- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 26
Ayyy maşallah ek gıdaya geçtiniz miBeş buçuk altıncı aya gidiyoruz artık tatlı gülüşlerimiz başladı en sevimli zamanları olsa gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy maşallah ek gıdaya geçtiniz miBeş buçuk altıncı aya gidiyoruz artık tatlı gülüşlerimiz başladı en sevimli zamanları olsa gerek
Evet biraz biraz tadımlar cici bebe yoğurt çorba vs başladıkzaten benmki sadece uykuda emiyor gözü açıkken imkanı yok emmiyor çok zorladı beni çokAyyy maşallah ek gıdaya geçtiniz mi
Yaa çok heyecanlı dhdhdhEvet biraz biraz tadımlar cici bebe yoğurt çorba vs başladıkzaten benmki sadece uykuda emiyor gözü açıkken imkanı yok emmiyor çok zorladı beni çok
Öncelikle maşallah ne kadar çabuk büyüyorlar. Canım yanlış anlamazsan bebise cici bebe vermeyin. İçinde palm yağı,glukoz şurubu ve katkı maddeleri var.Cok zararlı. İstagramda Hastalanmayançocuk diye bı sayfayı takip ediyorum çok iyi bilinçlendiriyor tavsiye ederim. 6. Ay ek gıda planına bak istersen. Ben hala ona göre yemek veriyorum. Gerçektende adındaki gibi hiç hastalanmadi oğlum.Evet biraz biraz tadımlar cici bebe yoğurt çorba vs başladıkzaten benmki sadece uykuda emiyor gözü açıkken imkanı yok emmiyor çok zorladı beni çok
Hadi gözün Aydın canım benim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin prenses çok bekletti onca zorluğa rağmen sana tutundu çok güçlü bir kız olacakben cinsiyeti öğrendim geldim
Kıııız olacakmış iki gözümün çiçeği
Teşekkür ederim kuzum tavsiyen için bakayım bende o sayfayaÖncelikle maşallah ne kadar çabuk büyüyorlar. Canım yanlış anlamazsan bebise cici bebe vermeyin. İçinde palm yağı,glukoz şurubu ve katkı maddeleri var.Cok zararlı. İstagramda Hastalanmayançocuk diye bı sayfayı takip ediyorum çok iyi bilinçlendiriyor tavsiye ederim. 6. Ay ek gıda planına bak istersen. Ben hala ona göre yemek veriyorum. Gerçektende adındaki gibi hiç hastalanmadi oğlum.
Sağlıkla gelsin prensesimiz. Çok beklediniz ama değdi. Güzel haberlerini paylaş heyecanla bekliyorumben cinsiyeti öğrendim geldim
Sağol canım aminnn ahh evet ,çok şükürHadi gözün Aydın canım benim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin prenses çok bekletti onca zorluğa rağmen sana tutundu çok güçlü bir kız olacak
Aminnn canım nasıl güzel oldu anlatamam , çok şükürSağlıkla gelsin prensesimiz. Çok beklediniz ama değdi. Güzel haberlerini paylaş heyecanla bekliyorum
Çok güzel bir haber kuzum kız çocuğu bir başka valla. Hayırlısı ile prensesi kucağınıza alırsınız inşallahben cinsiyeti öğrendim geldim
Aminnn inşallahÇok güzel bir haber kuzum kız çocuğu bir başka valla. Hayırlısı ile prensesi kucağınıza alırsınız inşallah
İyiyiz çok şükür kuzum sen nabıyosun ?Kızlar napıyorsunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor bebişler büyüyor mu . D drama kralicesi P prenseslerim iyikilerim M minikkusum26 lotuscicegi26 ayliss kaç haftalık oldun
Maşallah ya yolu yarılamışsın bile . İyiyiz bizde şükür şımarıyoruz artıkİyiyiz çok şükür kuzum sen nabıyosun ?
24 haftalık olduk
Çok şükür canım ya. Ayyyy bi kerecik gördüm ya hep aklımda çocuk nasıl büyümüştür şimdiMaşallah ya yolu yarılamışsın bile . İyiyiz bizde şükür şımarıyoruz artık
Kızlar napıyorsunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor bebişler büyüyor mu . D drama kralicesi P prenseslerim iyikilerim M minikkusum26 lotuscicegi26 ayliss kaç haftalık oldun
Ayy çok teşekkür ederim canım anca girebiliyorum siteye doğum yaptım çok şükür 17 eylülde oğlum oldu ama ondan 4 gün önce kaza geçirdik boynumda boyunluk ayağımda ve kolumda kırık... O şekilde sezeryan oldum ve çok zor günlerden geçtim . Daha yeni kendime geliyorum . Geçti gitti çok şükür. Allah komseye yasatmasin . Oglumu da sunnet ettirdik 3 ayı dolmadan . 2 ay alçılı durdum ağrılarım çok oldu . Birkac gun sonra 6 ay dolacak . Sen nasılsın bütün mesajları okuyamadım
Neler yaşamıssın çok geçmiş olsun. Şükürler olsun ki bebeğe birşey olmamış. Ben de 5. Ayımda düşüp ayak bileğmi kırmıstım. Parçalı 6 kırık. Platin takıldı 2 ay yattım. O yüzden seni çok iyii anlayabiliyorum. Çok zordu gerçekten. Şimdi nasılsınız? Bebiş nasıl? Adını ne koydunuz?Ayy çok teşekkür ederim canım anca girebiliyorum siteye doğum yaptım çok şükür 17 eylülde oğlum oldu ama ondan 4 gün önce kaza geçirdik boynumda boyunluk ayağımda ve kolumda kırık... O şekilde sezeryan oldum ve çok zor günlerden geçtim . Daha yeni kendime geliyorum . Geçti gitti çok şükür. Allah komseye yasatmasin . Oglumu da sunnet ettirdik 3 ayı dolmadan . 2 ay alçılı durdum ağrılarım çok oldu . Birkac gun sonra 6 ay dolacak . Sen nasılsın bütün mesajları okuyamadım
Çok teşekkür ederim . Şimdi daha iyiyim toparladım anca . Çok şükür oğluma bisey olmadı gayet iyi . Adini halil ibrahim koydukNeler yaşamıssın çok geçmiş olsun. Şükürler olsun ki bebeğe birşey olmamış. Ben de 5. Ayımda düşüp ayak bileğmi kırmıstım. Parçalı 6 kırık. Platin takıldı 2 ay yattım. O yüzden seni çok iyii anlayabiliyorum. Çok zordu gerçekten. Şimdi nasılsınız? Bebiş nasıl? Adını ne koydunuz?