Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz ne yaptınız acıbadem demi yaptırdınız bende afyondayim ilk fatih beyle görüşeceğiz bakalım birde acıbadem ne kadar fiyat istedi raporlu raporsuzAraştırma içerisindeyim görüşmeye gidicem gibi afyondayim bu arada pazartesi ve salı fatih bey,perşembe cuma cumartesi güçlü bey bakıyormuş şimdilik öyle bilgi verdiler
Siz ne yaptınız acıbadem demi yaptırdınız bende afyondayim ilk fatih beyle görüşeceğiz bakalım birde acıbadem ne kadar fiyat istedi raporlu raporsuz
Nicel beyin başarılı olduğunu duydum bende ona başladım ilaç kullanıyorum şuan yumurtalar büyüdüğünde toplama işlemi yapıcaz inşallah
Ben bırakmadım canım ama çok izin alıyorsun yumurtaların büyüme döneminde 2 Güne bir gidiyorsun kontrole yumurta toplamada izinli olman gerek anestezi alacaksın çünkü transfere hazırlık için yine 3 4 kez kontrol transfer günü de izinli olman lazım. Eğer. B U izinleri alabilirsen bırakma:)merhaba bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama çalışıyorum işi bırakmak gerekiyor mu
Ben bırakmadım canım ama çok izin alıyorsun yumurtaların büyüme döneminde 2 Güne bir gidiyorsun kontrole yumurta toplamada izinli olman gerek anestezi alacaksın çünkü transfere hazırlık için yine 3 4 kez kontrol transfer günü de izinli olman lazım. Eğer. B U izinleri alabilirsen bırakma:)
Nicel beyden memnunmusunuz acaba bende rahimde septum ameliyatı oldum kocaelinde asm de şimdi tüp bebek yaptırıcam ama Eskişehir’de yaşadığım İçin git gel zor olup olmayacağı konusunda kararsızım Kocaeli içinBen bırakmadım canım ama çok izin alıyorsun yumurtaların büyüme döneminde 2 Güne bir gidiyorsun kontrole yumurta toplamada izinli olman gerek anestezi alacaksın çünkü transfere hazırlık için yine 3 4 kez kontrol transfer günü de izinli olman lazım. Eğer. B U izinleri alabilirsen bırakma:)
Evet ben doktorumdan da hastaneden de çok memnunum. Doktorum hem ilgili hem de olumsuz durumlarda psikolojik destek bile veriyor iyi olacağını söylüyor her seferinde güzel yönlendirmeler yapıyor ekstra şeyler istemiyor bu tedavinin yeterince pahalı olduğunu ne dar minimuma indirirsek o kadar iyi olur diyorNicel beyden memnunmusunuz acaba bende rahimde septum ameliyatı oldum kocaelinde asm de şimdi tüp bebek yaptırıcam ama Eskişehir’de yaşadığım İçin git gel zor olup olmayacağı konusunda kararsızım Kocaeli için