Saç Rengi ve Saç Boyama Eskişehir için iyi bir kuaför tavsiyesi??

nerryy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
4
1
36
Herkese merhaba,

Eskişehir'de yeni sayılırım. Henüz iyi ve fiyatları uygun olan bir kuaför bulamadım. Tavsiyede bulunabilecekler varsa çok sevinirim.

Fiyat uygun değil ama ödüllü bir kuafor var ismet İnönü durağında barlar sokagina giderken sağda kalıyor Danset vardı ismi dehismediyse onun yani adı da mustafaydı abinin

Merhabalar benim eskişehirde gitmediğim kuaför kalmadı inanın arkadaşımın tavsiyesi üzerine ve tabikii araştırmalarım sonucu yakaladım çok şükür ve yıllardırda bırakmadım. "SALON GÜLDEN" evet doktorlar caddesinde gürel işhanı 1. katta salon gülden var hem güzellik salonu hemde saç uzmanı gerçekten başarılı bir sanatkar. Kendisi cicibici derler ya ufacık tefecik:) görünsede ne marifetler var anlatamam. özellikle gelin makyajını deneyin derim. harikalar yaratıyor üstelik dürüst bir kuaför para için işlem yapmaz, olursa olur olmazsa olmaz diyenlerden.. kesinlikle deneyin derim

Öğretmen evi kuaförü de iyi

Merhabalar benim eskişehirde gitmediğim kuaför kalmadı inanın arkadaşımın tavsiyesi üzerine ve tabikii araştırmalarım sonucu yakaladım çok şükür ve yıllardırda bırakmadım. "SALON GÜLDEN" evet doktorlar caddesinde gürel işhanı 1. katta salon gülden var hem güzellik salonu hemde saç uzmanı gerçekten başarılı bir sanatkar. Kendisi cicibici derler ya ufacık tefecik:) görünsede ne marifetler var anlatamam. özellikle gelin makyajını deneyin derim. harikalar yaratıyor üstelik dürüst bir kuaför para için işlem yapmaz, olursa olur olmazsa olmaz diyenlerden.. kesinlikle deneyin derim
Merabalar ben saçımı boyatıp ona uygun postiş satin almak istiyorum bahsettiginiz kuafor çıt çıt satiyormu acaba?

X