Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Doktor telefon numarasını hiç vermedi, bu olumsuz birşey bence, istedıgın an ulasman gerekli, buyuk sehırlerde dr lar verıyor hep. Burda ise hala aynı mı bılmıyorum telefonu bi hemşire idare edıyo, doktora direkt asla bişey soramıyorsun. Bir de ilaçları hemsırenın anlatması da yanlış bence , doktor anlatmalı, cunku bazı seylerı bana yanlıs anlattı neysekı ben cok arastıran bırıydım de uygulamadım ,
Bu yazıları okurlar mı bılmem, okurlarsa ve daha iyiye gıtmek istıyorlarsa bunları düzeltmelıler. Bi de onların işi tafsiye ve onerıyle cogalır. Memnuniyete onem vermeleri gerekli , eleştirileri olumluya cevırmeye calısmalılar . Benım yaşadıgım streslerı başkası yasasın istemem .Herşeye ragmen Sonuca bakarsak ; Allah razı olsun onlardan ,Rabbim nasip etti , onlar ugrastı vesile oldu

Çok teşekkür ederim allah razı olsun duaların içinYarın allah izin verirse kürtaj olucam keseyi aldırcam ama inanın hevesim kırıldı psikolojim alt üst ama bi tane daha dondurulmuş orta kalite var zamana bıraktım en azından kendimi dinleyim bir süre.ben hayatımda içmediğim kadar ilaç iğne yedim ki prosedür gereği tüp bebekte normal bünyem şükür sağlıklı hiçbir yan etkisinide görmedim ama yoruldum artık yaaaSizin adınıza çok sevindim maşallah kucağınıza sağ Salim almışsınız hersey allahtanTransferden sonra hergün dua etmiştim allahım sağlıklısı hayırlısı demek ki sağlıksızmış bu da benim için bir sınav mı deyim artık ya da allah yüzüme baktı zamanı değil daha iyisini mi vericem dedi işte allahtan sorgu sual sorulmazAllah büyük şükür yine

Evet hala aynı. Ben yaşadım onun sıkıntısını. Ben hemşireye söylüyorum hemşire koordinatöre söylüyor, koordinatör beni geri arıyor derdimi ona anlatıyorum, doktora söyleyip geri doncem diyor sonra beni geri hemşire arıyor. Çok can sıkıcı bir şey. Ilaç anlatma düzeni de hemşireye göre değişiyor. Biri var göstere göstere detaylı anlatıyor ama bir kaç kişi var reçeteyi elime veriyor mesela sadece iğnenin göbekten yapılacağını söylüyor iğneyi nasıl kullanıcam ne zaman kullanıcam nasıl hazirliycam söylemezdi. Benimde aklıma gelmezdi tabi eve gidince tekrar hastaneye ulaşmaya çalışıyordum ya da internetten nasılmış diye bakardım. Şu an çok çok kalabalık. Ben temmuz da basladim böyle değildi. Muayeneye girince once oturur once bi nasilsin iyi misin nasıl gidiyo falan filan bir kaç kelam ederdik. Son zamanlarda muayeneden sonra bilgi vermeden hadi görüşürüz oluyodu. Psikolojik olarak zor bir süreç. Iyice hassas oluyoruz hatta öyle bi düzeye geliyoki doktora bile alınganlık gösteriyoruz çünkü onun ağzından çıkacak bir olumlu soze çok ihtiyacımız oluyor duymak istiyoruz. Siz maşallah bebeği kucağınıza almışsınız sağlık sıhhat diliyorum size ❤

Ben ilk gidenlerdenım sanırım, burda boyle bir konu bile yoktu cok aramıstım, kimdir bu dr iyimidir vs die , sıfır bılgıydı . Bir pozıtıf duysam umut olcaktı ama yoktu boyle bir konu yada hastanede denkgelmedim. Cok tenhaydı , şuan daha da azalttı ozmn muayene saatlerini işte bikaç kişiden sonra size ulasan bilgide sapmalar olabılıyor, buyuk sehırdekı dr lar bunu nasıl basarıyor , adamlar ilacı da kendi anlatıyor her soruyada kendisi cvp verıyor . Ya cok alıngan kırılgan takıntılı oluyoruz , herseye moralımız bozuluyo . Benim opumu başka bi dr yapmıstı, nicel bey transferlerımı yaptı. Ya cok kızdıgım şeyler oldu da pozıtıfı gorunce ınsan cogunu unutuyor, ınsallah hepımızın de oyle olcak Allahın ıznıyle

Bu kadar hastaya o alan bile yetmiyor artık. Tıklım tıklım oluyor. Zaten pandemiden dolayı ayrı bir korku var. Ben tedaviye başlarken önümde iki seçenek vardı biri afyon fertillife mesut bey biri de acıbadem nicel bey. Ikisi ile de görüştüm ama nicel bey 'in konuşması bile çok farklıydı çok konuskandi başarılarını söylüyor çalışanlarını övüyor şöyle yaparız böyle yaparız diyor yani o konuda işini biliyor biz ikna olmuştuk kesin buraya gelmeliyiz demiştik. Evet bazı sıkıntılar oldu yeri geldi kızdık yeri geldi memnun kaldık ama dediginiz gibi sonuca bakarsak insan takmıyor bile. Ama o anları yasarken inanılmaz sinir bozucu moral bozucu oluyor. Ki burda bazı arkadaşlar ciddi anlamda mağdur durumda. Allah herkesin yardımcısı olsun. Maddi manevi zorlu süreç.

Hayırlı olsun hamılesın galıba suan, saglıkla bebegını kucagına al ınsallah
Ya işte bence buraları okuyup ta düzeltseler bazı seyleri keşke, pandemi için niye ayruca 200 tl alıyorlar ki ilginçmiş . Boyle bir ortamda(kovid) ınsan tedavıyede korkuyordur , benım hamılelıgımın bir kısmı koronaya geldi , kafayı yıcektım.ama anne olma isteği 1 gun bıle beklemek istemıyo bılıyorum.. cok dıkkat edin saglıkla ıns

Amin inşallah. Sizin adınıza sevindim. Hepimizin alıngan olacağını sanmıyorum canım.Herkes aynı şeylerden bahsetmiş. Ben devletten daha iyi ilgilenilsin, kalabalık olmasin diye kaçtım. Devletten farkı kalmiyorsa o zaman niye o kadar ücret ödüyoruz. Embiyologlarin yoğun olmasida korkutuyor.Yetistirmek için acele etmediklerini ben nereden bilicem Nicel beyin ben olumlu konuşmalarına takilmiyordum. Ya tutar ya tutmaz gözüyle baktım hep. Ya moral vermek için yada gerçekten hastada bı sıkıntı olmadığından tutacağını düşünüyor o yüzden olumlu konuşuyor. Hic olumlu konuşmadığı hastalarıda var biliyorum. Mesela bana aşılamada bile ümitli konuşuyor Ben diyorum yok tutmaz o diyor belli olmaz tutabilir. Her görüşme böyle geçti. Diyorum iki tane 5.gun embriyosu tutmamış yüzde 10 başarı şansi olan aşılama mi tutacak.:)) Hatta çoğul olabilir diyordu imkansız bence Zaten şuan hiç bı belirtimde kalmadı. Karnım bomboş gibi olmadı bence :) Birde bayanlarin bakış açısıyla erkeğin bakış açısı çok farklı.Mesela eşimle gidiyoruz görüşmelere onun düşüncesiyle benimki aynı değil. Esime göre ne gerekliyse doktor kısaca söyledi diyor. Bana göre ise yetersiz. Biz daha ayrinticiyiz ondan sanırım:) Birde bütün olay zaten kadınlar klübulunde dönüyor. :) Burayı bilmemek, farketmemek imkansız. Her branşta olumlu, olumsuz hasta yorumları insanlara fikir veriyor. Bazı siteler var isim vermiyim doktorlar üye olup olumsuz yorumları silebiliyor. Bakıyorsun her doktor için mükemmel yorumlar var. Şöyle ilgili, böyle ilgili yazıyorlar gidiyorsun adamlar robot gibi çıkıyor Her konuya atladim haha biraz karışık oldu kusura bakmayın

İnanin goggle yazinca dr un ismi ve yaninda sikayet yazisi ama tijlayinca birsey cikmiyor bircok kisi silindigini soyledi .buyuzden kesin ve net bencede siliniyor yorumlar.baska bir dr ismini yazdim goggle sikayet yazisi bile cikmiyor ama n.tasdmr sikayet seklinde cikiyor ama icerik yok .yazarken bile yakindigimi sizde farkettinizyasadiklarimi icten anladiniz biliyorum.benin durun tamamen fiyasko idi.ben yuzlerine daha once kalabalik deildi ilginiz vsrdi suanda sarpa sardirdiniz dedimde hayirbiz hep yogunduk cvbi aldim.oysaki yazin giden tanidigim ben gttimde. Birkac cift vsrdi sadece kalabalik olmuyordu dedi.simdi ise bekleme salonu haric asaonsorun ldugu yer bile dolu ayrica ilk giris kapissnn orda bekleyenleri saymiyorum bile.ongorusmeye gidip odasindna aglayark cikan bir bayanvarmis hatta asla burayi secmemis afyona gtmis tedavi ucin.paran varsa hersey olur demis kiza daha ilk gorusmede ve durmadan oendini ovmus.ki bizede hep kendinin bir numara oldugunu anlatti durdu

Birde ne yazikki bu kalabaligi basariya yoranlar var.oysaki insanlarin covid korkusu ozelde rahat ederim beklemem daha ilgili olurlar dusuncesi ve esk de secenegin fazla olmayisi sebebi bence.ve gorun duyun okuyun kulak verinki hanimlar hicbirsey yolunda gitmeyen ihmal zincirinde rezil edilen ve goz gore gore tedaviye devam ettirilen bir kadinim .maddi manevi canimiz cok yandi .buyuksehirlerde gercekten hastasina birebir tel nosu veren var.bunu dr a soledigimde instagramdan herkese cvb veriyorum denilmesi onca yogunluk icinde acil bisey sorsak instagramdan nasil donus olucaksa nasil inst bakicaksa artik

Aşılama da yaptıgını bılmıyordum, tüp bebekten sonra mı aşılama yaptı ılgıncmış .
Ya sorma embrıyogların acelesi insanı tedirgın edıyo, benle ardarda biri daha transfer olmustu onda bile stres olmustum cok , neyse ki bebiş bize cok benzıyoya işin şakası ınsanın aklına hersey gelıyor , bu şehirde tekler oyuzden çogu buraya mecbur, başka da olsa rekabet çoğu şeyi düzeltirdi

Dr beyin numarasinin bizlerde olmasi ne mumkun :) aradik sayisiz kere hemsire odasini acan olmuyor diyorum orasi sadece ilaclarla ilgileniyor diyor :)kooedinatorunuzu ariyoruz acmiyor yarim saat snra donuyor diyorum mutlaka doner size diyor :) kisacasi acil durumlarda iletisim cook berbatti.ama ben hastanede tepkimi koydum .tek temennim sesi cikan insanlar gorunce benden sonrakilere aynisini yapmasinlar kader arkadaslarim madur olmasin die.duzelsinler diye.cnku ben sesimi cikarmasaydim bunlar dusen e2 lereragmen opu yapmaya devam ederlerdi.simdi gordulerki bizlerde cahil insanlar deiliz

Canım ben rapor alabilmek için aşılama yaptırmak zorundayım o yuzden Hahaha benziyorsa sıkıntı yok. Allah bağışlasın

Canım ben rapor alabilmek için aşılama yaptırmak zorundayım o yuzden Hahaha benziyorsa sıkıntı yok. Allah bağışlasın
Ya ıkı kişi trabsfer olcaktık o gun , bi ona bi bana hangınız daha sıkısıksınız deyıpdurdular bi karar verenedıler kimi önce alcaklarını vs .Amın canım darısı heekesın başına olsun .
Transfer anını gosterıyor mu peki artık?
Karşıda bi ekran olup kocaman, ordan gosterıyor başka merkezler embrıyonun nasıl yol alıp gittiğini .
Aşılama ucuz bişey, aşılama yapıyosa cok ta paracı diye düşünmem açıkcası , cogu tup bebek dr u aşılama yapmaz , ben ortadan bakıyorum herseye , iyi yonleri de cok kötü yonleri de

Kesinlikle haklisiniz secenegimiz olmadigi icin tervih ettik.embriyolig 3.gun bizi aradiginda esime baska bir erkek ismi ile hitap etti kizginlik ofke seviyemizu siz dusunun :)) hem 3gun aramiyor hemde hala baska bir isimle hitap ediyor yani karisiklik yapmalari dahi soz konusu bu yogunlukla..

Bende öyle olumlu gördüğüm yönü varsa onuda yazıyorum.Olumsuz gördüğüm şeyleride yazıyorum. Canı yanmış insanlarada bişey diyemem haklılar. Ben ilk gittiğimde Nicel bey dedi bı iki kez aşılama yaptıracak zamanın var. Aşılama yaptırabilirsin dedi. Kabul etmedim bikmistim artık beklemekten çünkü Embriyonun ilerleyişini görmedim ama konulduktan sonra gösteriyor ekrandan. İki tane beyaz nokta

Canım senin test günün ne zamandı. Az kaldı sanırım

Canim hic korkma olurmu dua et bol bol rabbim vakti zamani gelince nasip edicek insalalh ..bende yasadim bunlari ...biliyorum neler hissetigini emin olabilirsin cok iyi anliyorum seni ..rabbim yar ve yardimcin olsun dualarim sennle

Hatta negatif sonucumu öğrenirken dedi istersen aşılamani devlettede yaptırabilirsin.Ben zaten devlet lafını duyunca cinlerim tepeme geliyor Dedim istemem. Acidabem bile bana yoğun geliyor sizde çok yoğunsunuz dedim bişey demedi:)) Zaten agliyodum. Aglarken daha iyi konuşabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…