- 9 Haziran 2019
- 1.188
- 3.646
- 36
Görüntüsü çok önemli değil toplandıktan sonraki durumu önemli diye düşünüyorum, çok takılmayın. Hayırlı olsun tedaviniz. Ben memnunum Nicel beyden. Çok yoğun olduğu için bazen aşırı yorgun görünüyor. Ancak şimdiye kadar doktorluğuyla alakalı bir sıkıntı yaşamadımBende başladım salı günü yumurta toplama işlemi yapılacak ama pco var bende bu yüzden çok yumurtam oluştu fakat kalitesiz görünüyor dedi nicel bey inşallaholur nicel beyden memnun musunuz çok suratsız ama önemli olan işinde iyi mi tecrübe edenler destek olur musunuz bizlere
Bugun ilk görüşmemizi yaptık ilk adetimde randevu alıp gidicez. Çok heyecanlı bir süreçmişMerhaba ben hala rahim dinlendirmedeyimsiz ne yaptınız? Var mı bir gelişme?
Bende bugun görüştüm.gayet iyi karşıladı bizi. Belki canı sıkkındır o yüzden surat yapmıştırBende başladım salı günü yumurta toplama işlemi yapılacak ama pco var bende bu yüzden çok yumurtam oluştu fakat kalitesiz görünüyor dedi nicel bey inşallaholur nicel beyden memnun musunuz çok suratsız ama önemli olan işinde iyi mi tecrübe edenler destek olur musunuz bizlere
Haydi hayırlı olsun şimdidenBugun ilk görüşmemizi yaptık ilk adetimde randevu alıp gidicez. Çok heyecanlı bir süreçmişhiç böyle tahmin etmemiştim
Teşekkür ederimHaydi hayırlı olsun şimdidenevet insan çok heyecanlanıyor ben hala her gittiğimde heyecanlanıyorum.
Merhaba. Ben pozitifi gördüm hatta kese ve kalp atışını da gördüm çok şükür. Sizlere de nasip olsunMerhabalar iyi akşamlar diliyorum herkese. Nasılsınız güzel haberler var mı
Evet cumartesileri ayrı bir kalabalık oluyor, ama çabuk sıra geliyorTeşekkür ederiminanılmaz kalabaktı bugun haftasonu olduğu için sanırım
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinMerhaba. Ben pozitifi gördüm hatta kese ve kalp atışını da gördüm çok şükür. Sizlere de nasip olsunbir arkadaş daha var o da önümüzdeki hafta alacak sonucu, ben inanıyorum tüm bekleyenler pozitif sonuç alacak ❤❤
15 ekimEvet cumartesileri ayrı bir kalabalık oluyor, ama çabuk sıra geliyortahmini adetin ne zaman?
Merhaba canım, canını sıkma yumurtalar dollenirse sıkıntı olmaz. Kaç yumurtan varmış. Ben pco değilim ama 17 yumurta toplandı benden de. 14 tanesi kaliteliydi ve 9 tanesi 5. Güne ulaştı, blast aşamasında yani. Doktor a güven gerisi hallolurBende başladım salı günü yumurta toplama işlemi yapılacak ama pco var bende bu yüzden çok yumurtam oluştu fakat kalitesiz görünüyor dedi nicel bey inşallaholur nicel beyden memnun musunuz çok suratsız ama önemli olan işinde iyi mi tecrübe edenler destek olur musunuz bizlere
Ayy ne güzel az kalmışş15 ekim
Güzel sonuçlar alırsın inşallahAyy ne güzel az kalmışşbenim de tahmini 15 Ekim gecikmez ise transfer hazırlığına başlayacağız.
İnşallah canım,Güzel sonuçlar alırsın inşallah
Aminn canımİnşallah canım,senin de güzel haberlerini bekliyoruz.
Hayırlı olsun canım Cook sevindik darısı bizlerin başına inşallah sayı söylemedi çok fazla yumurta oluşmuş dedi ultrasonla bakarak tek sorunumuz kalitesiz dedi ama hallederiz dedi adet soylemedi sonuc kagidima baktım 18 görünüyor toplamda pco da beklediğimiz gibi dedi canım sıkıldı kalitesiz dediğinde emriyo dondurma yapılacak sonra rahim dinlendirme dedi sana da mı kalitesiz ama çok demişti bir de eşimde sorun yok hiç ama mikroçip ister misiniz dedi canan hanım tamam dedim ama şimdi de kararsizimMerhaba canım, canını sıkma yumurtalar dollenirse sıkıntı olmaz. Kaç yumurtan varmış. Ben pco değilim ama 17 yumurta toplandı benden de. 14 tanesi kaliteliydi ve 9 tanesi 5. Güne ulaştı, blast aşamasında yani. Doktor a güven gerisi hallolur
Bende pco yoktu canım da ilaç dozu ile alakalıydı sanirim bi de yumurta rezervim coktu. Bana kaliteli ya da kalitesiz demedi. Benim eşimde sorun vardı bize takviye ilaç önerdi 600 tl ye onu aldık. Argifertil diye. Ikimizde ondan kullandık. Eşim kullanmak zorundaydı zaten sperm hareketliliğine ve kalitesinde problem göründü. Bizde mikroçip ve embriyoskop kullandık. Su an dondurulmuş 8 tane embriyomuz var.Hayırlı olsun canım Cook sevindik darısı bizlerin başına inşallah sayı söylemedi çok fazla yumurta oluşmuş dedi ultrasonla bakarak tek sorunumuz kalitesiz dedi ama hallederiz dedi adet soylemedi sonuc kagidima baktım 18 görünüyor toplamda pco da beklediğimiz gibi dedi canım sıkıldı kalitesiz dediğinde emriyo dondurma yapılacak sonra rahim dinlendirme dedi sana da mı kalitesiz ama çok demişti bir de eşimde sorun yok hiç ama mikroçip ister misiniz dedi canan hanım tamam dedim ama şimdi de kararsizim
Banada bugun aynı takviyeyi verdi. Eşime ürolog vermişti onu değiştirmediBende pco yoktu canım da ilaç dozu ile alakalıydı sanirim bi de yumurta rezervim coktu. Bana kaliteli ya da kalitesiz demedi. Benim eşimde sorun vardı bize takviye ilaç önerdi 600 tl ye onu aldık. Argifertil diye. Ikimizde ondan kullandık. Eşim kullanmak zorundaydı zaten sperm hareketliliğine ve kalitesinde problem göründü. Bizde mikroçip ve embriyoskop kullandık. Su an dondurulmuş 8 tane embriyomuz var.
Terlik kadar hap yapmışlar ben çok zorlandım. Ikiye kırıp öyle içiyordum artık. Eşime bir tane bile kullansan bizim için çok önemli demişti.Banada bugun aynı takviyeyi verdi. Eşime ürolog vermişti onu değiştirmedi
Cidden çok zor yuttum bende birde günde 3 taneTerlik kadar hap yapmışlar ben çok zorlandım. Ikiye kırıp öyle içiyordum artık. Eşime bir tane bile kullansan bizim için çok önemli demişti.
Hayır canım ben kütahya da yim zaten. Kutahya da bir doktor a gidiyorumCidden çok zor yuttum bende birde günde 3 tanegebelik kontrollerini acıbademde mi yaptırıyorsun