- Konu Sahibi aylins
-
beni merak edenler aha böle biriyim valla çok şekerim be:roflol::roflol:
flash kızlar mutfakta ben nasılım alyazma dan çaylar en son 30 kişi zehirlendi içmek istermisiniz:roflol::roflol::roflol:
huhuhu eskişehirli hanımlar nerlerdesiniz havayı güzel görüp pikniğemi gittiniz biz bugün gittik güzel gecti günüm sizinde gününüz güzel gecsin hepinize iyi günler diliyorum
kız bugün çat kapı gelmesem hiç çağırmıcadın demi yardıma ama evin çok hoş olmuş hayırlı olsun güle güle otur bacım senin adına çok sevindim a.s.a.s.
he gelirim cadu benim işler bittide sen kusur kaldın sen bana gel kız bah ben hasta ve yaşlı bi kadın günah be anam heryerlerim ağrıyo ben accık kaçayım bari
selam hanımlar hepiniz iyisinzdir umarım
ben bugün yine bir uyuz uyuz hiçbirşey yapmak istemiyorum havadanmıdır nedir anlamadım kii bir sorun mu varki bende acabaa psikoloji bölümüne mi yazsaydım kiii amaannn neysee
öpüyorum hepinizi sevgiyle kalın
canım sağolasın darısı başınıza kıştan kıştık temizliği hakettik bacım mübarek kışın ne kapı açılıyo ne pencere valla kokuştuk ayoooooooool :teytey:kızlar canlar hepinize kucak dolusu selamlar
ülüfet kolay gelsin ne güzel işlere erkenden başlamışsın btmiş bile neredyse darısı bana...bende de bi mahmurluk bi tembellik elim kolum kalkmıyor bahar sendromu heralde.. bayılıyorum hamarat hatunlara
gün için güzel dileklerde bulunan arkadaşlarım sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum kendi adıma..
öpüyorum hepinizi sağlıkla sevgiyle kalın..
alyazma bende bahar temizliğine başlayacağım banada gelirmisin çat kapı bacıımm:))))
canım sağolasın darısı başınıza kıştan kıştık temizliği hakettik bacım mübarek kışın ne kapı açılıyo ne pencere valla kokuştuk ayoooooooool :teytey:
Kızlar bende eskişehirliyim ama istanbulda oturuyorum. Eskişehir cumhuriyet mah. den. Gezmeye gelmiştim. Gerçekten memleketimle gurur duydum. Aslında benim orada bir ablam var ama tanımıyorum. Bir süre aradım ama malesef ulaşamadım. Kadınlar külübünde yeniyim. Hepinize sevgilerimi gönderiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?