu yaz, ama hicbir doktordan pek emin olamadim. Bekir Oksay'in instagrami yok o yuzden sonuclarina bakamiyorum... Melih Demirbukene baktim o da biraz ayni tip burunlar yapiyor

Merhaba bende Alper Bey'le ameliyat olucan ama hiç birşey bilmiyorum nasıl yaptığına dair sizin burnunuz çok mi kötü oldu yada ilgilenmedi mi doktor gerçekten yazacaklarım iz benim için çok önemlı
Melihe bey e ameliyat oldum bende. Ne istediğini bağlı aynı burunlar yapmıyor aslında.

Bende Eskisehirde ameliyat olmayi dusunuyorum bu yaz, ama hicbir doktordan pek emin olamadim. Bekir Oksay'in instagrami yok o yuzden sonuclarina bakamiyorum... Melih Demirbukene baktim o da biraz ayni tip burunlar yapiyor
Melihe bey e ameliyat oldum bende. Ne istediğini bağlı aynı burunlar yapmıyor aslında.

Kızlar konuyu takipteyim özellikle melih demirbukenden memnun olan varsa detaylı anlatabilir mi süreci? Ilgisi mesleki bilgisi nasıl bide sanki yukardaki arkadaşın dediği gibi hep aynı tip burunlar yapmış ya

Ameliyat oldunuz mu? Ben de dr arayışındayım. Kimde karar kildiniz acaba

Merhaba,
Eskişehir’de burun estetiği olanlar yazabilir mi? Ben de düşünüyorum ama doktor konusunda karar veremedim 🙄

Kesinlikle Emine Şakalar, incelemesiniz ben kendisine botoks için başvurdum ancak yaptığı estetikler harika. İnstagram hesabına bakabilirsiniz derim

Merhaba
Umarım bir cevap veren olur.
Bekir Oksay'a 2018 de ameliyat oldum. Ameliyat olduktan sonra üst sargı çıkınca burnumun sol yanında bir şişlik olduğunu farkettim ve geçmedi. Kıkırdak şişliği galiba. Ve bu beni rahatsız ediyor. Çokta teredütteyim ne yapmam gerektiği hakkında. İki kanadı da eşit gözüken bir burun istiyorum sadece.
Tampon kullanmadığını söyleyenler olmuş ama benim ameliyatımda burnumdan tamponları çıkardı , içinden uzunca plastik şeklinde.
Kişiye göre mi kullanıyor acaba? Yöntem mi değiştirmiş seneler içinde ?
Revizyon ameliyatı için tekrar ona mı gitmem gerekir?
Revizyon yaptıran var mı?
Fiyatlar nasıl? Son zamanlarda danışan oldu mu?
Cevaplarsanız sevinirim

Back