Ben gitmiştim bir kere çok para istedimerhaba kendisini buldunuz mu acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gitmiştim bir kere çok para istedimerhaba kendisini buldunuz mu acaba?
Merhaba, Gülnur Hanım'ın telefonunu ben de kaybettim ne yazık ki. Özelden gönderebilir misiniz?Bulduk canim
Kadriye hanımın numarasını buldunuz mu iletir misinizKadriye hanımın numarasını atarmısınız?
Kadriye hanımın numarasını verebilir misinizKadriye bana pazartesine randevu verdi arkadaşlar.BLmiyorum.Şimdi de kararsız kaldım.Belki vazgeçebilirim. 75TL PARASINDAN DEĞİLDE BIKTIM ARTIK.
Sizde varsa bana da yazar mısınizKadriye hanımın numarasını verebilir misiniz
Banada atarmisinix kadriye hanimin numarasiniBulduk canim
Kadriye hanimin numarasini atarmisiniz lutfenKonuyu takip edemiyorum kadriyenin numarayı isteyen özelden mesaj atsın bu arada bana yıldızname bakan birisi lazım önerileri bekliyorum
Biri çıkarsa ben de takipteyim konuyu. Güvenilir iyi biri var mı?yok mu şöyle baktırdıgınız birileri? eskiden Zehra vardı evinde bakıyordu. duyan gören var mı?
Lutfen bana Kadriye hanimin telefon numarasini atarmisinizBanada atarmisinix kadriye hanimin numarasini
Lutfen banada numarasini atarmisinizKadriye hanımın numarasını verebilir misiniz
Lutfen bana da ozelden Kadriye hanimin numarasini yazarmisinizÖzelden yazıyorum sana. Sanırım şu an alanyada kendisi
Bana da Kadriye hanım ya da güvenilir bir falcı, medyum lazım. Bilenler özelden yazabilir mi tel.Lutfen bana Kadriye hanimin telefon numarasini atarmisiniz
Bana da yazabilir misiniz lütfenLutfen bana da ozelden Kadriye hanimin numarasini yazarmisiniz