Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Görüntüsü çok önemli değil toplandıktan sonraki durumu önemli diye düşünüyorum, çok takılmayın. Hayırlı olsun tedaviniz. Ben memnunum Nicel beyden. Çok yoğun olduğu için bazen aşırı yorgun görünüyor. Ancak şimdiye kadar doktorluğuyla alakalı bir sıkıntı yaşamadım

Bende bugun görüştüm.gayet iyi karşıladı bizi. Belki canı sıkkındır o yüzden surat yapmıştır

Merhabalar iyi akşamlar diliyorum herkese. Nasılsınız güzel haberler var mı
Merhaba. Ben pozitifi gördüm hatta kese ve kalp atışını da gördüm çok şükür. Sizlere de nasip olsun bir arkadaş daha var o da önümüzdeki hafta alacak sonucu, ben inanıyorum tüm bekleyenler pozitif sonuç alacak ❤❤

Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin bizim için de dua et gerçekten dediğiniz gibi içri girince herkes çok ilgili davrandı içimize sindi

Merhaba canım, canını sıkma yumurtalar dollenirse sıkıntı olmaz. Kaç yumurtan varmış. Ben pco değilim ama 17 yumurta toplandı benden de. 14 tanesi kaliteliydi ve 9 tanesi 5. Güne ulaştı, blast aşamasında yani. Doktor a güven gerisi hallolur

Hayırlı olsun canım Cook sevindik darısı bizlerin başına inşallah sayı söylemedi çok fazla yumurta oluşmuş dedi ultrasonla bakarak tek sorunumuz kalitesiz dedi ama hallederiz dedi adet soylemedi sonuc kagidima baktım 18 görünüyor toplamda pco da beklediğimiz gibi dedi canım sıkıldı kalitesiz dediğinde emriyo dondurma yapılacak sonra rahim dinlendirme dedi sana da mı kalitesiz ama çok demişti bir de eşimde sorun yok hiç ama mikroçip ister misiniz dedi canan hanım tamam dedim ama şimdi de kararsizim

Bende pco yoktu canım da ilaç dozu ile alakalıydı sanirim bi de yumurta rezervim coktu. Bana kaliteli ya da kalitesiz demedi. Benim eşimde sorun vardı bize takviye ilaç önerdi 600 tl ye onu aldık. Argifertil diye. Ikimizde ondan kullandık. Eşim kullanmak zorundaydı zaten sperm hareketliliğine ve kalitesinde problem göründü. Bizde mikroçip ve embriyoskop kullandık. Su an dondurulmuş 8 tane embriyomuz var.

Banada bugun aynı takviyeyi verdi. Eşime ürolog vermişti onu değiştirmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…