musran ,emesel ve ela_11 saolun hosbulduk canlarım a.s.
şuan kar durdu ama dun aralıksız 24saat yagdı..
haklısın canım dogalgaz pahalı bizde apartman ve merkezi sistem olmasına ragmen kombiye gore yine iyi diyoruz.bu ay 275 geldi okadar yanmamasına ragmen bide...
hmm dogalgazın tek olumlu yanı '' çocukları erkenden yatırıp karı koca battaniyelerle samimi samimi t.v. seyrediyoruz. '' bu olmuş anlaşılan-tatlicadiarzu-
benımde bu yılım son olcak EsEste sonra eşimin memleketi ile çalıştıgı memleket arasında mekık dokucaz kesın.. şimdiden güzel Eskişehirimi çokk çokk özlüyorummm.. daha yenı yenı koprunun orlarda foto cektırmeye basladımm ...
insanın Memleket gibisi yokyaaa...
KIZLAAAR canlarım hepinizi selamlıyorum eylülcüm geçmiş olsun kendine dikkat et canm yılbaşında ne yapıyosunuz biz aile cek ve dostlarla DÜZCEye gidiyoruz işallah eskişehirden bi gelin almıştık almanya ya onlar da yeni düzceye taşındılar hem hoşgeldin e hemde yeni yılı sevdiklerimizle geçirmeye gidiyoruz işallah hanımlar eşleriniz hediye aldımı yada siz onlara aldınızmı valla günah diye elim gitmiyo ama beklemiyoda değilim doprusu yılbaşı deyince kızkardeşimin bana bi yılbaşı gecesin yazdığı msj aklıma geliyo çok gülüyorum size de yazıyım biraz ayıp ama aramızda yabancı yok ya /herkim ki yılbaşını yaparsa baştacı mazallah öbür dünyada k...ına girer süslediği çam ağacı KÖYÜN İMAMI :):):):) hepimize sağlık mutluluk ve bol paralı huzurlu yeni yıllar diliyorum umarım dostluğumuz her daim devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?