• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskiden...

TamBirAzize

Darda olanlara bir çıkış kapısı nasip et Allahım
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
1.853
23.898
238
Merhaba benim sevgili kulüp arkadaşlarım :KK54:eski günleri burda yad etmeye ne dersiniz??? her konuda olabilir ;eskiden çokça dinlediğiniz beğendiğiniz şarkı mesela ya da çizgi filmler ( ben cedric'i çok severdim, sonra şirinleri ve hala bazen açıp izliyorum :) ) ya da hiç unutmadığımız o sobaların etrafında yaşadığımız güzel anılarımız ( bizim fırınlı sobamız vardı içine patates atar tuzlayıp tuzlayıp leblebi gibi yerdik çok mu çok güzeldi :( ) ya da filmlerimiz , fotoğraflarımız , bizi azarlayan babamızın karşısında artık modelini ezbere bildiğimiz halılarımz :) bi sürü şeyden bahsedebiliriz eminim, sizleri bekliyor yazılarınızdan öpüyorum :KK36:

Çocukluğumda dini bayramların sabahında rabia filmi olurdu. Onu izlerdim. Her bayram sabahı ararım o filmi.
evet canım çok güzel bi filmdi o , bayramlarda genellikle kıyafet alınırdı bize de biz de onu saklardık bi yerlerde ; kırışmasın kirlenmesin diye... sabah olmasını nasıl beklerdik .. süslenir püslenir çıkardık hemen :süslü:

evet canım çok güzel bi filmdi o , bayramlarda genellikle kıyafet alınırdı bize de biz de onu saklardık bi yerlerde ; kırışmasın kirlenmesin diye... sabah olmasını nasıl beklerdik .. süslenir püslenir çıkardık hemen :süslü:
Neden o filmi hatırlarım bilmiyorum bu arada : D bilincime işlemiş demekki.

Çok şükür bizimde olurdu bayramliklarimiz. Hala alırız arada . Bayramlık diye :)

Neden o filmi hatırlarım bilmiyorum bu arada : D bilincime işlemiş demekki.

Çok şükür bizimde olurdu bayramliklarimiz. Hala alırız arada . Bayramlık diye :)
ben ailemden uzakta yaşıyorum , bilmiyorum bayramlardan mı kalma ama hala ailemin yanına giderken bile '' yolluk '' ismiyle kıyafet alırım :KK48:

ben ailemden uzakta yaşıyorum , bilmiyorum bayramlardan mı kalma ama hala ailemin yanına giderken bile '' yolluk '' ismiyle kıyafet alırım :KK48:
:) eski bayramlar kalmadı şimdi. Herkes tatil beldelerine , yazıklarâ kaçıyor. Evlere gidiyorsun el öpmeye diye. Yok . Arıyorsun yazliktayim diyor : D bayram ziyaretleri de bitecek yakında.

Bu arada konu görünmedi sanırım. : D biraz daha laflayalim birileri görüp gelir. Ortam kalabalıklasir.

Allah seni yaa :KK70: evet görünmedi galiba :) aslında güzel bi konu benim her cümlemde '' eskiden '' kelimesi vardır . yanlış yere mi açtım ki konuyu :D

eskilerden ama eskimeyenlerden ... Bende bir zamanlar sevildim amma seninki düpedüz vurgun sayılır....

Eskiden '' Ay Savaşçısı '' diye bir çizgi film vardı. Usagi diye bir karakter vardı, şu an psikolojim onun gibi tacımı çıkartıp bütün kötü(lük)lerden kurtulmak istiyorum :KK11:

bu da benden bütün Kulüp arkadaşlarıma gelsin... tut bırakma peşini hayatın ateşini GEL..

Back
X