- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Aa doğru söylemiştin unutmuşum kusura bakmaHayır canım ben kütahya da yim zaten. Kutahya da bir doktor a gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa doğru söylemiştin unutmuşum kusura bakmaHayır canım ben kütahya da yim zaten. Kutahya da bir doktor a gidiyorum
Yok canım olur mu, artık kafalar karışıyor bir çok kişiyle konuşuyoruz. Çok normalAa doğru söylemiştin unutmuşum kusura bakma
Bana bugun beslenmeyle ilgili bir şey söylemediler de tedaviye başlayınca mı söylerler onu dikkat etmem gereken bişey var mıYok canım olur mu, artık kafalar karışıyor bir çok kişiyle konuşuyoruz. Çok normal
Eline bi kağıt vermediler mi canım. Yememen gerekenler ve yemen gerekenler diye. Eşin için ayrı senin için ayrı. Belki başladığın zaman söylerlerBana bugun beslenmeyle ilgili bir şey söylemediler de tedaviye başlayınca mı söylerler onu dikkat etmem gereken bişey var mı
Yok canım vermediler. Adette gittiğimde mi verecekler kiEline bi kağıt vermediler mi canım. Yememen gerekenler ve yemen gerekenler diye. Eşin için ayrı senin için ayrı. Belki başladığın zaman söylerler
Muhtemelen o zaman verirler. Ama sen mutlaka sorYok canım vermediler. Adette gittiğimde mi verecekler ki
Tamam canım sağol.Muhtemelen o zaman verirler. Ama sen mutlaka sor
Ben ilk başladığımda tedaviye bi kağıt verdiler liste şeklinde. Mesela hurma nar maydanoz fıstık patates vs gıdalar yememem gerekenler arasındaydı. Şimdi çok detaylı hatırlamıyorum. Tavuk eti çok onermediklerini söylediler. Eşim içinde tam tersi protein ağırlıklı besinler yazıyordu yemesi gerekenler arasında öyle programdiBenim salı günü yumurta toplama işlemim var bana da beslenme ile ilgili hiç bişi vermediler sadece argifertil kullanıyoruz eşimde bende kağıtta sadece iğnelerin vurulma saati yazıyor size nasıl bir beslenme programı verdiler acaba
Bana ilk basladigimda vermediler bugün yumurta toplama işlemim oldu ondan ciktigimda hemşireler anlattı ve bir kağıt verdiler tıpkı sizinki ile aynı yumurta toplamdan sonrada bir sürü ilaç verdiler az ağrım var rahmim sis gaz dolu gibi kimildadigimda ağrıyor sizinde ağrınız olmuş muyduBen ilk başladığımda tedaviye bi kağıt verdiler liste şeklinde. Mesela hurma nar maydanoz fıstık patates vs gıdalar yememem gerekenler arasındaydı. Şimdi çok detaylı hatırlamıyorum. Tavuk eti çok onermediklerini söylediler. Eşim içinde tam tersi protein ağırlıklı besinler yazıyordu yemesi gerekenler arasında öyle programdi
Aslında benim çok agrım olmadi sadece kendime geldiğimde adet ağrısı gibi hafif sizi şeklindeydi. Kanamamda olmamıştı, sadece akşama kahverengimsi lekelenme oldu. Seninde olmaz inşallah. Gaz problemin olabilir o normal. Bende hareket etmekte zorlanmistim ilk gün. Sonra yavaş yavaş geçecek. Size diyet verdiler mi şimdi.Bana ilk basladigimda vermediler bugün yumurta toplama işlemim oldu ondan ciktigimda hemşireler anlattı ve bir kağıt verdiler tıpkı sizinki ile aynı yumurta toplamdan sonrada bir sürü ilaç verdiler az ağrım var rahmim sis gaz dolu gibi kimildadigimda ağrıyor sizinde ağrınız olmuş muydu
Evet benimde kanamam yok bir iki damla lekelenme oldu sadece gaz sancısı gibi sancım var odadan lavobaya giderken ,sağdan sola dönerken bile aşırı batıyor hareketini kısıtlıyor evet verdi beslenme programı eşime hiç bişi vermedi baan verdi maydonoz,nar vs. Yeme etleri tam pişmiş ye gibi bir de ohss ye önlem amaçlı bir liste verdi hergun 10 gün boyunca kilo,bel bölgesi kalınlığı ,idrar miktarı ,mide bulantısı,kusma gibi şeyleri not edeceğim bir liste verdi hergun yazip canan hanima formun resmini atcam ohss ihtimaline karşı bir de günde 2 Bardaktan fazla su yok yasak bunu da sadece ilaçlarını içerken kullan dediler onun yerine powerade enerji içeceği verdiler çok garipsedim bı de günde 6 yumurta yeme zorunluluğum.varAslında benim çok agrım olmadi sadece kendime geldiğimde adet ağrısı gibi hafif sizi şeklindeydi. Kanamamda olmamıştı, sadece akşama kahverengimsi lekelenme oldu. Seninde olmaz inşallah. Gaz problemin olabilir o normal. Bende hareket etmekte zorlanmistim ilk gün. Sonra yavaş yavaş geçecek. Size diyet verdiler mi şimdi.
Şu an acayip gözüm korktuEvet benimde kanamam yok bir iki damla lekelenme oldu sadece gaz sancısı gibi sancım var odadan lavobaya giderken ,sağdan sola dönerken bile aşırı batıyor hareketini kısıtlıyor evet verdi beslenme programı eşime hiç bişi vermedi baan verdi maydonoz,nar vs. Yeme etleri tam pişmiş ye gibi bir de ohss ye önlem amaçlı bir liste verdi hergun 10 gün boyunca kilo,bel bölgesi kalınlığı ,idrar miktarı ,mide bulantısı,kusma gibi şeyleri not edeceğim bir liste verdi hergun yazip canan hanima formun resmini atcam ohss ihtimaline karşı bir de günde 2 Bardaktan fazla su yok yasak bunu da sadece ilaçlarını içerken kullan dediler onun yerine powerade enerji içeceği verdiler çok garipsedim bı de günde 6 yumurta yeme zorunluluğum.var
Hayır korkmayın korkulacak bir şey yok strese girmeyin sakin gaz sancısı düşünün biraz fazla o kadar korkun diye yazmadim aman on yargılı yaklaşmayın herkesin farklı sizin daha rahat geçer inşallahŞu an acayip gözüm korktu
Merak etme hemen geçecek o zamanlar. Adet olunca çok rahatlayacaksın. Benden çok yumurta toplandı kilom da az. Ohss riskim yüksekti. Ama çok şükür atlattım. Şimdi o powerade şişesini bile görmek istemiyorum. Zaten yumurta toplama olduktan sonra eşlerin çok işi kalmiyo. Bütün durum sende. Eşinin de desteği ile tabi. Anestezinin etkisini atınca bile rahatlayacaksın.Evet benimde kanamam yok bir iki damla lekelenme oldu sadece gaz sancısı gibi sancım var odadan lavobaya giderken ,sağdan sola dönerken bile aşırı batıyor hareketini kısıtlıyor evet verdi beslenme programı eşime hiç bişi vermedi baan verdi maydonoz,nar vs. Yeme etleri tam pişmiş ye gibi bir de ohss ye önlem amaçlı bir liste verdi hergun 10 gün boyunca kilo,bel bölgesi kalınlığı ,idrar miktarı ,mide bulantısı,kusma gibi şeyleri not edeceğim bir liste verdi hergun yazip canan hanima formun resmini atcam ohss ihtimaline karşı bir de günde 2 Bardaktan fazla su yok yasak bunu da sadece ilaçlarını içerken kullan dediler onun yerine powerade enerji içeceği verdiler çok garipsedim bı de günde 6 yumurta yeme zorunluluğum.var
Sağol canım desteğin için benimde çok sayıda yumurtam toplandı ohss riski yüksek ondan bu formu hergun doldurmam gerekiyor çalışıyorum da yarın gitmicem ise izin kullancam bende senin gibi bikcam galiba bu powerade dan sonu güzel olsun ben katlanirim dua edelim birbirimizeMerak etme hemen geçecek o zamanlar. Adet olunca çok rahatlayacaksın. Benden çok yumurta toplandı kilom da az. Ohss riskim yüksekti. Ama çok şükür atlattım. Şimdi o powerade şişesini bile görmek istemiyorum. Zaten yumurta toplama olduktan sonra eşlerin çok işi kalmiyo. Bütün durum sende. Eşinin de desteği ile tabi. Anestezinin etkisini atınca bile rahatlayacaksın.
Dayanamayacakmış şeyler değil canım gelip geçici hepsi. Bende zorlandım onları yaşarken yeri geldi ağladım. Ama dayanamadigim için değil. Insana bi duygusallık geliyor o yüzden. Şunu düşün o aşamaları atlatmalısın ki bebeğin sana hemencik gelsin ❤❤Şu an acayip gözüm korktu
Kesinlikle sana katılıyorumDayanamayacakmış şeyler değil canım gelip geçici hepsi. Bende zorlandım onları yaşarken yeri geldi ağladım. Ama dayanamadigim için değil. Insana bi duygusallık geliyor o yüzden. Şunu düşün o aşamaları atlatmalısın ki bebeğin sana hemencik gelsin ❤❤
Zaten inandığın sürece her şey güzel olacak. Psikolojik kısmı en önemlisi.Sağol canım desteğin için benimde çok sayıda yumurtam toplandı ohss riski yüksek ondan bu formu hergun doldurmam gerekiyor çalışıyorum da yarın gitmicem ise izin kullancam bende senin gibi bikcam galiba bu powerade dan sonu güzel olsun ben katlanirim dua edelim birbirimize