• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskişehir sakarya hastanesinde doğum yapanlar...eskişehirli hamileler...

tgce_es

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2012
1
0
16
Eskişehir
merhaba bayanlar yeni üye oldum. hiç eskişehir sakarya hastanesi ile ilgili yorum bulamadım. her gittiğimde bir sürü doğum yapan görüyorum hiç biri buralara uğramıyormu acaba. sakaryada epidural normal doğum düşünüyorum bir fikir verecek olan hastane hakkında bilgisi olan varmı ?

Bugün açtığım konuya bakarsanız hastane hakkında ön fıkır edınmış olursunuz.

merhabalar ben 08.09.2012 de eskişehir özel ümit hastanesinde doğum yaptım asla ama asla tavsiye etmiyorum ..neden mi?
1)özellikle dogumhaneden sorumlu hemşire emine hanımdan dogum sancısı esnasından azar işitebılırsınız
2)dogum hanenden odaya çıkmak için 3.5 saat yogun bakımda boş oda bulunmadıgı için bekleyebılırsınız
3)çoçugunuz erkek oldugu halde cınsıyetı dogum evraklarına kız dıye yazılabılır.
4)faturanız yanlış kesılebılır yada başkasının faturası sıze verılebılır ve bunu farkettıgınız de duzeltmek için gıttıgınızde tekrardan bır fatura kesılerek fazla ucret sızden alınabılır...
5)çoçugunuzun işitme testi yapılmadan hastaneden taburcu edilebilirsiniz
6)2 kişilik daracık odalarda hıjyenden yoksun bır gun gecırebılırsınız...ve butun bunlara ragmen ovunerek gınde 150 dogum yaptıtırdılarını devlet hastanesınden sonra en çok tercıh edılen hastane olduklarını savunabılırler .. evet haklılarda devlet hastanesınden bır farkları yok.. ayrıca devlet hastanesı çok çok ıyı en azından ınsanca muamele goruyorsun oysakı özel ümit hastanesınde paranla resmen rezil oluyorsun ben yaşadıklarımı kısaca yazdım dun detaylı bir msj gondermıştım yaşadıklarıma daır fakat sayfada yayınlanmamış ben yazmaya devam edecem çunku başka anne adayları benım yaşadıgım sıkıntıları yaşasınlar ıstemıyorum .. tüm anne adaylarına saglıklı dogumlar dılıyorum ..

sonuçta özel bir hastahane, eşimle tercih ettiğimiz bir hastahane. şu ana kadar sıkıntı yaşamadık. maalesef sorduğunuz bölüm nasıldır bilmiyorum ancak acı badem hastahanesi çok güzel görünmüştü bana. eşimin söylediği lafı hatırladıkça gülerim "benim bile burada doğurasım geldi" :1: :1: annem ameliyat geçirmişti acı bademde. doktoru olsun, hemşireleri olsun harikaydı. zaten siz ayrılmadan form veriyorlar size memnuniyet derecesi için. her bölümde bu uygulamaları varmış. bu yüzden de en alttan en üste kadar herkes memnun etmeye yönelik çalışıyor.

arkadaşlar merhaba. ben Eskişehirde Sakarya hastanesinde Ramazan beye gidiyorum gebelik takibi için. doktordan memnunum fakat sakarya hastanesinde doğum yapanların bilgisine ihtiyacım var, iyi mi ilgililer mi tecrübelerinizi bekliyorum...

Kızlar Sakarya Hastanesi Ramazan Bayırlı kesinlikle kapısından içeri girilmeyecek bir doktor(??) Bu kadar saygısız ve karşısındaki hastasıyla konuşmasını hiç bilmeyen ve soru sorulmasından hiç hoşlanmayan bir insan. Popüler olmasını fırsat bilip hastalarını azarlayan ve psikolojiden hiç anlamayan bir doktor(?).. Rutin kontroller için Sakarya hastanesine kendisine kontrol oluyordum. 39. Haftamda nst çektirmemi istedi. Sonuç kağıdını gösterirken anlamadığım bi yeri kendisine sorduğumda ‘Doktor mu olcan sanane’ dedi. Öğrenmek istiyorum benimle ilgili bir şey dediğimde de sanane dedim işte, bana işimi öğretme dedi. Son haftamda beni doktor değiştirmek zorunda bıraktı. Psikolojimi bozması ve beni ağlatmasıydı tabi en kötü kısmı. Bu tavrı doktorluğa, insanlığa hiç yakışmayan bir hareket. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, çok pişman olursunuz. Hastasını azarlayan bir doktor olmamalı, sert tavrı çok rahatsız edici, hasta halinden hiç anlamıyor, yaşadıklarımı olduğu gibi anlattım, kendi kararınız ama paranız boşuna gitmesin, şu an doğum yaptım başka bir hastanede şükür her şey yolunda gitti hamileliğim boyunca RAMAZAN BAYIRLI dışında.. olay 28 Kasım 2014 de gerçekleşti, doğumum nedeniyle yeni yazabiliyorum.

Back