Kızlar Sakarya Hastanesi Ramazan Bayırlı kesinlikle kapısından içeri girilmeyecek bir doktor(??) Bu kadar saygısız ve karşısındaki hastasıyla konuşmasını hiç bilmeyen ve soru sorulmasından hiç hoşlanmayan bir insan. Popüler olmasını fırsat bilip hastalarını azarlayan ve psikolojiden hiç anlamayan bir doktor(?).. Rutin kontroller için Sakarya hastanesine kendisine kontrol oluyordum. 39. Haftamda nst çektirmemi istedi. Sonuç kağıdını gösterirken anlamadığım bi yeri kendisine sorduğumda ‘Doktor mu olcan sanane’ dedi. Öğrenmek istiyorum benimle ilgili bir şey dediğimde de sanane dedim işte, bana işimi öğretme dedi. Son haftamda beni doktor değiştirmek zorunda bıraktı. Psikolojimi bozması ve beni ağlatmasıydı tabi en kötü kısmı. Bu tavrı doktorluğa, insanlığa hiç yakışmayan bir hareket. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, çok pişman olursunuz. Hastasını azarlayan bir doktor olmamalı, sert tavrı çok rahatsız edici, hasta halinden hiç anlamıyor, yaşadıklarımı olduğu gibi anlattım, kendi kararınız ama paranız boşuna gitmesin, şu an doğum yaptım başka bir hastanede şükür her şey yolunda gitti hamileliğim boyunca RAMAZAN BAYIRLI dışında.. olay 28 Kasım 2014 de gerçekleşti, doğumum nedeniyle yeni yazabiliyorum.