- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Çoğu tutuyor benimle biraz önce birşeyler atıştırdım ondan önce bisküvi tarzı şeyler yemiştim ve hala yemek istiyorum.Biri bunu paylasmiş
Bende bulantı fazla yok 2-3 kez olmuştu..
Ay bu yazılar insana ümit veriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoğu tutuyor benimle biraz önce birşeyler atıştırdım ondan önce bisküvi tarzı şeyler yemiştim ve hala yemek istiyorum.Biri bunu paylasmiş
nolur fazla kaptirma kendini bende oyle yapmaya calisiyorum cunku bünün sonunda uzulmekte var sevinmekte ne kadar az kaptirsak okadar az uzulucez stres yapmayalimÇoğu tutuyor benimle biraz önce birşeyler atıştırdım ondan önce bisküvi tarzı şeyler yemiştim ve hala yemek istiyorum.
Bende bulantı fazla yok 2-3 kez olmuştu..
Ay bu yazılar insana ümit veriyor
. kendimi kaptirirsam biliyorum ki yikilicam oyuzden soguk kanli kalmaya calisiyorum ama tabi kafa hala orda acaba olucakmiyim diyeKendimizi sevindirmezsekde olmaz ki ne kadar olumlu bakaıp moralimizi yüksek tutarsak o kadar yardımı olur strese grip olumsuz düşünenler kendi kendilerini etkileyerek olumsuz sonuçlandırıyorlar
Sen merak etme beni olumsuz oluncada allah ne zaman vericeğini bilir nasibiyle evimizzin neşesi gelir diyorum.
Allah şükretmeliyim kendimi depresyona sokamam yaa ben biraz heyecanlı yüzüm kolay kolay somurtmaz..
Sende hep umutlu ol daha hastalanmamışsında senin için umutluyum benim olumsuz sonuçlanabilir ama olsun
. kendimi kaptirirsam biliyorum ki yikilicam oyuzden soguk kanli kalmaya calisiyorum ama tabi kafa hala orda acaba olucakmiyim diye
üzüldüm canim insallah tekrar en kisa zamanda rabbim versin sana . uzulmicem canimDüşük yaptığım zaman çok ağlamıştım kendimi üzmüştüm.Ama benden sana tagsiye kendini üzme olucak diyerek düşün hep ..
Amin inşallah çevredekiler insanı çok etkiliyor ama yapacak birşey yok belki bundan 9 ay sonra bizimde evimize meleklerimiz girebilirimmmüzüldüm canim insallah tekrar en kisa zamanda rabbim versin sana . uzulmicem canim
O gunleri dört gözle bekliyoruzAmin inşallah çevredekiler insanı çok etkiliyor ama yapacak birşey yok belki bundan 9 ay sonra bizimde evimize meleklerimiz girebilirimmm
Bende oyle hic basindan ayrilmam herhaldeHakkında konuşması bile beni mutlu ediyor bir bebeğim olsa gözümden sakınırım sanırım
Hamile kalsam nasıl 9 ayı geçiricem doğumu felan düşüncelerle doluyum rabbim bir bebek sesinin evimizde duyulmasını nasip eylesin.Bende oyle hic basindan ayrilmam herhalde
Olsunda beklerim benimde yengem kiziyo bekle diyo yok ben karar verdim cuma gunune persembeye kadar olmazsam cuma sabah kan vermeye giticemHamile kalsam nasıl 9 ayı geçiricem doğumu felan düşüncelerle doluyum rabbim bir bebek sesinin evimizde duyulmasını nasip eylesin.
Anneme test yapıyım dediğimde kızıyor bekle hemen heyecan yapmayın felan diye
Ay canım inşallah gecikirsinde yerleşme kanamanda olur.Olsunda beklerim benimde yengem kiziyo bekle diyo yok ben karar verdim cuma gunune persembeye kadar olmazsam cuma sabah kan vermeye giticem
ayyy hayali bile guzel insallah canim insallah sanada banada tum isteyen herkeze rabbim nasip etsinAy canım inşallah gecikirsinde yerleşme kanamanda olur.
Bizde hamiş oluruzbebişlerimizin ultrasyon fotoğraflarından albüm yaparız
Amin canım hamile bulduklarıma dua ettiriyorum.Kabul olur diyerektenYada persembe
ayyy hayali bile guzel insallah canim insallah sanada banada tum isteyen herkeze rabbim nasip etsin
Ahahahhh sanmıyorum geliceğine heralde koyun can derdinde kasap et derdinde derler ahahahh.Bende oyle diyodum hamile olanlara cok saol dua ediyorlardı ve dogum yapma esnasindada dua edince kabul oluyomuş onlarada soyle tabi onlar o acidan akillarina gelirse
Ahahahhh sanmıyorum geliceğine heralde koyun can derdinde kasap et derdinde derler ahahahh.
Benim teyzem rüyasında hamile olarak görmüş beni gwçen ay.Eşimin teyzeside görmüş geçen ay ve akrabamızda bir kadın var neredeyse rüyasında olsun veyattan uyanıkken kulağına vesvese veriliyor mart ayında hamile olucağımı söylemişti.
Kendi iki gelinininde ne zaman hamile kalıcağını bilmişti
Ay vallahi tutar inşallah yarını nasıl ediceğimi bile şaşırıyorum ben.Orasi oyle ama vallah helal olsun burda ki bi kaç arkadasim var dogum yaptikar saolsunlar benim için dua etmişlerdi kandillerde