Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlar
ülüfet oğluna başarılar diliyorum
ve diğer arkadaşların sınava girecek yavrularına da başarılar diliyorum

ve rica ediyorum yavrularınıza yarış atı muamelesi yapmayın

HEPİNİZE MUTLU BİR PAZAR GÜNÜ OLUR İNŞALLAH

Pazarin Sonu Inşallh Mutlu Biter Hepimizin Evlatlarina Başarilar Benim Oğlumda Bu Gün Sinava Girecek Hayirlisiyla

arkadaşlar nasılsınız çocukları sınava girmiş girecek olanlara başarılar dilerim. benim oğlumda bugün saat 10 da sınava girdi halaaaa çokmadı ben ondan daha heyecanlıyım

teşekkür ederim canım arkadaşım yarış atı muamelesi yapsamda nafile eline hiç kitap test alıp bakmadı bile o şekilde gitti bakalım.inşallah sonuç mükemmel olur beni utandırır diyorum.:hooray:

arkadaşlar merhaba nasısınız eylül ülüfet cocuklarınıza başarılar diler allah zihin acıklığı versin derim görüşürüz

selam kızlar ben bu gün geç kaldım düyün vardı nasılsınız bu gün snava giren yavrularımıza başarılar dilerim allah bahtlarını açık etsin inşallah sepinizi öptüm

eskişehirliyim gurur duyuorum!:)

tünaydıın herkese bizim burda elektrikler yoktu yeni geldi onun icin yeni girebildim görüşürüz

günaydın es es in hanımları nasılsınız bu gün 2 gündür giremiyodum malüm okullar kapandı cocuklar hep bil başında bana izin vermiyolar oturayım zaten azda kaldı hafta sonu izin başlıyo tatile cıkıyoz sizin anlıcanız 5 hafta yokum hepinizi öptüm Şeniz Şeniz Şeniz:1hug: :1hug: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…