gönderdim canım mailimi aldınmı
Ankara da oturuyorum, telefon numarasını bana da verebilirseniz çok sevinirim.
Birde yıllar önce eskişehir'de oturan Kıymet Hanım diye birine baktırmıştım, söylediklerinin hepsi çıkmıştı.Cep telefonu yoktu, sabit numarası da kapalı,
tatlım benim özel mesaj hakkım yok msninin yazabilirsen orda göndereyim sana...ben haftya filan baktırcam kadriye hanıma çok yoğun oluyomuş zaten
kadriye hanımın numarasını mesaj yollarmısınız bana da
canlarr gönderirim tabiki ama benim özelden mesaj yazma hakkım yok şu anda msn adresinizi verebilirseniz ordan yazabilirim..bide giden arkadaşlarında yorumlarını çok merak ediyorum bizimlede paylaşabilirmisiniz
Valla zuzuyu bende buldum iyi olduğunu biliyorum ama kadriye hanımın eşiylede görüştüm oda çok iyiymiş bende ona baktırmak istiyodum ama telefondan bakım yapamıyor dedi mutlaka karşısında bi çift göz olmalı dedi eğer sizin niyetinize biri gelirse olur ama mutlaka biri olmalı dedi arkidişler yokmu ya gidebilicek birileri ben hemen hesap nosuna gönderirim valla
Kızlarrr ben Ankaradayım sırf şu kadriye hanım için eskişehire gelicem ama numarası yok bendeBana da atar mısınız biriniz? cikolatakola@gmail com benim mail adresim. Biri gonderirse coook memnun olurum
tatlım benim özel mesaj hakkım yok msninin yazabilirsen orda göndereyim sana...ben haftya filan baktırcam kadriye hanıma çok yoğun oluyomuş zaten
Günaydın,
siz kadriye hanıma bu hafta baktırıcam demiştiniz, baktırdınız mı?
memnun kaldınız mı onu merak ettim
gönderiyorum sana tatlım numarasını
zuzuya ben bir ay kadar önce ulaştım ama artık fal bakmadığını söylediDostlar, Zuzu nun yerini bulup amme hizmeti yapacak olan bir Eskisehirli araniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?