Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Canim ben hep sol tarafında bişi hissettim hafif kasık ağrım ve 4.5 günü transferinin belim agridi sonra hiç bişi hissetmedim içim rahat etmedi bende 10 günü sağlıkocagina gidip kan verdim içini ferah tut oraya odaklanma insallh tutnur bebisin

Allah razı olsun hepinizden. 10. Günde kaç çıkmıstı sonucunuz? Ben de test yaptırmayı düşünüyorum. Ama ne zaman yaptırmalıyım bilemedim.
9. Gün ben erken gebelik testi yapmıştım ve kıpkırmızı çıkmıştı. Hemen Sonrasında normal gebelik testi de yaptım oda kırmızı çift çizgi çıktı . 😍

lotuscicegi26 lotuscicegi26 canım belirtilere takılma herkesin bünyesi farklı sadece sana garip gelen daha önce hissetmediğin bir şey varmı onu düşün benim belurtilere gelince transferden itibaren hep sol kasığım ağridi solumun üstüne yatamadim mesela kramp girdi 3 yada 4 gun sonra her zaman yediğim beyaz peynir d3n midem bulandı adet günlerinde adet sancilarim oldu ama sonra kesildi çok korktum tek çizgi görmekten o yüzden 11 inci gün anca yapabildim ve hemen çift çizgi çıktı ama benim ikizdi o yüzden erken belirti vermiş olabilir 14 üncü gün kan değerim 2000 üstündeydi 10 günden önce yapma derim peki varmı sende ağrı veya belirti

lotuscicegi26 lotuscicegi26 canım belirtilere takılma herkesin bünyesi farklı sadece sana garip gelen daha önce hissetmediğin bir şey varmı onu düşün benim belurtilere gelince transferden itibaren hep sol kasığım ağridi solumun üstüne yatamadim mesela kramp girdi 3 yada 4 gun sonra her zaman yediğim beyaz peynir d3n midem bulandı adet günlerinde adet sancilarim oldu ama sonra kesildi çok korktum tek çizgi görmekten o yüzden 11 inci gün anca yapabildim ve hemen çift çizgi çıktı ama benim ikizdi o yüzden erken belirti vermiş olabilir 14 üncü gün kan değerim 2000 üstündeydi 10 günden önce yapma derim peki varmı sende ağrı veya belirti
Ara ara kasığımda ağrı oluyor. Ama bu kullandığımız ilaçlardan da olabiliyormuş. Ağrı çekip negatif gören de çok olmuş. O yüzden belirti olarak görmeli miyim 🤷‍♀️ bilemedim . Daha çok var 10. Güne Sanırım tüp bebek aşamalarından en zoru bu bekleme süreciymiş. Rabbim bekleyen herkesi muradına kavuştursun inşallah🙏

Ara ara kasığımda ağrı oluyor. Ama bu kullandığımız ilaçlardan da olabiliyormuş. Ağrı çekip negatif gören de çok olmuş. O yüzden belirti olarak görmeli miyim 🤷‍♀️ bilemedim . Daha çok var 10. Güne Sanırım tüp bebek aşamalarından en zoru bu bekleme süreciymiş. Rabbim bekleyen herkesi muradına kavuştursun inşallah

lotuscicegi26 lotuscicegi26 transfer sonrası nasıl geçiyor? Kan testi günün ne zaman? Beklemek hem heyecanlı hem meraklı olmalı. Özel bir beslenme programı verdiler mi?
Merhaba, aslında beklemedim🙈 test yaptım pozitif 🙏 Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin isteyen herkese de nasip etsin inşallah🙏 21 i test günüm. Beslenme programı yok. Kola çay kahve çikolata yasak pişmemiş et yasak . Ben paketli gıda da tüketmemeye çalışıyorum. Kontrolün yarın değil mi? Transfer tarihini söyler sanırım. Herşey gönlünce olsun 🙏🙏

Merhaba, aslında beklemedim🙈 test yaptım pozitif 🙏 Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin isteyen herkese de nasip etsin inşallah🙏 21 i test günüm. Beslenme programı yok. Kola çay kahve çikolata yasak pişmemiş et yasak . Ben paketli gıda da tüketmemeye çalışıyorum. Kontrolün yarın değil mi? Transfer tarihini söyler sanırım. Herşey gönlünce olsun 🙏🙏
Hayırlı uğurlu olsun canım 😍😍 🧿 çok sevindim şükür rabbim sağlıklı bir gebelik hayırlı sağlık lı bir evlat nasip etsin inşallah

Senin adına çok sevindim🙏🏻 Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah🤗 kontrolüm yarın, tarih belirler diye umuyorum hayırlısı artık.

canım çok sevindim senin adına allah hayırlısıyla kucağina almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun erken yaptın sanırım testi kaçıncı gündu ve kendini nasıl hissediyorsun nasıl bir duygu kan testi günün ne zaman

Limoncicegi43 Limoncicegi43 D drama kralicesi S Siu kızlar sizler nasılsınız bebisler nasıl hamilelik nasıl gidiyor ben grup atlattım ama öksürük kaldı kadınları çok açıyor öksürürken ilaç ta kullanmadım bulantı azaldı ama iştah yok karnımda belli olmadı sizin durumlar nasıl kar onlar cikti mi iştah durumunuz nasıl

Limoncicegi43 Limoncicegi43 D drama kralicesi S Siu kızlar sizler nasılsınız bebisler nasıl hamilelik nasıl gidiyor ben grup atlattım ama öksürük kaldı kadınları çok açıyor öksürürken ilaç ta kullanmadım bulantı azaldı ama iştah yok karnımda belli olmadı sizin durumlar nasıl kar onlar cikti mi iştah durumunuz nasıl
İyiyim canım ben de çok geçmiş olsun dikkat et havalar çok soğuk gidiyor malesef hastalığın önüne geçilemiyor yolu yarıladık sayılır bugün randevum vardı hekimler grevde olduğu için gidemedim. Büyüyor karınlar artık yolu yarıladık sayılır 19. Haftanın içindeyiz çok şükür 😍

X