Eskişehir mekan önerileriniz nelerdir ?

MadamChocolate

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
1.366
8
116

Merhaba...
Eskişehir ' de yemek yediğimiz gezdiğimiz gördüğümüz olmazsa olmaz dediğimiz vee alışveriş yapıp memnun kaldığımız mağazaları paylaşalım...Ayakkabı Çanta Kozmetik...
Nerelerden alıyoruz kızlar...

bayanssulusmilebayanssulusmile

canım bende yeni taşındım ama yemek için posta pideyi ve uygun bi yer ararsanda bağlar köfteyi öneririm alışverişede mağlum şeref ve saygı mağazalarını biliyorum hepsi bu tecrübe edindikce yazarım

Takı tokalrımı genelde Espark içindeki euromoda dan alırım..indirime sürekli giriyor...sonra gecen hamamyolunda bir yer gördüm yine takı türü seyler satıyordu ve dükkanda ne alırsan 1tl y di delikafadulden deli gibi hersey aldım

ımm yemek için şömine kebabı öneririm aşkımla hep oraya gideriz.birde beni bir yere götürmüştü türkiyede 8 . en iyi restaurantmış içeride dev akvaryum kırmızı halılar falan vardı.boshayallersmile.ahh romantik günler için orayı tercih edin dicem ama adını unuttum -tatlicadiarzu-:) bu eski limon pazarının oralarda kalıyorr.. adalrda...bir ra sokağa doğru ...:utangac:

Lokma kebabnaniknanik hep tercih ettiğim yerdi fakat acılı istemediğim halde acılı gelen lokma ve bizi ciddi ciddi en az yarım saat bekletmeleri bidaha oraya tövbe dememe sebep oldu..kötükedihüso.bizden sonra gelenler kalkmışlardı bile ve masa değişimine izin vermiyorlar notlarını kırdımmmm
buyrunnnnnnnnn

3 tas yemek 4 lira diye bir yer var..hesaplı bir yer ama yemekleri soğuk oluyor genelde...

vee midye....delikafaduldendelikafadulden..tek bulduğum yer terminalde ismar...başka nerede bulurum ???? fisfisfis

ayakkabı daaaa yine adını bilmiorum ehehe kanatlı yı geçince Mc Donaldstan ilerlediğinde eczane sırasında dünyaca markaları satan ayakkabıcı var.biraz tuzlu ama çanta ve ayakkabıları harikaa...sositososito

gezmek içindee sazova parkı güzel..korsan gemisi .. nasreddin hoca falan hele büyükler için eğlenceli yerler var içinde..:sm_cool:

aklıma geldikçe yazarımm

hımm anladım cnm :) war mı başka bildiğin özel günlerde gidibilinecek yerler arada uğrarız da kaydirigubbakcemile

Çocukluğumuzda tek tük kebapçıdan biri olan posta pideyi çok beğenirim. Çok kalitelidir etleri. Eskişehir denilirde çiğbörek yenmez mi. Salaş küçük dükkanlar varya nasıl lezzetli olur oralar, ama Hasan Polatkandaki çiğbörek evi bir harikadır. Hamburgem çok sevmem ben, burger mörgır ne ki Pino da hamburger süperdir, ben bile bayıla bayıla yerim.

Alışveriş için Espark çok iyi. Ayakkabımı genelde Hotiç, nine west, pek nadir inci(kaliteli bulmuyorum) den alırım. ankaradaki ithal markalar yok tabi. Onları ankaradan temin edeceksin artık.

Kıyafet olarak bizim gençliğimizde Olgun-Orkun vardı. Ama şimdi tabi Espark var. İpekyol ve Network iş kıyafetlerim için tercih ettiğim mağazalar.

Sinema için Neo yu tercih ediyorum.

Ev eşyaları için Abacı vardı, hala var mı bilmiyorum.

Gezmek için, oturmak için Adalar hep favorim oldu.

Aklıma gelenler bunlar. Geldikçe yazabilirim.
:hulya:

ipekyol ve network nerede cnm tarif et bize biraz ?? buyrunnnnnnnnn

ımm Katık aklıma geldi..gidipte memnun kalmadığım yer...damak tadıma mı uymadı ne hiç beğenmedim ne o yaa bir kaç günlük patatesleri srmışlar sanki akıtmanın içineee....

Muson u yazmışmıydım.gothic tarzı ama değişik parçalar bulabileceğiniz bir yer. takı toka kıyafet.. hoş bir yer.. geçen gün burnumu deldirdim orada.. :)

hesaplı ve kaliteli bulduğumuz yerleride paylaşalım...gitmeden olmazlarımızı :)

Muson - Şömine Kebap - Espark - euromoda benim uğramadan edemedklerim...

ipekyol ve network nerede cnm tarif et bize biraz ?? buyrunnnnnnnnn

ımm Katık aklıma geldi..gidipte memnun kalmadığım yer...damak tadıma mı uymadı ne hiç beğenmedim ne o yaa bir kaç günlük patatesleri srmışlar sanki akıtmanın içineee....

Muson u yazmışmıydım.gothic tarzı ama değişik parçalar bulabileceğiniz bir yer. takı toka kıyafet.. hoş bir yer.. geçen gün burnumu deldirdim orada.. :)

Hiç espark a gitmedin mi acaba canım?:1shok: Giriş katta bulabilirsin ikisini de.:hulya:

kızlar ben de bir esk.olarak sizlere gitmekten kendimi alıkoyamadığım yerleri yazayım yemek için birsen kebap favorimdir kuşbaşılı kaşarlı pidesi,lahmacun bağlar pide,hamburger,piza için pino,kumpir için park kumpir,kıymalı börek için inci börek gerçi her böreği güzel oluyor eger kahvaltı derseniz serdivan cafe yada sıla da olabilir acıktım da var ama biraz tuzlu:)tantuni için tadım,pilav yemek için pilavcı.aklıma geldikçe yazarım gezilecek yerler kentparka,sazaova bilim kültür parkı,şelale park manzarası mükemmel,adalar(gençliğin kalbi),hamamyolu,doktorlar caddesi(ismet inönü)barlar sokağı, gece hayatına düşkünseniz eger eski kiremit fabrikaların olduğu yerde eğlence yerleri mevcut 222 park,budabar,hayal vb.....

Back