Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir acıbadem tüp bebek merkezi;doktor( Ahmet Fatih Öğüç) tanıyanlar burayaa!!..

selnm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
140
91
323
34
Eskişehir
arkadaşlar herkese iyi akşamlar; ben İstanbul'dan geldim Eskişehir acıbadem tüp bebek merkezinde fatih bey in hastasıyım,tedavimin 8.günündeyim herşey çok iyi gidiyor fatih bey ve ekibinden çok memnunum çok ilgililer,inanılmaz derecede pozitif bir doktor işini çok iyi yapıyor,İstanbul da merkez çok tabi ama benim için şehir değil doktor önemli,ayrıca benim gibi şehir dışından gelen hastalara ücretsiz apart daire veriyorlar kalacak yer problemim de yok ihtiyacım olan herşey burda mevcut,tüp bebek ücreti dışında apart için ayrıca bir ücret talep edilmedi..benim gibi tedavi olanlar Fatih Bey'in hastası varsa aranızda,konuşalım bilgilerimizi paylaşalım birbirimize yardımcı olalım mesajlarınızı bekliyorum kızlar :))

canım bende yeni başladım hatta benim bugün 3.günüm şimdilik memnunum ben eskişehirde yaşıyorum şansımı burada denemek istedim kısmet olursa tutar olmazsa da istanbul izmir gibi yerlerde denemek istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı

canım arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah,senin ilk denemen mi merak ettim,benim 3.olacak inş.bugün 10.günüm çatlama iğnemi yapcam (ovitrelle)inşallah salı günü de opu var bakalım haıyırlısı,ben İstanbul dan geldim Fatih Bey için, orda da merkez çok ama benim için önemli olan şehir yada merkezden çok bu işi yapan doktor o yüzden burdayım doktoruma güveniyorum inanıyorum,doktor değiştirmek iyi birşey değil diye düşünüyorum Fatih Bey şuan benim tüm özelliklerimi vücudumun ilaçlara verdiği tepkiyi herşeyi biliyor bu çok önemli başka doktor demek herşeye baştan başlamak demek bu da hem zaman kaybı hem de maddi manevi yıpranmak demek, senin tedavin 3.günüm demişsin nasıl gidiyor memnun musun sorun yaşadın mı,düşüncelerimizi paylaşalım istiyorum birbirimize destek olmak için ve iyi haberlerini bekliyorum canım benim..:))

ben memnunum canım doktor cok iyi bugün gittiğimizde yogundu pek konuşamadık ama çok kibar biri...benim ilk denemem inşallah olur...sen araştırıp geldin sanırım ben bir anda görüşmeye gittim ve hemen karar verip başladık inş sonucu güzel olur yaş kaç bu arada ben 27 yaşındayım

canım tekrar tedavin hayırlı olsun ; evet ben Fatih Bey'i çok araştırdım aldığı eğitim,yaptığı çalışmalar,başarı oranı herşeye baktım tüp bebek konusunda da aynı şekilde konuya vakıfım,sonra tanışmaya gittim çok pozitif bir insan her şeyden önce, sıcacık gülümsemesi, güven veren duruşu tedaviyle ilgili konuşmalarımız sonrasında tamam dedim aradığım doktoru buldumm hiç pişman değilim çok şükür her şey çok iyi gidiyor,ayrıca Fatih Hoca benim doktorum diil de sanki akrabam walla öyle hissediyorum yada abim gibi görüyorum...ayrıca bakma genç biri ama çok baba bir insandır kendisi eşimle bana çook babalık yapmıştır walla hakkını nasıl öderim diye düşünüyorum....Aklın takılmasın doğru adrestesin canım bunu bir abla olarak söylüyorum,yaşım 39 bu aradasen benden küçüksün,şansın bahtın açık olsun canım,bu tedavide en büyük handikap yaş biliyosun o yüzden senin gebelik ihtimalin benden çok çok yüksek için rahat olsun inşallah herşey yolunda gider iyi haberlerini duyarım bende

sizin süreç az kalmış tahminen kaçıncı güne denk geliyor yum toplama benim bugün 3.günüm idi 2 kere iğne vuruduldum 8 9 yuurtam vardı kontrolde 7 mmdi genellikle

sizin süreç az kalmış tahminen kaçıncı güne denk geliyor yum toplama benim bugün 3.günüm idi 2 kere iğne vuruduldum 8 9 yuurtam vardı kontrolde 7 mmdi genellikle
maşallah 3.güne göre gayet iyi gidiyorsun,moralini yüksek tut canını hiçbir şey için sıkma yumurtalar bazen etkileniyo olumsuzluklardan haberin olsun bu arada ben az önce ovitrelle çatlatma iğnemi yaptım Allah kısmet ederse inş.salı günü sabah opu yapılacak 36 saat sonra,bakalım hayırlısı inşallah..:))

hadi gözün aydın toplanan yumurtaların güzel güzel döllenir inş :) bende salı günü 11.40 da gelicem bakalım ne olacak...abla ya sen tecrübelisin bu ohss nasıl oluyor beni panik kapladı doktorda ilk gün pko hastalarında sık rastalnır falan deyince içime kuşku düştü

tatlım bende pco hastasıyım,3.denemem çok şükür ohss olmadım,bildiğim kadarıyla Fatih Bey'in ohss hastası hiç olmadı,sen pko hastası mısın?öyle bile olsa hiç korkma bak bende aynı durumdayım Fatih Bey elinden geleni yapar seni ohss yapmaz Allah'ın izniyle merak etme canım benim..:))

ayrıca pko hastaları yumurta bakımından şanslı kolay gebe kalan hasta grubudur (tabi yaş önemli) şanslısın bu bakımdan bu arada yazdığın güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım sağol,hep beraber iyi sonuçlar diliyorum bende..

evet ablacım bende pko hastasıyım böyle yazılanları okudukça panik oldum zaten panikatağım var iyice fena oldum inşallah dediğin gibi olur bu durumu yaşamayız...yaşarsak da sağlık olsun deriz...yalnız bu iğnelerden mi başka birşeyden mi anlamadım acayip halsizlik uykku hali ve sersemlik var akşamüstü 6 gibi kalktım yine deli gibi uykum var...doktoruma güveniyorum inşallah iyi olacak...yalnız bugün ultrasonla muayene etti çıktı gitti hiçbir bilgi vermedi ona çok şaşırdım umarım hep böyle olmaz

sen ilk kez deniyosun vücut ilaçlara tepki veriyor,bende öyleydim ama korkulacak bir durum yok,yumoşlar büyüdükçe kasıklarında hafif baskı olacak bunlara alış tatlım,bu yola çıktıysan sabırlı ve güçlü durman gerek bunu unutma,öyle duyduğun her şeyde kendini bırakırsan olmaz,güçlü olmalısın ki bebeğine kavuşabilesin,Fatih Bey normalde asla ilgisiz yada bir şey söylemeden çekip gitmez şaşırdımm ama vardır bir sebebi özellikle öğleden önce opu yapıyor trasfer yapıyor arada da bizlere bakıyor,bu durumlar acil biliyosun dakika bile önemli o yüzdendir,tanıdıkça zaten kendin karar verirsin benim anlatmama gerek kalmaz ..:))

ooo saat 23 olmuş canım ben uzanıcam izninle,malum yumoşlar sıkıştırıyor söylemek istediklerini yaz,ben sonra okur dönerim sana,hayırlı geceler diliyorum Allah rahatlık versin...veee sloganımız gelsinn

mrb arkadaşlar tüp bebek tedaviniz eskişehir de raporlu ne kadar a mal oldu ya da rapor geçerl imi?

Arkadaşlar Size fikir vermek amacıyla bu yazıyı yazıyorum
Bebek istiyorduk 1 sene içinde olmayınca araştırdık ve Eskişehir Acıbadem Ahmet Fatih Öğüçe karar verdik Önce hsg çekildi 2015 yılında 1 yıl bekledik 2016 yılında doktorumuz laparoskopi ve histeroskopi yapıldı.Doktor sadece tüplerde minimal geçişlerin olduğunu ve müdahale etmediğini belirtti.6 ay süre verildi tekrar gebelik olmayınca tüp bebek denemesi ve olumsuz sonuç aldığım gün kimsenin yüzüme bile bakmaması bilgi vermeden resmen kovdular. Ama bu en basit problem 5 aylık aradan sonra başka bir merkeze görüşmeye gittik doktor önceki bilgileri tedavileri kontrol etmek istediği için ameliyat raporuma baktı ve Tüpler Alınmış dedi...!!!! Yaşadığım şok anlatılmaz...Hemen hastaneye ulaştığımda bana söylenen ameliyat raporu yanlış yazılmış...Bu resmi bir evrak ve yanlış yazılmış deyip kapattılar şuankinin doğru olduğundan emin değilim tekrar hsg çektireceğim
Eğer acıbademi tercih edeceksiniz birkere daha düşünün kurumsal kaliteli bir kurum diye ben gibi güvenmeyin.!!!

bundan 2 ay once tup bebek tedavısı ıcın acıbadem ınternatıonal hastanesı tup bebek doktoru ahmet fatıh oguce basvurdum sebesız ınfertılıte ıle. kendısı raporlarımı ınceleyıp bır sıkıntı olmadıgını ve baslamamız gerektıgını soyledı. ve basladık hastaneye gıdıp gelmeler sonucu opu gunu yumurtalarım erken catladıgınıu ogrendık ... ve ne esımden nede benden onay almadan kendısı karar vererek asılama ıslemı yaptı.. 7 tane gelısmıs yumurtaya .hepsi dollenıp tutunabılırdı ve bu durumda saglıksız bır gebelık yasayabılırdım tutmadı hıcbırı.. daha sonrasında 1 tup bebek denememız daha oldu kendısınde 3tane bırıncı kalıte embrıyom oldu 2tanesı transfer edıldı.. 1 tanesı donduruldu..ve bız kendısıne eger embrıyo cok kalıtelı değilse dondurmayalım dedık ve cok kalıtelı dendı megerse cok kalıtelı bır embrıyo olmadıgını cozulunce akıbetının ne olacagı bellı olmayan bır embrıyo oldugunu ogrendık baska bı kac doktordan...sonuc yıne basarısızlık ve yıne husran..daha sonrasında baska bır doktora gıderek aslında ıslemlerın yanlıs oldugunu ogrendık. benden ne rahım filmi nede gereklı amh ve tsh tahlılı almıstı. hep eksıklıkler gıden ınsalah ıle baslayıp masallah ıle bıten 2 olumsuz tedavı.. zor bır surecte zorlukların olması daha zor.. gıden paramamı yanıyım yoksa hayal kırıklıklarımamı...

bundan 2 ay once tup bebek tedavısı ıcın acıbadem ınternatıonal hastanesı tup bebek doktoru ahmet fatıh oguce basvurdum sebesız ınfertılıte ıle. kendısı raporlarımı ınceleyıp bır sıkıntı olmadıgını ve baslamamız gerektıgını soyledı. ve basladık hastaneye gıdıp gelmeler sonucu opu gunu yumurtalarım erken catladıgınıu ogrendık ... ve ne esımden nede benden onay almadan kendısı karar vererek asılama ıslemı yaptı.. 7 tane gelısmıs yumurtaya .hepsi dollenıp tutunabılırdı ve bu durumda saglıksız bır gebelık yasayabılırdım tutmadı hıcbırı.. daha sonrasında 1 tup bebek denememız daha oldu kendısınde 3tane bırıncı kalıte embrıyom oldu 2tanesı transfer edıldı.. 1 tanesı donduruldu..ve bız kendısıne eger embrıyo cok kalıtelı değilse dondurmayalım dedık ve cok kalıtelı dendı megerse cok kalıtelı bır embrıyo olmadıgını cozulunce akıbetının ne olacagı bellı olmayan bır embrıyo oldugunu ogrendık baska bı kac doktordan...sonuc yıne basarısızlık ve yıne husran..daha sonrasında baska bır doktora gıderek aslında ıslemlerın yanlıs oldugunu ogrendık. benden ne rahım filmi nede gereklı amh ve tsh tahlılı almıstı. hep eksıklıkler gıden ınsalah ıle baslayıp masallah ıle bıten 2 olumsuz tedavı.. zor bır surecte zorlukların olması daha zor.. gıden paramamı yanıyım yoksa hayal kırıklıklarımamı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…