Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

İnşallah tutar dua edicem sizin için

Eşimin ilk sperm değeri 17 milyondu ikinci testte 5 milyon çıktı ve ileri hızlı hareketlilik yok. Bende herhangi bir problem yok. 32 yaşındayız 18 ay oldu deniyoruz
Bildiğim kadarıyla erkek infertilitesi olması durumunda tüpbebek raporunu alabiliyorsunuz aşılama vs. Gerek kalmadan. Osmangazi üniversitesi tıp üreme merkezini arayıp ya da gidip bilgi alabilirsiniz. Bu şekilde hastaneden 2000 küsur bir indiriminiz oluyor ayrıca dondurma ve ilk transfer ücrete dahil oluyor. Ayrıca ilaçlar da baya indirimli oluyor. Eğer raporla uğraşmam derseniz de çider diye bir dernek var eskişehir acıbademle de anlaşmakı sanırım orayla görüşüp indirim yaptırabilirsiniz.

Teşekkür ederim araştırıcam

Zor olan beklemek, bir şekilde işin içine girince hallediyorsunuz gözünüz korkmasın ben 2 kere yumurta toplama yaptırdım. İki tedavi demek nerdeyse yani. Hiç tedirgin olmayın o kadar insan var ki yaptıranben keşke daha önce gelebilseydim diyorum

Salı günü son kez sperm verelim ürologla görüştükten sonra yukarı çıkıp randevu almayı düşünüyoruz

Hayır çok kolay. Hic ağrı yok.Yumurta toplama sonrası çoğu iş bitiyor. Sadece beklemek ve belirsizlik zor. İşin psikolojik boyutu en önemlisi. Beni en zorlayan şey embriyologlarin bilgi vermesiydi. Embriyo 5. güne gidecek mi, acaba bugün ne haber verecekler diye takıyor insan. Birde hormon ilaçlarının yan etkileri var bir aydır saçım dökülüyor. İlaçlardan mi bilmiyorum alerji oldu mesela. Esimde iğne vuruyorum diye üzülüyor ama alıştık yapacak bişey yok.

Salı günü son kez sperm verelim ürologla görüştükten sonra yukarı çıkıp randevu almayı düşünüyoruz
Kime gidiyosunuz ürolog olarak barbaros bey varmış bir arkadaşım çok beğenmişti. Zaten tüp bebek sürecinde ürologla beraber çalışıyolar. Teşekkür ederim inşallah sizin de gönlünüze göre olur her şey

Sonuç güzel olsun ben acıya razıyım

Evet barbaros hocaya gidiyoruz. Ben de normalde ramazan bayırlıya gidiyordum
Ben de daha önce Ahmet cantuğ beye gidiyordum. Arkadaşlarım çok memnunlardı. Ancak bende bir türlü sorun göremedi. Test de yapmadı. Meğer rezerv azalması başlamış. Sizin doktorunuzun ismini duymadım ancak onun da uzmanlığı infertiliteymiş sanırım.

Vajinal ultrason bazen yetmeyebiliyor. Çoğu doktorda düzenli adet olunuyorsa test istemiyor sanırım.

Bende başladım salı günü yumurta toplama işlemi yapılacak ama pco var bende bu yüzden çok yumurtam oluştu fakat kalitesiz görünüyor dedi nicel bey inşallah olur nicel beyden memnun musunuz çok suratsız ama önemli olan işinde iyi mi tecrübe edenler destek olur musunuz bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…