Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen esma o esma isim benzerliğimi yoksa kendi reklamınımı yapıyosun
Eskişehir'deki Aytaç Hoca'ya Pazartesi günü bakım yaptırdım ve 50 TL idi.
Telefonda baktırdım ve bence çok başarılı idi. Net şeyler söyledi, bence verdiğim paraya değer bir bakımdı.
Sonuçta o paraya yakın paralarla bakan ve sallayan insanlar çok fazla.
Telefon numarasını ben verebilirim. Mesaj yada maille öğrenebilirsiniz.
Zaten aradığınız zaman da anlarsınız konuşmasından.
ben alabilirim numarasını bu arada neleri bildi gelecek tahminleri nasıl biraz detaylı anlatırmısın
mailini yazabilirsen detaylı anlatayım
Aytaç Bey'in numarası xxxxxxxxxx
mailini yazabilirsen detaylı anlatayım
hanımlar ankara fal topiğinde bile zuzudan bahsediliyor. giden yokmu ? kızılcıklıda zuzunun risusu diye yer varmış bilen varmı gidebilecek olan?
Valla zuzuyu bende buldum iyi olduğunu biliyorum ama kadriye hanımın eşiylede görüştüm oda çok iyiymiş bende ona baktırmak istiyodum ama telefondan bakım yapamıyor dedi mutlaka karşısında bi çift göz olmalı dedi eğer sizin niyetinize biri gelirse olur ama mutlaka biri olmalı dedi arkidişler yokmu ya gidebilicek birileri ben hemen hesap nosuna gönderirim valla
nerde ne kadara bakıyormuş eğer makulse ben baktırmaya giderim ozaman sanada baktırabilirim
herkes onun reklam yaptığını yazmış kimsede memnun değil ben okudum da yazılanlarıkızlar aytaç hakkındaki bilgi,fikir,his,düşünce ve izlenimlerinizi yazar mısınız bir kişi çoook övdü ama ben telefonda konuştum pek güvenemedim
reklam olduğu belli de biriyle konuştum eskişehirden tanıdıklarından çok kişinin işi hallolmuş ama konuştuğum kişiden de emin değilim
valla tatlım eskişehirde oduncular pazarı diye biyer varmış bende sitede buldum bana bi başka arkadaş burdan nuarasını verdi ben kendisiyle konuştum kadın tatlı birine benziyordu imkanım olsa giderdim eğer gidiceksen banada baktırırsan sevinirim gerçi kadın tanıyan birilerinin olması lazım dedi yokki dedim orda çok özellerini paylaşmak istemiyolar dedi gerçi hepimizin derdi aynı ne özeli :) ben sana numarasını göndereyim istersen bi görüş tatlı bi çifte benziyodu..gelecekle ilgili çoğu şeyi biliyo falan diyince forumdakiler heveslendim bende..fiyatını hiç sormadım ama canım heralde 30 lira filandır diye düşünüyorum ben.. ama özel mesaj hakkım yok ancak msn den yazabilirim canım
canım ben bursadayım şu an ne var iki saat gider gelirim ama önce bi arayıp sorayım ne kadara bakıyomuş nasıl bakıyomuş falan gidecek olursamda senle konuşuruz senin niyetinede baktırırım mail adresim nickimin sonuna outlook.com konulmuş hali canım mailini bekliyorum