- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Hadi yaaa direk kırmızımıTam gidicektim oldum malesef![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaaa direk kırmızımıTam gidicektim oldum malesef![]()
Hayir once kirmizi lekeydi sonra kahveh rengi sonra zaten oldumHadi yaaa direk kırmızımı
Daha olmadım dün artmaya başlamıştı .Bugün azalmaya başladı ve kahverengiyle açık renk var şimdilik iyiyim akşama yada yarına belli olur.Sen naptin oldun mu
Daha olmadım dün artmaya başlamıştı .Bugün azalmaya başladı ve kahverengiyle açık renk var şimdilik iyiyim akşama yada yarına belli olur.
Birisinin 10 gün boyunca kahve rengi şeklinde lekelenme gibi olmuş[/QUOTE. İnsallah sen olursun hamile
Ovulation testi kulandin mi bu ay kulanicamdaDaha olmadım dün artmaya başlamıştı .Bugün azalmaya başladı ve kahverengiyle açık renk var şimdilik iyiyim akşama yada yarına belli olur.
Birisinin 10 gün boyunca kahve rengi şeklinde lekelenme gibi olmuş
Gittigidiyorda çok uygun fiyatlarda ovulasyon testiyle birlikte gebelik testleri var bir bak derimOvulation testi kulandin mi bu ay kulanicamda
Yurtdışına kargo yoktur benceGittigidiyorda çok uygun fiyatlarda ovulasyon testiyle birlikte gebelik testleri var bir bak derim
Bilmiyoeum ki bi bak yinedeYurtdışına kargo yoktur bence
Olmuyo galiba uygun testler var neyse ben bırdan alimBilmiyoeum ki bi bak yinede
İnsallah canim yaa sancidan duramiyorummAl canım inşallah bir daha ki ay olumlu olur
İnsallah canim yaa sancidan duramiyorumm
İçtim canim vallah yerlerde surundum ev sagibim annemlere goturdu dedi sicak suyun içine gir dedi allah razi olsun onun ve yengemim sayesinde daha iyiyimSen yinede hiç bir ilaç felan içme canım ne olur ne olmaz.
Dün akşam dedim sanırım adete dönecek.Sabah leke şekline dönmeye başlayıncada umudum tekrar yükseldi benim
Aman dikkat et kendine canım sıkı giyin baddaniye ye felan sarıl gerekirse.İçtim canim vallah yerlerde surundum ev sagibim annemlere goturdu dedi sicak suyun içine gir dedi allah razi olsun onun ve yengemim sayesinde daha iyiyim
Aynen oyle yaptim vallah yeni kendime geldim saol canımAman dikkat et kendine canım sıkı giyin baddaniye ye felan sarıl gerekirse.
Bir sayfada durumu mu paylaştım yerleşme kanaması diyorlar canımAynen oyle yaptim vallah yeni kendime geldim saol canım
Aynen oyle yaptim vallah yeni gendime geldim saol canım
hadi insallah ama fazla kaptirma kendini hayirlisi olsunBir sayfada durumu mu paylaştım yerleşme kanaması diyorlar canım
Kaptırdım kaptırcağım kadar kuzumm yarın kan testi vermeye karar verdim...hadi insallah ama fazla kaptirma kendini hayirlisi olsun
Ayy canim insallah rabbim hayirlisiyla sana sagliklik hayirli evlat nasip etsin ve tum isteyen herkeze rabbim kimsenin kucagini boş birakmasinKaptırdım kaptırcağım kadar kuzumm yarın kan testi vermeye karar verdim...
Aman dua et bana canınm
Amin canım biz canı gönülden isteyelim verir rabbimAyy canim insallah rabbim hayirlisiyla sana sagliklik hayirli evlat nasip etsin ve tum isteyen herkeze rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin