........ çok önce açmıştım bu konuyu. yenileme için yazıyorum yok mu yardımcı olucak
arkadaşlar eskişehirdeyim. meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. doktor ve hastane tavsiyelerinize ihtiyacım var. 2012-2013 fiyatlar nasıldı?
canım merhaba aramıza hoşgeldin bende eskişehirde oturuyorum geçen hafta salı günü ogü de amliyat oldum şimdilik iyi gidiyor tabi çok kolay ameliyat sonrası süreceide ama gün geçtikçe iyileşiyorum ve göğüslerimde şekilleniyor memnun kaldım diyebilirim şükür eğer ciddi anlamda düşünüyorsan devlet hastanesi değil kesinlikle ogü fiyatı ise implant çeşidine göre değişiyor 4500 tl. tuttu benim hastane ve implant masrafım
canım merhaba aramıza hoşgeldin bende eskişehirde oturuyorum geçen hafta salı günü ogü de amliyat oldum şimdilik iyi gidiyor tabi çok kolay ameliyat sonrası süreceide ama gün geçtikçe iyileşiyorum ve göğüslerimde şekilleniyor memnun kaldım diyebilirim şükür eğer ciddi anlamda düşünüyorsan devlet hastanesi değil kesinlikle ogü fiyatı ise implant çeşidine göre değişiyor 4500 tl. tuttu benim hastane ve implant masrafım
canım hangi protezi kullandın? Ogüde hangi protezi kullanıyorlar? Sen kendin mi seçtin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?