- 17 Mart 2008
- 921
- 0
- 116
- Konu Sahibi aylins
- #1.681
ya kızlar bu edit butonu yok yine ....yanlış resim koymuşum düzeltemiyorum...
seher yelim günaydın maşallah bu hafta eski yeni komşularınla yoğun bir hafta geçirdin ne mutlu sana.....ama varya bu yoğunluğun arasında bizide bırakmıyorsun ya ...:lepi::1hug:
ablacım bu evde buluşma konusunda sende haklı olabilirsin...saygı duyuyorum...ben hepsine uyarım kaydirigubbakcemile5maksat muhabbet , görüşmek:içelim:....buluşma haberlerine ayrı bir topik açmaya gerek varmı bilmiyorum.....buradan yeterli bir çoğunluk görürsek açarız....
bu arada pilot yine uğramaz oldu buralara
klava
iloooottttt nerelerdesinnn:tomato:
iyi akşamlar canlarım nasılsınız bugün eski komşularım geldi oonun icin rek telaşeliydim sabah baktım hemen cıktım şimdi gittiler komşularımı özlemişim bu arada sizde muhabbeti götürmüşünüz maşallah nadiye senmiydin o bende değiştiriyim bari ne koysamki ya kızlar ben evde buluşmaya pek sıcak bakmıyom kimseye eziyet olmasın yine biyerde buluşalım oturalım ne dersiniz
seher yelim günaydın maşallah bu hafta eski yeni komşularınla yoğun bir hafta geçirdin ne mutlu sana.....ama varya bu yoğunluğun arasında bizide bırakmıyorsun ya ...:lepi::1hug:
ablacım bu evde buluşma konusunda sende haklı olabilirsin...saygı duyuyorum...ben hepsine uyarım kaydirigubbakcemile5maksat muhabbet , görüşmek:içelim:....buluşma haberlerine ayrı bir topik açmaya gerek varmı bilmiyorum.....buradan yeterli bir çoğunluk görürsek açarız....
bu arada pilot yine uğramaz oldu buralara
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
![Stick Out Tongue :p :p](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)