Eskimeyen Sevgilime Teşekkürlerimle...

yakutunkizilatesi

Tusra
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
1.552
473
Yıl 2014 Mayıs ... Enkazdan çıkmışım sağsalim...Artık kimseye değer vermeyeceğim , kendi değerimi bileceğim diye kendime bi dunya söz vermişim... Çalışıyorum,sporcuyum,öğrenciyim bir de yetmezmiş gibi oyunculuk ajansıyla uğraşıyorum...
Ajans devamlı arıyor gel de gel... Gittim ben de... Dönüşte de planlar programlar kafam bi dolu...
Yolu uzattım,ne gerek varsa sanki. Biraz deniz havası biraz Camii avlusu ve dualar...
5 -10 dakika sürdü sadece. O kadar uzat yolu birsey yapma eve dönmeye kalk. Sanki kovalayanım var... Ya da bekleyenim!
Otobüs de bi kalabalık.. Yok yaa binmeyeceğim. Dıdııt... Haydaaa... hani binmeyecektim... Neyse ayakta mayakta,eve gideyim de bi an once...
Kokular birbirine girmiş, duş almiyor mu bu insanlar , şu da çok yakın duruyor bi tekme atacağım şimdi. Off askıda uyuyorum resmen...O da ne! Bu çocuk niye böyle bakıyor , arkamda güzel bi kız mı var? Onu kesiyor herhalde... Yok yok ! Bana bakıyor bu ,makyajım mı aktı acaba!
Şimdi gidip bi yumruk atıcam gözünün üstüne !
İç ses o sırada karısık... Evleneceksin bu çocukla, iyice süz bakalim koca olur mu sana... Hoşt be... Ne zırvalıyorsun!Evlilik mevlilik yok, hayatıma bakacağım. Öyle anlaştık ya yan cizmesene!
Ama bak yakışıklı temiz yüzlü bi çocuk.
Ulen subyenci miyim ben! Taş catlasin 18 yaşı baksana. Büyüklerine hayran olurlar ya ayni öyle bakıyor!
Yok yoook bu cocuk sana başka bakıyor...
Oyle ki resmen heryerin yaniyor sıcaktan. .. Heyyy , bu sıcaklık! Simdi seni otobüsün camından atıp linç ederdim ya ugrasamam şimdi. Ilerleyeyim bari biraz mıhlanip kalmışım yerimde ne varsa...
Ilerledim ilerledim de, nereye tutunacagım ! Alacağın olsun sofer abiii Tam da cocugun yanına gelince mi basılır frene! Kazara bizi carptiracaksin birbirimize .Aman ha Allah korusun!
-Buyrun hanımefendi siz tutunun
Hanım dedi efendi dedi . Çok klişe amannn neyse...
Ne güzel kokuyor bu ćocuk böyle,iki saattir resmen kimyasal silaha maruz kalıyorum bilsem daha önce gelirdim yanına... iç ses yine konuşuyor, kocan olacak o kocaann ahahahaha ... Ulen şeytan senin işin dimi bu. Söz verdim ya illa bozduracaksın. Bozmuyorum inat degil mi !
Tıktıktık.... Ahha mesajim geldi.
Mamo ! Mamo benim kanka.. Aslında mehmet ama ona mamo demek geliyor içimden. Her neyse , kanka ayagı ... ayagı diyolar ya gözü varmış bende meger...
Geçelim. .. mesajda eve vardin mi diye sormuş.
Bilmiyorum daha bende gözü olduğunu.
Yok be kanka nerdeee... Yürüyerek gitsem varmıştim
-ok dikkat et...
Tabii bunu bi sosyal medya şeysinden yazıyor.
Adım soyadım kabak gibi meydanda... yanımdakinin boynu kopacak...
Aman nereden okuyacak ben de abarttım... O da ne ! İniyor heralde düğmeye basti. Oh be:)
Bi sorun var!
Kapı açıldı, inen yok. Çocuk yüzüme bakıyor. .. Herkes çocuğa...
-şaka yaptım inmeyecegim!
Höö şaka mı...
Ulen linc edecekler bari yanlis bastim de ...

Nelerle ugrasiyoruz yaaa amaaan eve gitmek istiyorum bi an evvel...
Hahhh yine bastı gidiyor bu sefer valla gidiyor!
Niye icim kötü oldu bu kadar. Kendimi terkedilmiş hissettim bi an. Gitti gönlümün efendisi hem de ardımdan baka baka.
Neyse otobus aşkı iste!
Sen bakarsın o bakar sen inersin o başkasına bakar misali...
Ben bakmadim kimseye tabii...
Yorgunum zaten
Eve attım kendimi nihayet. Kahve yaptım, haber izliyorum.
Yine bildirim.
Herhalde yine mamodan...
Yoook yok...
Bu mamo değil, kim ki bu!
Neeeeeeee!
Nasıl yani? Bu o çocuk!
Utanmaz arlanmaz herkesi böyle rahatsız mi ediyor bu velet!
Velet mi ov.. yok yok çok oldu.. Rahatsız da olmadım ki...
Dur bakalim nerdi neymiş. ..
1 saat sonra...
Bizim mahallede mi oturuyor?
Aynı okulda mi okumuşuz?
Aynı mekanlara mi takılıyormusuz?
Hiç mi karşılaşmaz insan...
Arabası da var ama otobüse mi binmis bugün!
Bu ne şimdi?
Ic ses "kocan olacak kocan ahahahaha "
Sus bi zevzek! Şaşırdık heralde.
2014 Haziran ...
Kız Kulesi ve evlenme teklifi. ...
Şaka yapıyor biri intikam almak istiyor bu cocugu kullanıyor. Yoksa nerden bilsin ki benim hayalim kız kulesinde evlenme teklifi almak...
Hayır diyeyim
.. ya oyun degilse!
Ya bi daha etmezse?
Cok da eglenceli bi cocuk beni anlıyor.
Ya evet dersem de şurdan bana hayatı zehir edecek bi oyun çıkar gelirse...
Off ...
Evet ya evet kabul ediyorum... Ama sen nasil bi delisin ki 1 ayda tanıdığın birine evlenme teklifi ediyorsun?
- Senin gibi masum deli... 1 ayda tanıdığın birinin evlenme teklifini kabul ediyorsun
..
Etmem bak , vazgecerim
-Ölmek var,dönmek yok... Seni bulmuşken bırakmam küçükhanım...
Yıl 2015 Mayıs ...
Nikah masası... avaz avaz evetler...
Yıl 2016 içimde bi parça taşıyorum senden benden... bizden...
Hala saçlarımı oksamadan koklamadan uyumayan, hasta oldugumda gözünü kırpmadan bekleyip ise uykusuz uykusuz giden sikayet etmeyen yemeyip yediren giymeyip giydiren , biz çocuk bekleyen sevgiliyiz diye hergün bana iyi ki dedirten eskimeyen sevgilim....
Seni çok seviyorum. Cok tesekkur ederim iyikilerimin sahibi...
Mucizem... yavrumun babası...
Çok teşekkür ederim!

Ay maşallah size bir ömür aynı tatla aynı aşkla sürsün inşallah. Hep böyle sevin sevilin. Bebeğinizi de sağlıkla alın kucağınıza. Herşey sizin için hep böyle güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…