eski usul gebelik testleri nelerdir?

Ahahahhh sanmıyorum geliceğine heralde koyun can derdinde kasap et derdinde derler ahahahh.

Benim teyzem rüyasında hamile olarak görmüş beni gwçen ay.Eşimin teyzeside görmüş geçen ay ve akrabamızda bir kadın var neredeyse rüyasında olsun veyattan uyanıkken kulağına vesvese veriliyor mart ayında hamile olucağımı söylemişti.

Kendi iki gelinininde ne zaman hamile kalıcağını bilmişti
Naptin canim

Hafif artış oldu canım yine kahverengi devam ama kırmızıya yakın renkde var

Eğer yarın biterse tamamdır. Bitmezse birşey tok demektir.

Senin durumun ne canım ??
İnsallah olmazsin ben daha olmadim ama agrilarim devam ediyo yani adet sancilarim cok akintim var islaklik cok yarin tahlil yapicam Çarşamba'ya cikar sonuc

İnsallah olmazsin ben daha olmadim ama agrilarim devam ediyo yani adet sancilarim cok akintim var islaklik cok yarin tahlil yapicam Çarşamba'ya cikar sonuc
Anasağlıktan felan yaptırcaksan sabah erken yaptırılınca öğlene çıkıyor diyebiliyorum.

İnşallah gençbesindir canım

Vallahi ben senden çok heyecanlandım bak keşke bugün verseydin , ama olsun daha iyi yarın vermen hayırlısıysa bebişin çıkar ortaya banada haber ver hemen.

Hastaneye sabah gitsen öğlene çıkmazmı orda

Vallahi ben senden çok heyecanlandım bak keşke bugün verseydin , ama olsun daha iyi yarın vermen hayırlısıysa bebişin çıkar ortaya banada haber ver hemen.

Hastaneye sabah gitsen öğlene çıkmazmı orda
Hadi hayirli canim haber veririm vermezmiyim ama anca pesembe elime ulasir malesef burda boyle hastaneye gidemem

Youtubda çamaşır suyuyla idrar testi vardı izlemişmiydin birisiyle denesene bakalım nasıl sonuç alıcaksın

Çamaşıiur suyunu denedim canım ben..

Eşimin: köpürdü ve taştı köpüğü aynı kaldı çook sonradan yavaşca inmeye başladı çoğunluk duruyor ama.

Benim:Köpürdü ve hemen geri indi çok az birşey köpük kaldı.

Karbonat testinide yaptım...

Eşimin:Döktükden biraz sonra hafif köpürür gibi olup buğulandı.Altında tomurcuklar oluştu ama üste kadar varmadı.

Benimki:Döktükten biraz sonra hafif köpürmeye başladı ve köpük oldu üzeri ince bir şekilde.Altından tomurcuklar oluşup üzerine kadar gitti

Çamaşıiur suyunu denedim canım ben..

Eşimin: köpürdü ve taştı köpüğü aynı kaldı çook sonradan yavaşca inmeye başladı çoğunluk duruyor ama.

Benim:Köpürdü ve hemen geri indi çok az birşey köpük kaldı.

Karbonat testinide yaptım...

Eşimin:KK70:öktükden biraz sonra hafif köpürür gibi olup buğulandı.Altında tomurcuklar oluştu ama üste kadar varmadı.

Benimki:KK70:öktükten biraz sonra hafif köpürmeye başladı ve köpük oldu üzeri ince bir şekilde.Altından tomurcuklar oluşup üzerine kadar gitti
Hahaha ozaman esin hamile

Tamamdır kan testinden sonra kesin dene bende bilgileneyim iyice canım

Back