• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski usul gebelik testleri nelerdir?

Kendini sıcak tut derim ben evi çekmeyi sonraya bırakıp sıkıca giyindim canım

Bende varya yaz gbi dolasiyrm valla evet ski gynmem lazım ama yok ben kndimi uutlndrmicam yoksa oturup hüngür hüngür aglrm ama ins benmki olmasa da sennki umarım oyledir kardeşim

Bende ince badiler felan giyiyordum ama eşim kesin bir dille azarladı beni bebek istiyorsak herşeye dayanıcaz sıcak tutucaz ki lendimizi soğuk almayalım.

Benim kahverengi lekelerim devam ediyor azar azar sen ne durumdasın

Amin canım Allah isteyen herkese hemen versin, aratmasın. Ben de gecen hafta hsg cektirdim çok şükür tüpler açık çıktı hic sorun gozukmuyor beklemeye devam ediyorum.. sen de çektir mutlaka. Eşin sperm testi yaptırdı mi?
Turkiyede Doktor vardi o cekecekti ama zamanim yoktu cekemedim bu ay olmazsa ki insallah olur gerek kalmazsa cektiricem

Amin canım Allah isteyen herkese hemen versin, aratmasın. Ben de gecen hafta hsg cektirdim çok şükür tüpler açık çıktı hic sorun gozukmuyor beklemeye devam ediyorum.. sen de çektir mutlaka. Eşin sperm testi yaptırdı mi?
Sperm testi yaptik canim iyi cikti

Hsg çekimini kesinlikle tafsiye ediyoeum inşallah gebe kalırsında gerek kalmaz

Ya evettt eltim yapınca gözler d

Ya Nebilim çok acayip duskunumm bide eltimin olunca gözler bana çevrildi hep
Canim bende duskumun ama yapicak birsey yok dua etmekten başka benimde yengem 2 defa hamile kaldi hem yengem hemde esimin kardesi

Adetine kaç günün var canım

Herhangi bir belirtin varmı edet olacak gibi ??

Ay inşallah hamişsindir :anneadayı:

Bazen öne alınıyo benim normalde her ay 2-3 gün öne alıyodu ama 2 aydır aynı gün oluyordu 28 inde olmamlazım benim

Back