Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burası da karlı........... Kızlar tanıtım toplantısına gelen var mı? Ben yetişebilisem gidicem inşallah.Herkese iyi günler....musran aramanı beklıyorum...hihoyyyt

günaydın kızlarrr herkese hayırlı hafta başları diliyorum...
pılot andaç ne tanıtımı?

Merhabalr nasılsınız yine diğer mesajları okumadan mesaj yazıyorum inşallh herkesler iyidir kocaman öptüm sizleri

seheryeli ablacğim istanbuldada çok güzel kar yağiyo.

frezya nerde kar yağıyor bizim burda yok yaa hastalıktan kırılıyoz valla kar olmadan kuru soğuk çekiyoruz .kartal da kar yok işallah yağar bide biz görürüz.mirmirmirmir:çok üzgünüm:

eylülcüm selam cnm seher yeli musran rosette ve diğer arkadaşlar hafta sonu hava çok kötü olmazsa eskişehire gelme ihtimali var bi hasta ziyaretine gelip 1 gün başka bi arkadaşta kalmayı düşünüyoruz .tabi gezmeyide pazar günü belli bi yere gidiyosanız o saatlerde orada olma ya çalışırım belki .valla musran çok güzel resimler yollamış ben de arkadaşa buraları gezmek istediğimi söyledim okey dedi .işallah yine haber ederim kesin belli olsunda bakalım iş. görüşürüz

Kızlar, günaydın. Ben, dün eğitim gönüllülri vakfında anne-çocuk (0-6yaş) eğitimi ile ilgılı tanıtım toplantısı vardı. Eğitimci Neşe Hanım, :lepi:güler yüzlü ve çok tatlı bir hanımdı.Sizlerinde bu kursa katılmanızı istiyorum.Sanırım eğitimler Yunuskent'te verılebılır 0-6 yaş çocuğu olanlar katılsın,haftada 1 gününüzü ayırın lütfen.hihoyyyt
Müsran'cım haberleşelımde aynı gün gidelım senınle,müsran'da katılıyor kursa...
kaydirigubbakcemile2

günaydın hanımlar pilotcum kursta ne gösteriyorlar merak ettim elacım tabi gel gör şehrimizi ama soğukta nasıl gezersin bilmem

ELACIM bende senin gibi uzun zamandır yoktum bizde ailecek hasta olduk öksürük ama şimdi iyiyiz inşallah sizde iyileşirsiniz hafta sonu eskişehire gelecekmişsin keşke denk gelsede görüşsek diğer arkadaşlar sizler nasılsınız canım seheryelim sen nasılsın hoşçakalın

iyi akşamlar arkadaşlar herkesler iyidir inşallah...

pilotcum haber bekliyorum..dediğin gibi öğleden önce olursa biraz zor olur benim için ama elimden geleni yapacağım..aradıkları zaman ben seni ararım...

rosetree geçmiş olsun...yoktun epeydir aramızda...

elacım güzel şehrimizi gönlüne göre doya doya gezmeni isterdim 2 gün çok az ve seheryelimin dediği gibi havalar çok soğuk gidiyor bu ara:))) ama bir daha ki gelişinde hep beraber gezeriz inşallah:))

diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz inşallah öpüyorum sağlık ve sevgiyle kalın

selam kızlar uzun zamandır yoktum.bir sürü şey oldu arada bi bakıp çıktım ama hiç yazamadım size nasılsınız hanımlar eskişehirim şimdi buz gibidir ayaz vardır.40 yıl düşünsem Eskişehirin ayazını özleyeceğim aklıma gelmezdi..............Neyse iyi geceler ESKİŞEHİR.

günaydın hanımlar nasılsınız keyfiniz yerinde mi

çarpaya gelen varmı gerçi hava soğuk ama çıkarsanızda sıkı giyinin yoksa hasta olup yataklara düşersiniz

neyse hepinizi öptüm sevgiyle kalın

Günaydın kızlar,nasılz,keyifler nasıl?Çarpa ya gelmek isterdik ama malum hava soğuk.Sen anlat artık ne vardı çarpada.......kaydirigubbakcemile

günaydın kıızlar nasılsınız umarım herkesler iyidir ben birazdan carpaya gidecem hava soguk olsada gitmem gerekiyo aylacım yerini bilseydim uğrardım ama artık başka zaman inşallah öptüm

merhabalar nasılsınız arkadaşlar melodim doğum gününmü sevdiklerin yanında bir ömür boyu mutluluklar sana tek tek hepinize öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…