Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Evet progestan dex te var. Şimdiden yer kalmadı bakalım neler olacak Oskaparı doğuma kadar kullanmak zorunda olmana öok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun
Oksaparı genelde doğuma kadar kullanıyoruz canım . Doktor bıraktırmayı göze alamıyor . Ki bizimkiler zor elde ettiğimiz bebekler . O yüzden kullanmaya devam .

Yumurta toplamadan önce Progesteron hormonunun seviyesine göre karar veriyor.
Merhaba yumurta toplama gununden 1 gün önce progesteron değerim 1.16 cıktı taze transfer yaparız diyordu doktorum ama bu değer nasıl sizce görüşemedim doktorumla bir sıkınti varmı acaba bilginiz varsa cevaplarsanız çok sevinirim stres yaptım yine

Merhaba progesteron değerinin 1,5 ve altı olması durumunda taze transferi uygun görüyorlar üstü olduğunda bebeğin tutunmasını zorlaştırdığı için dondurulmuş embriyo transferine yönlendiriyorlar. Bende bu değer 3,5 olunca embriyolar donduruldu ve iki adet dönemi beklemek zorunda kaldım. Bu açıdan şanslısın

Merhaba, 1.5 in altında olması gerekiyor ve tabi rahmin durumuna göre karar verecekler. Tedavi Acıbademde mi oluyor?

Merhaba, 1.5 in altında olması gerekiyor ve tabi rahmin durumuna göre karar verecekler. Tedavi Acıbademde mi oluyor?
Doktorum iyi sorun yok yazdı şimdi inş bir sıkıntı olmaz bakalım rahim son muayne de tam istediğim gibi 3 çizgi hicbir sıkıntı görmüyorum transferi yapacam demişti kan sonucu yeni çıkmış bende endişelendim ama inş güzel yolunda gider her sey bakalım önceki acıbadem di şimdi eurofertilde olacak cnm senin hangi hastane

Ben de öyle tahmin ettim. Çünkü taze transfer olmasaydı bugün embriyo dondurma (ücretleri v.s) hakkında bilgilendirme yaparlardı. O zaman önümüzdeki hafta transfer çok heyecanlı. İnşallah tutunur bebişin. Eskişehir acıbadem benim. Transferin 3. Günündeyim. İlk mi olacak senin?

Evet cnm transfer olacak 5 6 güne kadar inş benimde heyecan tavan valla bu akşam nasıl uyuyacam 5 gün nasıl geçecek inanki bilmiyorum önümüzdeki hafta çarşamba transfer olacak inş bakalım her sey yolunda giderse rabbimin izniyle sağol cnm allah razı olsun rabbim hepimizin evladının sağlıkla tutunmasını nasip etsin inş yok cnm benim 5. Denemem inş bu sefer kavuşurum rabbimin izniyle senin ilk mi

Benim ilk transferim cnm. Heyrcanla bekliyorum bakalım . Dua edip bekleyeceğiz başka çaremiz yok. Allah’ın izniyle bu sefer kavuşursun inşallah bebeğinle

Herkese merhaba, sizlere birşey sormak istiyorum. Transferden sonra belirtileriniz nelerdi? Kaçıncı gün neler yaşadınız? Ben hiç bişey hissetmiyorum Rica etsem biraz bahseder misiniz?

Herkese merhaba, sizlere birşey sormak istiyorum. Transferden sonra belirtileriniz nelerdi? Kaçıncı gün neler yaşadınız? Ben hiç bişey hissetmiyorum Rica etsem biraz bahseder misiniz?
Transferin 2. Günü sabah gözlerimi açtığımda tavan fıldır fıldır dönüyordu . Aşırı baş dönmem vardı . Şimdi düşünüyorum da galiba bebiş tutundu ozaman diyorım. Biraz kasık ağrılarım batmalarım vardı. Ama belirti aramaya gerek yok canım bariz bi belirti yaşamıyorsun. Yerleşme kanaması vs olmamıştı bende

Gerçekten umut oldunuz bana teşekkür ederim Bende hafif kasık ağrısı onun dışında da bir belirti yok. Forumları okudum yerleşme kanaması bel ağrısı göğüslerde hassasiyet olanlar ..Bu da biraz canımı sıktı. Bekleyeyim bakalım

Bekle canım rabbim büyük tutunacak inşallah bebeğin sana dualarımdasın . Rahat ol kafaya takmamaya çalış kendini dinleme çünkü hiç bir belirti bebeğin göstergesi değil boşuna panik yapmamış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…